Triptype
  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Az indulás és a cél repülőtér nem lehet azonos. Kérjük, módosítsa a bevitelt.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

The contract for your accommodation is directly with our hotel partner HRS and separate to the Lufthansa flight booking.

Repülőjegy Budapest London

Foglaljon most repülőjegyet a Lufthansa-nál olcsón

Járatok világszerte

London Információk

Repülőjegy London (BUD - LON) - foglaljon kedvező árú repülőjegyet és utazzon Londonba

Budapest London repülőjegy (BUD - LON)! Repüljön velünk kedvező áron Londonba! A Temze-parti metropolisz sosem alszik - ott mindig történik valami. A turisták több, mint elegendő nevezetesség közül válogathatnak. Az útikönyvek elsőként a Tower of Londont és a Big Bent ajánlják, de a Trafalgar Square-t és a Piccadilly Circust, valamint a Buckingham palotát érdemes meglátogatni. A vásárlás szerelmesei számára is ideális, a boltok között mindenki talál a pénztárcájának megfelelőt - a trendi divattól a használt alkalmi vételekig. Londonban a sok érdekes hely mellett programok széles választéka áll előttünk. Egy színházi előadásra is ellátogathatunk - London világhírű deszkáin világhírű nevek lépnek fel.

Időjárás in London

További európai járatok

A Lufthansa nagyszerű repülőjegy ajánlatokat és kedvezményeket kínál. Akár olcsó ajánlatokat keres Európába, Afrikába, Ázsiába vagy Észak-Amerikába, mi a megszokott Lufthansa minőségben repítjük álmai úticéljára. Egy irányú és retúr jegyáraink mindig tartalmazzák az adókat és illetékeket, valamint értékes mérföldeket is.

Repülőjegy London-ba a Lufthansa-tól

Még ha nem is tervez utazást London, a Lufthansa számos más úticélra is kínál járatokat szerte Európában, Afrikában és Ázsiában. Utasaink távoli, exotikus úticélokon tölthetnek hosszabb pihenésüket, vagy foglalhatnak hétvégi bevásárló körutat, illetve meglátogathatják rokonaikat, barátaikat. Tudja meg mennyi csomagot vihet magával. Olvassa el úticéljainkra vonatkozó tippeinket és thasznos információkat, vagy írjon saját város-értékelőt.