Repülőjegy
Budapest London

A legjobb választás, ha minőségi repülőutat szeretne kedvező áron
már 81.800 HUF*

További járatok

Conditions for this offer
* Az árak oda-vissza utazásra értendőek,tartalmazzák az összes adót és illetéket.
Az árak a helyek függvényében állnak rendelkezésre és az árfolyamok változása esetében módosulhatnak.

London Információk

Image

Repülőjegy London (BUD - LON) - foglaljon kedvező árú repülőjegyet és utazzon Londonba


Budapest London repülőjegy (BUD - LON)! Repüljön velünk kedvező áron Londonba! A Temze-parti metropolisz sosem alszik - ott mindig történik valami. A turisták több, mint elegendő nevezetesség közül válogathatnak. Az útikönyvek elsőként a Tower of Londont és a Big Bent ajánlják, de a Trafalgar Square-t és a Piccadilly Circust, valamint a Buckingham palotát érdemes meglátogatni. A vásárlás szerelmesei számára is ideális, a boltok között mindenki talál a pénztárcájának megfelelőt - a trendi divattól a használt alkalmi vételekig. Londonban a sok érdekes hely mellett programok széles választéka áll előttünk. Egy színházi előadásra is ellátogathatunk - London világhírű deszkáin világhírű nevek lépnek fel.

Időjárás: London

  Мa Kedd Szerda Csütörtök
23°C

Мa
23°C | 12°C 23°C | 13°C 21°C | 12°C 22°C | 11°C

További európai járatok

A Lufthansa nagyszerű repülőjegy ajánlatokat és kedvezményeket kínál. Akár olcsó ajánlatokat keres Európába, Afrikába, Ázsiába vagy Észak-Amerikába, mi a megszokott Lufthansa minőségben repítjük álmai úticéljára. Egy irányú és retúr jegyáraink mindig tartalmazzák az adókat és illetékeket, valamint értékes mérföldeket is.

 

Lufthansa Foglalás halasztott hizetéssel

Foglalás halasztott hizetéssel

Mostantól árgaranciával foglalhatja le repülőútját - és csak 48 órával később kell kifizetnie.
További információk a halasztott fizetésről

Lufthansa Check-In Service

Online check-in és ülőhely választás

Csekkoljon be kényelmesen online, válasszon ülőhelyet és nyomtassa ki beszállítókártyáját - akár már 23 órával indulás előtt.
Online check-in

Foglalás módosítása

Foglalás módosítása

Mostantól, ha a lufthansa.com oldalon foglalta le repülőjegyét, akár egy órával az indulás előttig online módosíthatja foglalását.
További módosítási információk

Repülőjegy az London a Lufthansa

Még ha nem is tervez utazást London, a Lufthansa számos más úticélra is kínál járatokat szerte Európában, Afrikában és Ázsiában. Utasaink távoli, exotikus úticélokon tölthetnek hosszabb pihenésüket, vagy foglalhatnak hétvégi bevásárló körutat, illetve meglátogathatják rokonaikat, barátaikat. Tudja meg mennyi csomagot vihet magával. Olvassa el úticéljainkra vonatkozó tippeinket és thasznos információkat, vagy írjon saját város-értékelőt.

Flights

  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children
Search with more options

Segítség & Kapcsolat

További európai járatok

PLNR_951352
PLNR_951361

* Az árak oda-vissza utazásra értendőek,tartalmazzák az összes adót és illetéket. Az árak a helyek függvényében állnak rendelkezésre és az árfolyamok változása esetében módosulhatnak.