• Please enter the origin.
 • Please enter the destination.
 • Az indulás és a cél repülőtér nem lehet azonos. Kérjük, módosítsa a bevitelt.
 • Please enter the departure date.
 • Please enter the return date.
Travel with children

Repülőjegy Budapest London

Foglaljon most repülőjegyet a Lufthansa-nál olcsón

Lufthansa

már 52.000 HUF*

Járatok világszerte

London Információk

Repülőjegy London (BUD - LON) - foglaljon kedvező árú repülőjegyet és utazzon Londonba

Budapest London repülőjegy (BUD - LON)! Repüljön velünk kedvező áron Londonba! A Temze-parti metropolisz sosem alszik - ott mindig történik valami. A turisták több, mint elegendő nevezetesség közül válogathatnak. Az útikönyvek elsőként a Tower of Londont és a Big Bent ajánlják, de a Trafalgar Square-t és a Piccadilly Circust, valamint a Buckingham palotát érdemes meglátogatni. A vásárlás szerelmesei számára is ideális, a boltok között mindenki talál a pénztárcájának megfelelőt - a trendi divattól a használt alkalmi vételekig. Londonban a sok érdekes hely mellett programok széles választéka áll előttünk. Egy színházi előadásra is ellátogathatunk - London világhírű deszkáin világhírű nevek lépnek fel.

Időjárás in London

 • Időjárás Мa
  Мa
  14°C
  /
  6°C
 • Szerda
  Időjárás Szerda
  16°C
  /
  8°C
 • Csütörtök
  Időjárás Csütörtök
  15°C
  /
  9°C
 • Péntek
  Időjárás Péntek
  16°C
  /
  10°C

További európai járatok

A Lufthansa nagyszerű repülőjegy ajánlatokat és kedvezményeket kínál. Akár olcsó ajánlatokat keres Európába, Afrikába, Ázsiába vagy Észak-Amerikába, mi a megszokott Lufthansa minőségben repítjük álmai úticéljára. Egy irányú és retúr jegyáraink mindig tartalmazzák az adókat és illetékeket, valamint értékes mérföldeket is.

A Lufthansa online szolgáltatása

Mostantól árgaranciával foglalhatja le repülőútját - és csak 48 órával később kell kifizetnie.

Mostantól, ha a lufthansa.com oldalon foglalta le repülőjegyét, akár egy órával az indulás előtt is online módosíthatja foglalását.

Akár már 23 órával indulás előtt online check-in és ülőhely választás. Nyomtassa ki beszállókártyáját vagy küldesse a mobiltelefonjára.

Repülőjegy London-ba a Lufthansa-tól

Még ha nem is tervez utazást London, a Lufthansa számos más úticélra is kínál járatokat szerte Európában, Afrikában és Ázsiában. Utasaink távoli, exotikus úticélokon tölthetnek hosszabb pihenésüket, vagy foglalhatnak hétvégi bevásárló körutat, illetve meglátogathatják rokonaikat, barátaikat. Tudja meg mennyi csomagot vihet magával. Olvassa el úticéljainkra vonatkozó tippeinket és thasznos információkat, vagy írjon saját város-értékelőt.

* Az árak oda-vissza utazásra értendőek,tartalmazzák az összes adót és illetéket.
Az árak a helyek függvényében állnak rendelkezésre és az árfolyamok változása esetében módosulhatnak.