Triptype
  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Az indulás és a cél repülőtér nem lehet azonos. Kérjük, módosítsa a bevitelt.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

The contract for your accommodation is directly with our hotel partner HRS and separate to the Lufthansa flight booking.

Repülőjegy Budapest Lipcse Halle

Foglaljon most repülőjegyet a Lufthansa-nál olcsón

Járatok világszerte

Lipcse Halle Információk

Budapest Lipcse Halle repülőjegy (BUD - LEJ) - repülőjegy a Lipcse Halle repülőtérre kedvező áron!

Használja ki a kedvező lehetőséget és utazzon a Lufthansával a Lipcse Halle repülőtérre! Budapest Lipcse Halle repülőjegy (BUD - LEJ)! Lipcse városa már a kora középkorban lakott volt, itt alapították Németország egyik legrégebbi egyetemét. Fedezze fel Szászország kulturális központját sokszínű építészetével, a reneszánsz városházától a modern felhőkarcolókig! Látta már Európa legnagyobb emlékművét, amely a Népek Csatájának állít emléket? Keresse fel Lipcse nagy múltú állatkertjét, majd gyönyörködjön az éjszakai belváros fényeiben! Ne feledkezzen el a Tamás-templomról sem, hiszen itt alkotott Johann Sebastian Bach, a világhírű zeneszerző. Látogassa meg a közeli Halle városát is, híres középkori piacteréről.

Időjárás in Lipcse Halle

További járatok Németországba

A Lufthansa nagyszerű repülőjegy ajánlatokat és kedvezményeket kínál. Akár olcsó ajánlatokat keres Európába, Afrikába, Ázsiába vagy Észak-Amerikába, mi a megszokott Lufthansa minőségben repítjük álmai úticéljára. Egy irányú és retúr jegyáraink mindig tartalmazzák az adókat és illetékeket, valamint értékes mérföldeket is.

Repülőjegy Lipcse Halle-ba a Lufthansa-tól

Még ha nem is tervez utazást Lipcse Halle, a Lufthansa számos más úticélra is kínál járatokat szerte Európában, Afrikában és Ázsiában. Utasaink távoli, exotikus úticélokon tölthetnek hosszabb pihenésüket, vagy foglalhatnak hétvégi bevásárló körutat, illetve meglátogathatják rokonaikat, barátaikat. Tudja meg mennyi csomagot vihet magával. Olvassa el úticéljainkra vonatkozó tippeinket és thasznos információkat, vagy írjon saját város-értékelőt.