Triptype
 • Please enter the origin.
 • Please enter the destination.
 • Az indulás és a cél repülőtér nem lehet azonos. Kérjük, módosítsa a bevitelt.
 • Please enter the departure date.
 • Please enter the return date.
Travel with children

Repülőjegy Budapest Lipcse Halle

Foglaljon most repülőjegyet a Lufthansa-nál olcsón

Lufthansa

már 63.500 HUF*

Járatok világszerte

Lipcse Halle Információk

Budapest Lipcse Halle repülőjegy (BUD - LEJ) - repülőjegy a Lipcse Halle repülőtérre kedvező áron!

Használja ki a kedvező lehetőséget és utazzon a Lufthansával a Lipcse Halle repülőtérre! Budapest Lipcse Halle repülőjegy (BUD - LEJ)! Lipcse városa már a kora középkorban lakott volt, itt alapították Németország egyik legrégebbi egyetemét. Fedezze fel Szászország kulturális központját sokszínű építészetével, a reneszánsz városházától a modern felhőkarcolókig! Látta már Európa legnagyobb emlékművét, amely a Népek Csatájának állít emléket? Keresse fel Lipcse nagy múltú állatkertjét, majd gyönyörködjön az éjszakai belváros fényeiben! Ne feledkezzen el a Tamás-templomról sem, hiszen itt alkotott Johann Sebastian Bach, a világhírű zeneszerző. Látogassa meg a közeli Halle városát is, híres középkori piacteréről.

Időjárás in Lipcse Halle

 • Időjárás Мa
  Мa
  12°C
  /
  8°C
 • Szombat
  Időjárás Szombat
  12°C
  /
  7°C
 • Vasárnap
  Időjárás Vasárnap
  11°C
  /
  6°C
 • Hétfő
  Időjárás Hétfő
  15°C
  /
  9°C

További járatok Németországba

A Lufthansa nagyszerű repülőjegy ajánlatokat és kedvezményeket kínál. Akár olcsó ajánlatokat keres Európába, Afrikába, Ázsiába vagy Észak-Amerikába, mi a megszokott Lufthansa minőségben repítjük álmai úticéljára. Egy irányú és retúr jegyáraink mindig tartalmazzák az adókat és illetékeket, valamint értékes mérföldeket is.

A Lufthansa online szolgáltatása

Mostantól árgaranciával foglalhatja le repülőútját - és csak 48 órával később kell kifizetnie.

Mostantól, ha a lufthansa.com oldalon foglalta le repülőjegyét, akár egy órával az indulás előtt is online módosíthatja foglalását.

Akár már 23 órával indulás előtt online check-in és ülőhely választás. Nyomtassa ki beszállókártyáját vagy küldesse a mobiltelefonjára.

Repülőjegy Lipcse Halle-ba a Lufthansa-tól

Még ha nem is tervez utazást Lipcse Halle, a Lufthansa számos más úticélra is kínál járatokat szerte Európában, Afrikában és Ázsiában. Utasaink távoli, exotikus úticélokon tölthetnek hosszabb pihenésüket, vagy foglalhatnak hétvégi bevásárló körutat, illetve meglátogathatják rokonaikat, barátaikat. Tudja meg mennyi csomagot vihet magával. Olvassa el úticéljainkra vonatkozó tippeinket és thasznos információkat, vagy írjon saját város-értékelőt.

* Az árak oda-vissza utazásra értendőek,tartalmazzák az összes adót és illetéket.
Az árak a helyek függvényében állnak rendelkezésre és az árfolyamok változása esetében módosulhatnak.