Repülőjegy
Budapest Lipcse Halle

A legjobb választás, ha minőségi repülőutat szeretne kedvező áron
már 68.900 HUF*

További járatok

Conditions for this offer
* Az árak oda-vissza utazásra értendőek,tartalmazzák az összes adót és illetéket.
Az árak a helyek függvényében állnak rendelkezésre és az árfolyamok változása esetében módosulhatnak.

Lipcse Halle Információk

Image

Budapest Lipcse Halle repülőjegy (BUD - LEJ) - repülőjegy a Lipcse Halle repülőtérre kedvező áron!


Használja ki a kedvező lehetőséget és utazzon a Lufthansával a Lipcse Halle repülőtérre! Budapest Lipcse Halle repülőjegy (BUD - LEJ)! Lipcse városa már a kora középkorban lakott volt, itt alapították Németország egyik legrégebbi egyetemét. Fedezze fel Szászország kulturális központját sokszínű építészetével, a reneszánsz városházától a modern felhőkarcolókig! Látta már Európa legnagyobb emlékművét, amely a Népek Csatájának állít emléket? Keresse fel Lipcse nagy múltú állatkertjét, majd gyönyörködjön az éjszakai belváros fényeiben! Ne feledkezzen el a Tamás-templomról sem, hiszen itt alkotott Johann Sebastian Bach, a világhírű zeneszerző. Látogassa meg a közeli Halle városát is, híres középkori piacteréről.

Időjárás: Lipcse Halle

  Мa Szerda Csütörtök Péntek
22°C

Мa
22°C | 14°C 20°C | 12°C 20°C | 11°C 21°C | 10°C

További járatok Németországba

A Lufthansa nagyszerű repülőjegy ajánlatokat és kedvezményeket kínál. Akár olcsó ajánlatokat keres Európába, Afrikába, Ázsiába vagy Észak-Amerikába, mi a megszokott Lufthansa minőségben repítjük álmai úticéljára. Egy irányú és retúr jegyáraink mindig tartalmazzák az adókat és illetékeket, valamint értékes mérföldeket is.

 

Lufthansa Foglalás halasztott hizetéssel

Foglalás halasztott hizetéssel

Mostantól árgaranciával foglalhatja le repülőútját - és csak 48 órával később kell kifizetnie.
További információk a halasztott fizetésről

Lufthansa Check-In Service

Online check-in és ülőhely választás

Csekkoljon be kényelmesen online, válasszon ülőhelyet és nyomtassa ki beszállítókártyáját - akár már 23 órával indulás előtt.
Online check-in

Foglalás módosítása

Foglalás módosítása

Mostantól, ha a lufthansa.com oldalon foglalta le repülőjegyét, akár egy órával az indulás előttig online módosíthatja foglalását.
További módosítási információk

Repülőjegy az Lipcse Halle a Lufthansa

Még ha nem is tervez utazást Lipcse Halle, a Lufthansa számos más úticélra is kínál járatokat szerte Európában, Afrikában és Ázsiában. Utasaink távoli, exotikus úticélokon tölthetnek hosszabb pihenésüket, vagy foglalhatnak hétvégi bevásárló körutat, illetve meglátogathatják rokonaikat, barátaikat. Tudja meg mennyi csomagot vihet magával. Olvassa el úticéljainkra vonatkozó tippeinket és thasznos információkat, vagy írjon saját város-értékelőt.

Flights

  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children
Search with more options

Segítség & Kapcsolat

PLNR_951352
PLNR_951361

* Az árak oda-vissza utazásra értendőek,tartalmazzák az összes adót és illetéket. Az árak a helyek függvényében állnak rendelkezésre és az árfolyamok változása esetében módosulhatnak.