• Please enter the origin.
 • Please enter the destination.
 • Please enter the departure date.
 • Please enter the return date.
Travel with children
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

Repülőjegy Budapest Koppenhága

Foglaljon most repülőjegyet a Lufthansa-nál olcsón

Lufthansa

már 53.900 HUF*

Járatok világszerte

Koppenhága Információk

Budapest Koppenhága repülőjegy (BUD - CPH) - foglalja le repülőjegyét Koppenhágába a Lufthansánál.

Budapest Koppenhága repülőjegy (BUD - CPH)! Használja ki a Lufthansa kedvező lehetőségét: Dánia fővárosa, Koppenhága várja Önt! Tekintse meg a Hans Christian Andersen meséje alapján megalkotott Kis Hableány szobrot. Nézze meg a város egyik leghíresebb látványosságát, a Nyhaven kikötőt, ahonnan akár hajós városnézésre is indulhat. A kultúra szerelmeseit a Det Kongelige Teater, a királyi színház örvendezteti meg színjátékokkal, koncertekkel és balettelőadásokkal. Ha szívesen vásárolgat, ne hagyja ki a Stroget-et, a világ leghosszabb sétálóutcáját, ahol butikok és bevásárlóközpontok sokasága várja! Ne habozzon, foglalja le repülőjegyét és utazzon a Lufthansával Koppenhágába!

Időjárás in Koppenhága

 • Időjárás Мa
  Мa
  13°C
  /
  6°C
 • Csütörtök
  Időjárás Csütörtök
  14°C
  /
  4°C
 • Péntek
  Időjárás Péntek
  16°C
  /
  5°C
 • Szombat
  Időjárás Szombat
  17°C
  /
  8°C

További európai járatok

A Lufthansa nagyszerű repülőjegy ajánlatokat és kedvezményeket kínál. Akár olcsó ajánlatokat keres Európába, Afrikába, Ázsiába vagy Észak-Amerikába, mi a megszokott Lufthansa minőségben repítjük álmai úticéljára. Egy irányú és retúr jegyáraink mindig tartalmazzák az adókat és illetékeket, valamint értékes mérföldeket is.

Mostantól árgaranciával foglalhatja le repülőútját - és csak 48 órával később kell kifizetnie.

Mostantól, ha a lufthansa.com oldalon foglalta le repülőjegyét, akár egy órával az indulás előtt is online módosíthatja foglalását.

Akár már 23 órával indulás előtt online check-in és ülőhely választás. Nyomtassa ki beszállókártyáját vagy küldesse a mobiltelefonjára.

Repülőjegy Koppenhága-ba a Lufthansa-tól

Még ha nem is tervez utazást Koppenhága, a Lufthansa számos más úticélra is kínál járatokat szerte Európában, Afrikában és Ázsiában. Utasaink távoli, exotikus úticélokon tölthetnek hosszabb pihenésüket, vagy foglalhatnak hétvégi bevásárló körutat, illetve meglátogathatják rokonaikat, barátaikat. Tudja meg mennyi csomagot vihet magával. Olvassa el úticéljainkra vonatkozó tippeinket és thasznos információkat, vagy írjon saját város-értékelőt.

* Az árak oda-vissza utazásra értendőek,tartalmazzák az összes adót és illetéket.
Az árak a helyek függvényében állnak rendelkezésre és az árfolyamok változása esetében módosulhatnak.