• Please enter the origin.
 • Please enter the destination.
 • Please enter the departure date.
 • Please enter the return date.
Travel with children

Repülőjegy Budapest Köln

Foglaljon most repülőjegyet a Lufthansa-nál olcsón

Lufthansa

már 53.900 HUF*

Járatok világszerte

Köln Információk

Budapest Köln repülőjegy (BUD - CGN) - foglalja le repülőjegyét és legyen egy csodálatos élménnyel gazdagabb!

Budapest Köln repülőjegy (BUD - CGN). Használja ki a Lufthansa kedvező lehetőségét és repüljön a varázslatos Kölnbe, Németország negyedik legnagyobb városába! Tegyen egy sétát a várost kettészelő Rajna partján vagy látogassa meg a kölni dómot, ami 157 méteres magasságával Németország második, és a világ harmadik legmagasabb temploma. Az ínyenceknek sem Kölnben csalódniuk: a város csokoládémúzeummal és egy sörkülönlegességgel, a Kölsch-sel várja látogatóit. A Glockengassén álló "illatos ház" - ban megismerhetjük a kölni víz eredetét és történetét. Ne fossza meg magát ezektől az élményektől, foglaljon jegyet és repüljön a Lufthansával, Köln várja Önt!

Időjárás in Köln

 • Időjárás Мa
  Мa
  11°C
  /
  8°C
 • Szerda
  Időjárás Szerda
  11°C
  /
  7°C
 • Csütörtök
  Időjárás Csütörtök
  10°C
  /
  6°C
 • Péntek
  Időjárás Péntek
  9°C
  /
  6°C

További járatok Németországba

A Lufthansa nagyszerű repülőjegy ajánlatokat és kedvezményeket kínál. Akár olcsó ajánlatokat keres Európába, Afrikába, Ázsiába vagy Észak-Amerikába, mi a megszokott Lufthansa minőségben repítjük álmai úticéljára. Egy irányú és retúr jegyáraink mindig tartalmazzák az adókat és illetékeket, valamint értékes mérföldeket is.

Mostantól árgaranciával foglalhatja le repülőútját - és csak 48 órával később kell kifizetnie.

Mostantól, ha a lufthansa.com oldalon foglalta le repülőjegyét, akár egy órával az indulás előtt is online módosíthatja foglalását.

Akár már 23 órával indulás előtt online check-in és ülőhely választás. Nyomtassa ki beszállókártyáját vagy küldesse a mobiltelefonjára.

Repülőjegy Köln-ba a Lufthansa-tól

Még ha nem is tervez utazást Köln, a Lufthansa számos más úticélra is kínál járatokat szerte Európában, Afrikában és Ázsiában. Utasaink távoli, exotikus úticélokon tölthetnek hosszabb pihenésüket, vagy foglalhatnak hétvégi bevásárló körutat, illetve meglátogathatják rokonaikat, barátaikat. Tudja meg mennyi csomagot vihet magával. Olvassa el úticéljainkra vonatkozó tippeinket és thasznos információkat, vagy írjon saját város-értékelőt.

* Az árak oda-vissza utazásra értendőek,tartalmazzák az összes adót és illetéket.
Az árak a helyek függvényében állnak rendelkezésre és az árfolyamok változása esetében módosulhatnak.