Triptype
  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Az indulás és a cél repülőtér nem lehet azonos. Kérjük, módosítsa a bevitelt.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

The contract for your accommodation is directly with our hotel partner HRS and separate to the Lufthansa flight booking.

Repülőjegy Budapest Köln

Foglaljon most repülőjegyet a Lufthansa-nál olcsón

Járatok világszerte

Köln Információk

Budapest Köln repülőjegy (BUD - CGN) - foglalja le repülőjegyét és legyen egy csodálatos élménnyel gazdagabb!

Budapest Köln repülőjegy (BUD - CGN). Használja ki a Lufthansa kedvező lehetőségét és repüljön a varázslatos Kölnbe, Németország negyedik legnagyobb városába! Tegyen egy sétát a várost kettészelő Rajna partján vagy látogassa meg a kölni dómot, ami 157 méteres magasságával Németország második, és a világ harmadik legmagasabb temploma. Az ínyenceknek sem Kölnben csalódniuk: a város csokoládémúzeummal és egy sörkülönlegességgel, a Kölsch-sel várja látogatóit. A Glockengassén álló "illatos ház" - ban megismerhetjük a kölni víz eredetét és történetét. Ne fossza meg magát ezektől az élményektől, foglaljon jegyet és repüljön a Lufthansával, Köln várja Önt!

Időjárás in Köln

További járatok Németországba

A Lufthansa nagyszerű repülőjegy ajánlatokat és kedvezményeket kínál. Akár olcsó ajánlatokat keres Európába, Afrikába, Ázsiába vagy Észak-Amerikába, mi a megszokott Lufthansa minőségben repítjük álmai úticéljára. Egy irányú és retúr jegyáraink mindig tartalmazzák az adókat és illetékeket, valamint értékes mérföldeket is.

Repülőjegy Köln-ba a Lufthansa-tól

Még ha nem is tervez utazást Köln, a Lufthansa számos más úticélra is kínál járatokat szerte Európában, Afrikában és Ázsiában. Utasaink távoli, exotikus úticélokon tölthetnek hosszabb pihenésüket, vagy foglalhatnak hétvégi bevásárló körutat, illetve meglátogathatják rokonaikat, barátaikat. Tudja meg mennyi csomagot vihet magával. Olvassa el úticéljainkra vonatkozó tippeinket és thasznos információkat, vagy írjon saját város-értékelőt.