Repülőjegy
Budapest Isztambul

A legjobb választás, ha minőségi repülőutat szeretne kedvező áron
már 58.200 HUF*

További járatok

Conditions for this offer
* Az árak oda-vissza utazásra értendőek,tartalmazzák az összes adót és illetéket.
Az árak a helyek függvényében állnak rendelkezésre és az árfolyamok változása esetében módosulhatnak.

Isztambul Információk

Image

Budapest Isztambul repülőjegy (BUD - IST) - foglalja le repülőjegyét Isztambulba és legyen egy csodálatos élménnyel gazdagabb!


Használja ki a Lufthansa kínálta lehetőséget és repüljön a varázslatos Isztambulba! Budapest Isztambul repülőjegy (BUD - IST)! Élvezze a mai nyüzsgő, lendületes metropoliszt és a régi időket idéző mecseteket, palotákat, lélegzetelállító építményeket! Tekintse meg a 30 kupolával rendelkezö Ahmed szultán mecsetét vagy a Szulejmán-mecsetet. Látogassa meg a Nagy Bazárt, ahol régiségeket, porcelánt, szőnyeget és sok mást vásárolhat. Az édességek szerelmesei kóstolják meg a lokumot, a keményítőből és cukorból készült finomságot! Kényeztettesse magát illóolajokkal és masszázzsal egy igazi török fürdőben! Foglalja le jegyét a Lufthansánál Isztambulba!

Időjárás: Isztambul

  Мa Péntek Szombat Vasárnap
28°C

Мa
28°C | 21°C 27°C | 20°C 27°C | 19°C 27°C | 20°C

További európai járatok

A Lufthansa nagyszerű repülőjegy ajánlatokat és kedvezményeket kínál. Akár olcsó ajánlatokat keres Európába, Afrikába, Ázsiába vagy Észak-Amerikába, mi a megszokott Lufthansa minőségben repítjük álmai úticéljára. Egy irányú és retúr jegyáraink mindig tartalmazzák az adókat és illetékeket, valamint értékes mérföldeket is.

 

Lufthansa Foglalás halasztott hizetéssel

Foglalás halasztott hizetéssel

Mostantól árgaranciával foglalhatja le repülőútját - és csak 48 órával később kell kifizetnie.
További információk a halasztott fizetésről

Lufthansa Check-In Service

Online check-in és ülőhely választás

Csekkoljon be kényelmesen online, válasszon ülőhelyet és nyomtassa ki beszállítókártyáját - akár már 23 órával indulás előtt.
Online check-in

Foglalás módosítása

Foglalás módosítása

Mostantól, ha a lufthansa.com oldalon foglalta le repülőjegyét, akár egy órával az indulás előttig online módosíthatja foglalását.
További módosítási információk

Repülőjegy az Isztambul a Lufthansa

Még ha nem is tervez utazást Isztambul, a Lufthansa számos más úticélra is kínál járatokat szerte Európában, Afrikában és Ázsiában. Utasaink távoli, exotikus úticélokon tölthetnek hosszabb pihenésüket, vagy foglalhatnak hétvégi bevásárló körutat, illetve meglátogathatják rokonaikat, barátaikat. Tudja meg mennyi csomagot vihet magával. Olvassa el úticéljainkra vonatkozó tippeinket és thasznos információkat, vagy írjon saját város-értékelőt.

Flights

  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children
Search with more options

Segítség & Kapcsolat

További európai járatok

PLNR_951352
PLNR_951361

* Az árak oda-vissza utazásra értendőek,tartalmazzák az összes adót és illetéket. Az árak a helyek függvényében állnak rendelkezésre és az árfolyamok változása esetében módosulhatnak.