Triptype
 • Please enter the origin.
 • Please enter the destination.
 • Az indulás és a cél repülőtér nem lehet azonos. Kérjük, módosítsa a bevitelt.
 • Please enter the departure date.
 • Please enter the return date.
Travel with children

Repülőjegy Budapest Isztambul

Foglaljon most repülőjegyet a Lufthansa-nál olcsón

Lufthansa

már 58.200 HUF*

Járatok világszerte

Isztambul Információk

Budapest Isztambul repülőjegy (BUD - IST) - foglalja le repülőjegyét Isztambulba és legyen egy csodálatos élménnyel gazdagabb!

Használja ki a Lufthansa kínálta lehetőséget és repüljön a varázslatos Isztambulba! Budapest Isztambul repülőjegy (BUD - IST)! Élvezze a mai nyüzsgő, lendületes metropoliszt és a régi időket idéző mecseteket, palotákat, lélegzetelállító építményeket! Tekintse meg a 30 kupolával rendelkezö Ahmed szultán mecsetét vagy a Szulejmán-mecsetet. Látogassa meg a Nagy Bazárt, ahol régiségeket, porcelánt, szőnyeget és sok mást vásárolhat. Az édességek szerelmesei kóstolják meg a lokumot, a keményítőből és cukorból készült finomságot! Kényeztettesse magát illóolajokkal és masszázzsal egy igazi török fürdőben! Foglalja le jegyét a Lufthansánál Isztambulba!

Időjárás in Isztambul

 • Időjárás Мa
  Мa
  15°C
  /
  12°C
 • Szombat
  Időjárás Szombat
  15°C
  /
  11°C
 • Vasárnap
  Időjárás Vasárnap
  16°C
  /
  11°C
 • Hétfő
  Időjárás Hétfő
  14°C
  /
  8°C

További európai járatok

A Lufthansa nagyszerű repülőjegy ajánlatokat és kedvezményeket kínál. Akár olcsó ajánlatokat keres Európába, Afrikába, Ázsiába vagy Észak-Amerikába, mi a megszokott Lufthansa minőségben repítjük álmai úticéljára. Egy irányú és retúr jegyáraink mindig tartalmazzák az adókat és illetékeket, valamint értékes mérföldeket is.

A Lufthansa online szolgáltatása

Mostantól árgaranciával foglalhatja le repülőútját - és csak 48 órával később kell kifizetnie.

Mostantól, ha a lufthansa.com oldalon foglalta le repülőjegyét, akár egy órával az indulás előtt is online módosíthatja foglalását.

Akár már 23 órával indulás előtt online check-in és ülőhely választás. Nyomtassa ki beszállókártyáját vagy küldesse a mobiltelefonjára.

Repülőjegy Isztambul-ba a Lufthansa-tól

Még ha nem is tervez utazást Isztambul, a Lufthansa számos más úticélra is kínál járatokat szerte Európában, Afrikában és Ázsiában. Utasaink távoli, exotikus úticélokon tölthetnek hosszabb pihenésüket, vagy foglalhatnak hétvégi bevásárló körutat, illetve meglátogathatják rokonaikat, barátaikat. Tudja meg mennyi csomagot vihet magával. Olvassa el úticéljainkra vonatkozó tippeinket és thasznos információkat, vagy írjon saját város-értékelőt.

* Az árak oda-vissza utazásra értendőek,tartalmazzák az összes adót és illetéket.
Az árak a helyek függvényében állnak rendelkezésre és az árfolyamok változása esetében módosulhatnak.