Triptype
  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Az indulás és a cél repülőtér nem lehet azonos. Kérjük, módosítsa a bevitelt.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

The contract for your accommodation is directly with our hotel partner HRS and separate to the Lufthansa flight booking.

Repülőjegy Budapest Isztambul

Foglaljon most repülőjegyet a Lufthansa-nál olcsón

Járatok világszerte

Isztambul Információk

Budapest Isztambul repülőjegy (BUD - IST) - foglalja le repülőjegyét Isztambulba és legyen egy csodálatos élménnyel gazdagabb!

Használja ki a Lufthansa kínálta lehetőséget és repüljön a varázslatos Isztambulba! Budapest Isztambul repülőjegy (BUD - IST)! Élvezze a mai nyüzsgő, lendületes metropoliszt és a régi időket idéző mecseteket, palotákat, lélegzetelállító építményeket! Tekintse meg a 30 kupolával rendelkezö Ahmed szultán mecsetét vagy a Szulejmán-mecsetet. Látogassa meg a Nagy Bazárt, ahol régiségeket, porcelánt, szőnyeget és sok mást vásárolhat. Az édességek szerelmesei kóstolják meg a lokumot, a keményítőből és cukorból készült finomságot! Kényeztettesse magát illóolajokkal és masszázzsal egy igazi török fürdőben! Foglalja le jegyét a Lufthansánál Isztambulba!

Időjárás in Isztambul

További európai járatok

A Lufthansa nagyszerű repülőjegy ajánlatokat és kedvezményeket kínál. Akár olcsó ajánlatokat keres Európába, Afrikába, Ázsiába vagy Észak-Amerikába, mi a megszokott Lufthansa minőségben repítjük álmai úticéljára. Egy irányú és retúr jegyáraink mindig tartalmazzák az adókat és illetékeket, valamint értékes mérföldeket is.

Repülőjegy Isztambul-ba a Lufthansa-tól

Még ha nem is tervez utazást Isztambul, a Lufthansa számos más úticélra is kínál járatokat szerte Európában, Afrikában és Ázsiában. Utasaink távoli, exotikus úticélokon tölthetnek hosszabb pihenésüket, vagy foglalhatnak hétvégi bevásárló körutat, illetve meglátogathatják rokonaikat, barátaikat. Tudja meg mennyi csomagot vihet magával. Olvassa el úticéljainkra vonatkozó tippeinket és thasznos információkat, vagy írjon saját város-értékelőt.