Triptype
 • Please enter the origin.
 • Please enter the destination.
 • Az indulás és a cél repülőtér nem lehet azonos. Kérjük, módosítsa a bevitelt.
 • Please enter the departure date.
 • Please enter the return date.
Travel with children

Repülőjegy Budapest Göteborg

Foglaljon most repülőjegyet a Lufthansa-nál olcsón

Lufthansa

már 52.500 HUF*

Járatok világszerte

Göteborg Információk

Budapest Göteborg repülőjegy (BUD - GOT) - foglalja le repülőjegyét és repüljön Göteborgba

Budapest Göteborg repülőjegy (BUD - GOT). Éljen a kedvező lehetőséggel és repüljön jutányos áron Göteborgba. Göteborg Svédország második legnagyobb városa, itt található Skandinávia legnagyobb kikötője. A város a 17. század elején épült. A városnézést érdemes a főtéren kezdeni és megtekinteni a Városháza és a Tőzsde épületét. Talán még szerencsésebb, ha a vízen utazzuk körbe a várost. (Ilyenkor külön élményt jelent, hogy az álldogáló utasokat időnként felszólítják, üljenek le a hajópadlóra az alacsony hidak miatt.) Hajóról figyelve igazán látványos a Sydney-i Operaházra emlékeztető Göteborg Opera is, amely innen úgy fest, mintha a vízre épült volna. Foglalja le még ma repülőjegyét Göteborgba és repüljön el megfizethető áron!

Időjárás in Göteborg

 • Időjárás Мa
  Мa
  11°C
  /
  9°C
 • Szombat
  Időjárás Szombat
  11°C
  /
  7°C
 • Vasárnap
  Időjárás Vasárnap
  10°C
  /
  6°C
 • Hétfő
  Időjárás Hétfő
  10°C
  /
  6°C

További európai járatok

A Lufthansa nagyszerű repülőjegy ajánlatokat és kedvezményeket kínál. Akár olcsó ajánlatokat keres Európába, Afrikába, Ázsiába vagy Észak-Amerikába, mi a megszokott Lufthansa minőségben repítjük álmai úticéljára. Egy irányú és retúr jegyáraink mindig tartalmazzák az adókat és illetékeket, valamint értékes mérföldeket is.

A Lufthansa online szolgáltatása

Mostantól árgaranciával foglalhatja le repülőútját - és csak 48 órával később kell kifizetnie.

Mostantól, ha a lufthansa.com oldalon foglalta le repülőjegyét, akár egy órával az indulás előtt is online módosíthatja foglalását.

Akár már 23 órával indulás előtt online check-in és ülőhely választás. Nyomtassa ki beszállókártyáját vagy küldesse a mobiltelefonjára.

Repülőjegy Göteborg-ba a Lufthansa-tól

Még ha nem is tervez utazást Göteborg, a Lufthansa számos más úticélra is kínál járatokat szerte Európában, Afrikában és Ázsiában. Utasaink távoli, exotikus úticélokon tölthetnek hosszabb pihenésüket, vagy foglalhatnak hétvégi bevásárló körutat, illetve meglátogathatják rokonaikat, barátaikat. Tudja meg mennyi csomagot vihet magával. Olvassa el úticéljainkra vonatkozó tippeinket és thasznos információkat, vagy írjon saját város-értékelőt.

* Az árak oda-vissza utazásra értendőek,tartalmazzák az összes adót és illetéket.
Az árak a helyek függvényében állnak rendelkezésre és az árfolyamok változása esetében módosulhatnak.