Repülőjegy
Budapest Göteborg

A legjobb választás, ha minőségi repülőutat szeretne kedvező áron
már 52.500 HUF*

További járatok

Conditions for this offer
* Az árak oda-vissza utazásra értendőek,tartalmazzák az összes adót és illetéket.
Az árak a helyek függvényében állnak rendelkezésre és az árfolyamok változása esetében módosulhatnak.

Göteborg Információk

Image

Budapest Göteborg repülőjegy (BUD - GOT) - foglalja le repülőjegyét és repüljön Göteborgba


Budapest Göteborg repülőjegy (BUD - GOT). Éljen a kedvező lehetőséggel és repüljön jutányos áron Göteborgba. Göteborg Svédország második legnagyobb városa, itt található Skandinávia legnagyobb kikötője. A város a 17. század elején épült. A városnézést érdemes a főtéren kezdeni és megtekinteni a Városháza és a Tőzsde épületét. Talán még szerencsésebb, ha a vízen utazzuk körbe a várost. (Ilyenkor külön élményt jelent, hogy az álldogáló utasokat időnként felszólítják, üljenek le a hajópadlóra az alacsony hidak miatt.) Hajóról figyelve igazán látványos a Sydney-i Operaházra emlékeztető Göteborg Opera is, amely innen úgy fest, mintha a vízre épült volna. Foglalja le még ma repülőjegyét Göteborgba és repüljön el megfizethető áron!

Időjárás: Göteborg

  Мa Csütörtök Péntek Szombat
23°C

Мa
23°C | 13°C 27°C | 15°C 27°C | 15°C 30°C | 17°C

További európai járatok

A Lufthansa nagyszerű repülőjegy ajánlatokat és kedvezményeket kínál. Akár olcsó ajánlatokat keres Európába, Afrikába, Ázsiába vagy Észak-Amerikába, mi a megszokott Lufthansa minőségben repítjük álmai úticéljára. Egy irányú és retúr jegyáraink mindig tartalmazzák az adókat és illetékeket, valamint értékes mérföldeket is.

 

Lufthansa Foglalás halasztott hizetéssel

Foglalás halasztott hizetéssel

Mostantól árgaranciával foglalhatja le repülőútját - és csak 48 órával később kell kifizetnie.
További információk a halasztott fizetésről

Lufthansa Check-In Service

Online check-in és ülőhely választás

Csekkoljon be kényelmesen online, válasszon ülőhelyet és nyomtassa ki beszállítókártyáját - akár már 23 órával indulás előtt.
Online check-in

Foglalás módosítása

Foglalás módosítása

Mostantól, ha a lufthansa.com oldalon foglalta le repülőjegyét, akár egy órával az indulás előttig online módosíthatja foglalását.
További módosítási információk

Repülőjegy az Göteborg a Lufthansa

Még ha nem is tervez utazást Göteborg, a Lufthansa számos más úticélra is kínál járatokat szerte Európában, Afrikában és Ázsiában. Utasaink távoli, exotikus úticélokon tölthetnek hosszabb pihenésüket, vagy foglalhatnak hétvégi bevásárló körutat, illetve meglátogathatják rokonaikat, barátaikat. Tudja meg mennyi csomagot vihet magával. Olvassa el úticéljainkra vonatkozó tippeinket és thasznos információkat, vagy írjon saját város-értékelőt.

Flights

  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children
Search with more options

Segítség & Kapcsolat

További európai járatok

PLNR_951352
PLNR_951361

* Az árak oda-vissza utazásra értendőek,tartalmazzák az összes adót és illetéket. Az árak a helyek függvényében állnak rendelkezésre és az árfolyamok változása esetében módosulhatnak.