Triptype
  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Az indulás és a cél repülőtér nem lehet azonos. Kérjük, módosítsa a bevitelt.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

The contract for your accommodation is directly with our hotel partner HRS and separate to the Lufthansa flight booking.

Repülőjegy Budapest Göteborg

Foglaljon most repülőjegyet a Lufthansa-nál olcsón

Járatok világszerte

Göteborg Információk

Budapest Göteborg repülőjegy (BUD - GOT) - foglalja le repülőjegyét és repüljön Göteborgba

Budapest Göteborg repülőjegy (BUD - GOT). Éljen a kedvező lehetőséggel és repüljön jutányos áron Göteborgba. Göteborg Svédország második legnagyobb városa, itt található Skandinávia legnagyobb kikötője. A város a 17. század elején épült. A városnézést érdemes a főtéren kezdeni és megtekinteni a Városháza és a Tőzsde épületét. Talán még szerencsésebb, ha a vízen utazzuk körbe a várost. (Ilyenkor külön élményt jelent, hogy az álldogáló utasokat időnként felszólítják, üljenek le a hajópadlóra az alacsony hidak miatt.) Hajóról figyelve igazán látványos a Sydney-i Operaházra emlékeztető Göteborg Opera is, amely innen úgy fest, mintha a vízre épült volna. Foglalja le még ma repülőjegyét Göteborgba és repüljön el megfizethető áron!

Időjárás in Göteborg

További európai járatok

A Lufthansa nagyszerű repülőjegy ajánlatokat és kedvezményeket kínál. Akár olcsó ajánlatokat keres Európába, Afrikába, Ázsiába vagy Észak-Amerikába, mi a megszokott Lufthansa minőségben repítjük álmai úticéljára. Egy irányú és retúr jegyáraink mindig tartalmazzák az adókat és illetékeket, valamint értékes mérföldeket is.

Repülőjegy Göteborg-ba a Lufthansa-tól

Még ha nem is tervez utazást Göteborg, a Lufthansa számos más úticélra is kínál járatokat szerte Európában, Afrikában és Ázsiában. Utasaink távoli, exotikus úticélokon tölthetnek hosszabb pihenésüket, vagy foglalhatnak hétvégi bevásárló körutat, illetve meglátogathatják rokonaikat, barátaikat. Tudja meg mennyi csomagot vihet magával. Olvassa el úticéljainkra vonatkozó tippeinket és thasznos információkat, vagy írjon saját város-értékelőt.