• Please enter the origin.
 • Please enter the destination.
 • The departure and arrival airports cannot be the same. Please correct your entry.
 • Please enter the departure date.
 • Please enter the return date.
Travel with children
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

Repülőjegy Budapest Geneva

Foglaljon most repülőjegyet a Lufthansa-nál olcsón

Lufthansa

már 69.900 HUF*

Járatok világszerte

Geneva Információk

Budapest Geneva repülőjegy (BUH - GVA) - foglalja le kedvező árú repülőjegyét és repüljön Genevába

Budapest Geneva repülőjegy (BUH - GVA)! Éljen a kedvező lehetőséggel és repüljön olcsón Geneva városába! Látogasson el a Régi Kikötőbe, ahol a világ legrégebbi máig működő világítótornya áll. Nézzen körül a mozgalmas téren, a Piazza de Ferrari-n, ahol megcsodálhatja a Dózse-palotát és a házat, amelyben állítólag Kolumbusz Kristóf született. Gyönyörködjön a 16. századi palotákban és a San Lorenzo Katedrálisban, adja át magát a mediterrán nyüzsgésnek, amely Olaszország legnagyobb kikötővárosát jellemzi. Foglalja le még ma repülőjegyét olcsón a Lufthansánál és repüljön Genovába!

Időjárás in Geneva

 • Időjárás Мa
  Мa
  24°C
  /
  14°C
 • Péntek
  Időjárás Péntek
  23°C
  /
  14°C
 • Szombat
  Időjárás Szombat
  18°C
  /
  13°C
 • Vasárnap
  Időjárás Vasárnap
  17°C
  /
  12°C

További európai járatok

A Lufthansa nagyszerű repülőjegy ajánlatokat és kedvezményeket kínál. Akár olcsó ajánlatokat keres Európába, Afrikába, Ázsiába vagy Észak-Amerikába, mi a megszokott Lufthansa minőségben repítjük álmai úticéljára. Egy irányú és retúr jegyáraink mindig tartalmazzák az adókat és illetékeket, valamint értékes mérföldeket is.

Mostantól árgaranciával foglalhatja le repülőútját - és csak 48 órával később kell kifizetnie.

Mostantól, ha a lufthansa.com oldalon foglalta le repülőjegyét, akár egy órával az indulás előtt is online módosíthatja foglalását.

Akár már 23 órával indulás előtt online check-in és ülőhely választás. Nyomtassa ki beszállókártyáját vagy küldesse a mobiltelefonjára.

Repülőjegy Geneva-ba a Lufthansa-tól

Még ha nem is tervez utazást Geneva, a Lufthansa számos más úticélra is kínál járatokat szerte Európában, Afrikában és Ázsiában. Utasaink távoli, exotikus úticélokon tölthetnek hosszabb pihenésüket, vagy foglalhatnak hétvégi bevásárló körutat, illetve meglátogathatják rokonaikat, barátaikat. Tudja meg mennyi csomagot vihet magával. Olvassa el úticéljainkra vonatkozó tippeinket és thasznos információkat, vagy írjon saját város-értékelőt.

* Az árak oda-vissza utazásra értendőek,tartalmazzák az összes adót és illetéket.
Az árak a helyek függvényében állnak rendelkezésre és az árfolyamok változása esetében módosulhatnak.