Repülőjegy
Budapest Gdansk

A legjobb választás, ha minőségi repülőutat szeretne kedvező áron

További járatok

Conditions for this offer
* Az árak oda-vissza utazásra értendőek,tartalmazzák az összes adót és illetéket.
Az árak a helyek függvényében állnak rendelkezésre és az árfolyamok változása esetében módosulhatnak.

Gdansk Információk

Image

Budapest Gdansk repülőjegy (BUD - GDN) - Foglaljon kedvező árú repülőjegyet és repüljön Gdansk-ba.


Budapest Gdansk repülőjegy (BUD - GDN). Élvezze nagyszerű árainkat és utazzon el velünk Gdansk-ba. Ez a város Lengyelországban fekszik. A második világháború után teljesen helyreállították, megtartva régi szépségét és műemlékeit, történelmi épületeit, mint például az Arany Kapu vagy a Szent Mária templom. Természetkedvelők számára és vízparti szerelmeseinek egyaránt kitűnő hely. A híres lengyel sör (Amber) egyik kereskedelmi központja Gdansk. Májustól szeptemberig a halpiac a város egyik legjelentősebb turistalátványossága, ahol a szabad ég alatt grillezett húsokat,halakat és frissen csapolt söröket fogyaszthatnak a kikapcsolódni vágyók. Foglalja le olcsó repülőjegyét a Lufthansánál még ma!

Időjárás: Gdansk

  Мa Szerda Csütörtök Péntek
16°C

Мa
16°C | 8°C 15°C | 7°C 17°C | 8°C 18°C | 9°C

További európai járatok

A Lufthansa nagyszerű repülőjegy ajánlatokat és kedvezményeket kínál. Akár olcsó ajánlatokat keres Európába, Afrikába, Ázsiába vagy Észak-Amerikába, mi a megszokott Lufthansa minőségben repítjük álmai úticéljára. Egy irányú és retúr jegyáraink mindig tartalmazzák az adókat és illetékeket, valamint értékes mérföldeket is.

 

Lufthansa Foglalás halasztott hizetéssel

Foglalás halasztott hizetéssel

Mostantól árgaranciával foglalhatja le repülőútját - és csak 48 órával később kell kifizetnie.
További információk a halasztott fizetésről

Lufthansa Check-In Service

Online check-in és ülőhely választás

Csekkoljon be kényelmesen online, válasszon ülőhelyet és nyomtassa ki beszállítókártyáját - akár már 23 órával indulás előtt.
Online check-in

Foglalás módosítása

Foglalás módosítása

Mostantól, ha a lufthansa.com oldalon foglalta le repülőjegyét, akár egy órával az indulás előttig online módosíthatja foglalását.
További módosítási információk

Repülőjegy az Gdansk a Lufthansa

Még ha nem is tervez utazást Gdansk, a Lufthansa számos más úticélra is kínál járatokat szerte Európában, Afrikában és Ázsiában. Utasaink távoli, exotikus úticélokon tölthetnek hosszabb pihenésüket, vagy foglalhatnak hétvégi bevásárló körutat, illetve meglátogathatják rokonaikat, barátaikat. Tudja meg mennyi csomagot vihet magával. Olvassa el úticéljainkra vonatkozó tippeinket és thasznos információkat, vagy írjon saját város-értékelőt.

Flights

  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children
Search with more options

Segítség & Kapcsolat

További európai járatok

PLNR_951352
PLNR_951361

* Az árak oda-vissza utazásra értendőek,tartalmazzák az összes adót és illetéket. Az árak a helyek függvényében állnak rendelkezésre és az árfolyamok változása esetében módosulhatnak.