Triptype
  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Az indulás és a cél repülőtér nem lehet azonos. Kérjük, módosítsa a bevitelt.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

The contract for your accommodation is directly with our hotel partner HRS and separate to the Lufthansa flight booking.

Repülőjegy Budapest Gdansk

Foglaljon most repülőjegyet a Lufthansa-nál olcsón

Járatok világszerte

Gdansk Információk

Budapest Gdansk repülőjegy (BUD - GDN) - Foglaljon kedvező árú repülőjegyet és repüljön Gdansk-ba.

Budapest Gdansk repülőjegy (BUD - GDN). Élvezze nagyszerű árainkat és utazzon el velünk Gdansk-ba. Ez a város Lengyelországban fekszik. A második világháború után teljesen helyreállították, megtartva régi szépségét és műemlékeit, történelmi épületeit, mint például az Arany Kapu vagy a Szent Mária templom. Természetkedvelők számára és vízparti szerelmeseinek egyaránt kitűnő hely. A híres lengyel sör (Amber) egyik kereskedelmi központja Gdansk. Májustól szeptemberig a halpiac a város egyik legjelentősebb turistalátványossága, ahol a szabad ég alatt grillezett húsokat,halakat és frissen csapolt söröket fogyaszthatnak a kikapcsolódni vágyók. Foglalja le olcsó repülőjegyét a Lufthansánál még ma!

Időjárás in Gdansk

További európai járatok

A Lufthansa nagyszerű repülőjegy ajánlatokat és kedvezményeket kínál. Akár olcsó ajánlatokat keres Európába, Afrikába, Ázsiába vagy Észak-Amerikába, mi a megszokott Lufthansa minőségben repítjük álmai úticéljára. Egy irányú és retúr jegyáraink mindig tartalmazzák az adókat és illetékeket, valamint értékes mérföldeket is.

Repülőjegy Gdansk-ba a Lufthansa-tól

Még ha nem is tervez utazást Gdansk, a Lufthansa számos más úticélra is kínál járatokat szerte Európában, Afrikában és Ázsiában. Utasaink távoli, exotikus úticélokon tölthetnek hosszabb pihenésüket, vagy foglalhatnak hétvégi bevásárló körutat, illetve meglátogathatják rokonaikat, barátaikat. Tudja meg mennyi csomagot vihet magával. Olvassa el úticéljainkra vonatkozó tippeinket és thasznos információkat, vagy írjon saját város-értékelőt.