• Please enter the origin.
 • Please enter the destination.
 • Az indulás és a cél repülőtér nem lehet azonos. Kérjük, módosítsa a bevitelt.
 • Please enter the departure date.
 • Please enter the return date.
Travel with children

Repülőjegy Budapest Frankfurt

Foglaljon most repülőjegyet a Lufthansa-nál olcsón

Lufthansa

már 57.900 HUF*

Járatok világszerte

Frankfurt Információk

Budapest Frankfurt repülőjegy (BUD - FRA) - foglaljon kedvező áron és utazzon Frankfurtba

Használja ki a Lufthansa kedvező ajánlatait és utazzon Frankfurtba. Budapest Frankfurt repülőjegy (BUD - FRA). Frankfurt fontos pénzügyi központ, de sokkal több is ennél: rengeteg érdekességgel szolgál az odalátogatóknak. A város múzeumszigetén mindenki kiválaszthatja az őt érdeklő kiállításokat, illetve érdemes ellátogatni a könyvvásárra is, amely méltán híres Európa szerte. Tegyen egy sétát az óvárosban, tekintse meg a városházát (Römer), a Császárdómot, az Operát vagy a favázas német házakat! A banknegyed magas felhőkarcolói Európában egyedivé teszik a város képét. Foglalja le ma kedvező árú repülőjegyét Frankfurtba a Lufthansánál!

Időjárás in Frankfurt

 • Időjárás Мa
  Мa
  11°C
  /
  9°C
 • Kedd
  Időjárás Kedd
  13°C
  /
  8°C
 • Szerda
  Időjárás Szerda
  12°C
  /
  6°C
 • Csütörtök
  Időjárás Csütörtök
  12°C
  /
  5°C

További járatok Németországba

A Lufthansa nagyszerű repülőjegy ajánlatokat és kedvezményeket kínál. Akár olcsó ajánlatokat keres Európába, Afrikába, Ázsiába vagy Észak-Amerikába, mi a megszokott Lufthansa minőségben repítjük álmai úticéljára. Egy irányú és retúr jegyáraink mindig tartalmazzák az adókat és illetékeket, valamint értékes mérföldeket is.

A Lufthansa online szolgáltatása

Mostantól árgaranciával foglalhatja le repülőútját - és csak 48 órával később kell kifizetnie.

Mostantól, ha a lufthansa.com oldalon foglalta le repülőjegyét, akár egy órával az indulás előtt is online módosíthatja foglalását.

Akár már 23 órával indulás előtt online check-in és ülőhely választás. Nyomtassa ki beszállókártyáját vagy küldesse a mobiltelefonjára.

Repülőjegy Frankfurt-ba a Lufthansa-tól

Még ha nem is tervez utazást Frankfurt, a Lufthansa számos más úticélra is kínál járatokat szerte Európában, Afrikában és Ázsiában. Utasaink távoli, exotikus úticélokon tölthetnek hosszabb pihenésüket, vagy foglalhatnak hétvégi bevásárló körutat, illetve meglátogathatják rokonaikat, barátaikat. Tudja meg mennyi csomagot vihet magával. Olvassa el úticéljainkra vonatkozó tippeinket és thasznos információkat, vagy írjon saját város-értékelőt.

* Az árak oda-vissza utazásra értendőek,tartalmazzák az összes adót és illetéket.
Az árak a helyek függvényében állnak rendelkezésre és az árfolyamok változása esetében módosulhatnak.