Triptype
  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Az indulás és a cél repülőtér nem lehet azonos. Kérjük, módosítsa a bevitelt.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

The contract for your accommodation is directly with our hotel partner HRS and separate to the Lufthansa flight booking.

Repülőjegy Budapest Frankfurt

Foglaljon most repülőjegyet a Lufthansa-nál olcsón

Járatok világszerte

Frankfurt Információk

Budapest Frankfurt repülőjegy (BUD - FRA) - foglaljon kedvező áron és utazzon Frankfurtba

Használja ki a Lufthansa kedvező ajánlatait és utazzon Frankfurtba. Budapest Frankfurt repülőjegy (BUD - FRA). Frankfurt fontos pénzügyi központ, de sokkal több is ennél: rengeteg érdekességgel szolgál az odalátogatóknak. A város múzeumszigetén mindenki kiválaszthatja az őt érdeklő kiállításokat, illetve érdemes ellátogatni a könyvvásárra is, amely méltán híres Európa szerte. Tegyen egy sétát az óvárosban, tekintse meg a városházát (Römer), a Császárdómot, az Operát vagy a favázas német házakat! A banknegyed magas felhőkarcolói Európában egyedivé teszik a város képét. Foglalja le ma kedvező árú repülőjegyét Frankfurtba a Lufthansánál!

Időjárás in Frankfurt

További járatok Németországba

A Lufthansa nagyszerű repülőjegy ajánlatokat és kedvezményeket kínál. Akár olcsó ajánlatokat keres Európába, Afrikába, Ázsiába vagy Észak-Amerikába, mi a megszokott Lufthansa minőségben repítjük álmai úticéljára. Egy irányú és retúr jegyáraink mindig tartalmazzák az adókat és illetékeket, valamint értékes mérföldeket is.

Repülőjegy Frankfurt-ba a Lufthansa-tól

Még ha nem is tervez utazást Frankfurt, a Lufthansa számos más úticélra is kínál járatokat szerte Európában, Afrikában és Ázsiában. Utasaink távoli, exotikus úticélokon tölthetnek hosszabb pihenésüket, vagy foglalhatnak hétvégi bevásárló körutat, illetve meglátogathatják rokonaikat, barátaikat. Tudja meg mennyi csomagot vihet magával. Olvassa el úticéljainkra vonatkozó tippeinket és thasznos információkat, vagy írjon saját város-értékelőt.