Triptype
  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Az indulás és a cél repülőtér nem lehet azonos. Kérjük, módosítsa a bevitelt.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

The contract for your accommodation is directly with our hotel partner HRS and separate to the Lufthansa flight booking.

Repülőjegy Budapest Edinburgh

Foglaljon most repülőjegyet a Lufthansa-nál olcsón

Járatok világszerte

Edinburgh Információk

Budapest Edinburgh repülőjegy (BUD - EDI) - foglaljon kedvező áron repülőjegyet Edinburghbe

Budapest Edinburgh repülőjegy (BUD - EDI). Utazzon Skóciába és fedezze fel Edinburgh városát, az ország politikai központját. Látogasson el az edinburghi kastélyba, a skót királyok egykori székhelyére, tekintse meg a város fő nevezetességeit egy busz-körút keretén belül. Edinburgh izgalmas lehetőségeket és látnivalókat kínál, a város tradícióban, történelemben és misztikumban gazdag. Edinburgh az egész család számára kellemes szórakozást nyújt. Tekintse meg kedvező árú kínálatunkat, és ne mulassza el még ma lefoglalni a járatát a Lufthansával.

Időjárás in Edinburgh

További európai járatok

A Lufthansa nagyszerű repülőjegy ajánlatokat és kedvezményeket kínál. Akár olcsó ajánlatokat keres Európába, Afrikába, Ázsiába vagy Észak-Amerikába, mi a megszokott Lufthansa minőségben repítjük álmai úticéljára. Egy irányú és retúr jegyáraink mindig tartalmazzák az adókat és illetékeket, valamint értékes mérföldeket is.

Repülőjegy Edinburgh-ba a Lufthansa-tól

Még ha nem is tervez utazást Edinburgh, a Lufthansa számos más úticélra is kínál járatokat szerte Európában, Afrikában és Ázsiában. Utasaink távoli, exotikus úticélokon tölthetnek hosszabb pihenésüket, vagy foglalhatnak hétvégi bevásárló körutat, illetve meglátogathatják rokonaikat, barátaikat. Tudja meg mennyi csomagot vihet magával. Olvassa el úticéljainkra vonatkozó tippeinket és thasznos információkat, vagy írjon saját város-értékelőt.