• Please enter the origin.
 • Please enter the destination.
 • The departure and arrival airports cannot be the same. Please correct your entry.
 • Please enter the departure date.
 • Please enter the return date.
Travel with children
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

Repülőjegy Budapest Düsseldorf

Foglaljon most repülőjegyet a Lufthansa-nál olcsón

Lufthansa

már 54.900 HUF*

Járatok világszerte

Düsseldorf Információk

Budapest Düsseldorf repülőjegy (BUD - DUS) - foglaljon kedvező árú repülőjegyet Düsseldorfba.

Budapest Düsseldorf repülőjegy (BUD - DUS)! Éljen a Lufthansa kínálatával és látogasson el Düsseldorfba. Düsseldorf a Rajna mentén, a Ruhr-vidék szomszédságában fekszik. Fontos vásárváros számos kiállítással, de a divat fellegvára és pénzügyi központ is. Itt található Németország legismertebb és egyik legdrágább sétálóutcája, a Königsalle. Számos kastély, tér, szobor és múzeum megtekintése közül válogathatnak a Düsseldorfba látogatók, mindenki megtalálja a széles kínálatban a számára megfelelő kikapcsolódási és kulturális lehetőséget. Repüljön a Lufthansával Düsseldorfba és kóstolja meg a méltán híres tradicionális düsseldorfi barna sört is.

Időjárás in Düsseldorf

 • Időjárás Мa
  Мa
  15°C
  /
  8°C
 • Csütörtök
  Időjárás Csütörtök
  20°C
  /
  7°C
 • Péntek
  Időjárás Péntek
  21°C
  /
  10°C
 • Szombat
  Időjárás Szombat
  22°C
  /
  11°C

További járatok Németországba

A Lufthansa nagyszerű repülőjegy ajánlatokat és kedvezményeket kínál. Akár olcsó ajánlatokat keres Európába, Afrikába, Ázsiába vagy Észak-Amerikába, mi a megszokott Lufthansa minőségben repítjük álmai úticéljára. Egy irányú és retúr jegyáraink mindig tartalmazzák az adókat és illetékeket, valamint értékes mérföldeket is.

Mostantól árgaranciával foglalhatja le repülőútját - és csak 48 órával később kell kifizetnie.

Mostantól, ha a lufthansa.com oldalon foglalta le repülőjegyét, akár egy órával az indulás előtt is online módosíthatja foglalását.

Akár már 23 órával indulás előtt online check-in és ülőhely választás. Nyomtassa ki beszállókártyáját vagy küldesse a mobiltelefonjára.

Repülőjegy Düsseldorf-ba a Lufthansa-tól

Még ha nem is tervez utazást Düsseldorf, a Lufthansa számos más úticélra is kínál járatokat szerte Európában, Afrikában és Ázsiában. Utasaink távoli, exotikus úticélokon tölthetnek hosszabb pihenésüket, vagy foglalhatnak hétvégi bevásárló körutat, illetve meglátogathatják rokonaikat, barátaikat. Tudja meg mennyi csomagot vihet magával. Olvassa el úticéljainkra vonatkozó tippeinket és thasznos információkat, vagy írjon saját város-értékelőt.

* Az árak oda-vissza utazásra értendőek,tartalmazzák az összes adót és illetéket.
Az árak a helyek függvényében állnak rendelkezésre és az árfolyamok változása esetében módosulhatnak.