• Please enter the origin.
 • Please enter the destination.
 • Az indulás és a cél repülőtér nem lehet azonos. Kérjük, módosítsa a bevitelt.
 • Please enter the departure date.
 • Please enter the return date.
Travel with children

Repülőjegy Budapest Detroit

Foglaljon most repülőjegyet a Lufthansa-nál olcsón

Lufthansa

már 192.400 HUF*

Járatok világszerte

Detroit Információk

Budapest Detroit repülőjegy (BUD - DTW) - foglaljon kedvező árú repülőjegyet Detroitba

Foglalja le kedvező árú repülőjegyét Detroitba! Budapest Detroit repülőjegy (BUD - DTW)! Amerika Önre vár! Észak-Amerika michigani metropolisza számtalan lehetőséget kínál a szórakozni és kikapcsolódni vágyóknak egyaránt! Élje át az amerikai életérzést és látogasson el a világ egyik leglüktetőbb városába! A számtalan üzlet és szórakozóhely mellett lehetősége nyílik egy Detroit Red Wings hokimérkőzésre is ellátogatni, amely felejthetetlen élményt nyújt. A fantasztikus belváros és a pezsgő éjszakai élet folyamatosan várja az idelátogatókat. Ne habozzon, utazzon jutányos áron Detroitba a Lufthansával!

Időjárás in Detroit

 • Időjárás Мa
  Мa
  17°C
  /
  7°C
 • Hétfő
  Időjárás Hétfő
  12°C
  /
  5°C
 • Kedd
  Időjárás Kedd
  11°C
  /
  4°C
 • Szerda
  Időjárás Szerda
  10°C
  /
  4°C

További járatok világszerte

A Lufthansa nagyszerű repülőjegy ajánlatokat és kedvezményeket kínál. Akár olcsó ajánlatokat keres Európába, Afrikába, Ázsiába vagy Észak-Amerikába, mi a megszokott Lufthansa minőségben repítjük álmai úticéljára. Egy irányú és retúr jegyáraink mindig tartalmazzák az adókat és illetékeket, valamint értékes mérföldeket is.

A Lufthansa online szolgáltatása

Mostantól árgaranciával foglalhatja le repülőútját - és csak 48 órával később kell kifizetnie.

Mostantól, ha a lufthansa.com oldalon foglalta le repülőjegyét, akár egy órával az indulás előtt is online módosíthatja foglalását.

Akár már 23 órával indulás előtt online check-in és ülőhely választás. Nyomtassa ki beszállókártyáját vagy küldesse a mobiltelefonjára.

Repülőjegy Detroit-ba a Lufthansa-tól

Még ha nem is tervez utazást Detroit, a Lufthansa számos más úticélra is kínál járatokat szerte Európában, Afrikában és Ázsiában. Utasaink távoli, exotikus úticélokon tölthetnek hosszabb pihenésüket, vagy foglalhatnak hétvégi bevásárló körutat, illetve meglátogathatják rokonaikat, barátaikat. Tudja meg mennyi csomagot vihet magával. Olvassa el úticéljainkra vonatkozó tippeinket és thasznos információkat, vagy írjon saját város-értékelőt.

* Az árak oda-vissza utazásra értendőek,tartalmazzák az összes adót és illetéket.
Az árak a helyek függvényében állnak rendelkezésre és az árfolyamok változása esetében módosulhatnak.