• Please enter the origin.
 • Please enter the destination.
 • Az indulás és a cél repülőtér nem lehet azonos. Kérjük, módosítsa a bevitelt.
 • Please enter the departure date.
 • Please enter the return date.
Travel with children

Repülőjegy Budapest Charlotte

Foglaljon most repülőjegyet a Lufthansa-nál olcsón

Lufthansa

Járatok világszerte

Charlotte Információk

Budapest Charlotte repülőjegy (BUD - CLT) - foglaljon kedvező áron repülőjegyet és utazzon Charlotte-ba

Budapest Charlotte repülőjegy (BUD - CLT)! Charlotte az Egyesült Államok tizenkilencedik legnagyobb városa, az USA második legjelentősebb banki és pénzügyi központja. Itt található az ország legnagyobb bankjának, a Bank Of America székhelye. Charlotte számos kitüntetéssel és díjjal büszkélkedhet országos szinten, mint például az USA legélhetőbb városa, a legnagyobb életminőséggel rendelkező város, valamint az egyik legjobb hely vállalkozók és vállalkozások számára, illetve az egyik leginkább gyalogos-barát település. Charlotte fontos sportközpont, futball és kosárlabda csapata a legjelentősebb profi ligában játszik, továbbá a város közelében található autóversenypálya a híres NASCAR sorozat több versenyének is a helyszíne.

Időjárás in Charlotte

 • Időjárás Мa
  Мa
  29°C
  /
  19°C
 • Csütörtök
  Időjárás Csütörtök
  29°C
  /
  19°C
 • Péntek
  Időjárás Péntek
  29°C
  /
  20°C
 • Szombat
  Időjárás Szombat
  31°C
  /
  21°C

További járatok világszerte

A Lufthansa nagyszerű repülőjegy ajánlatokat és kedvezményeket kínál. Akár olcsó ajánlatokat keres Európába, Afrikába, Ázsiába vagy Észak-Amerikába, mi a megszokott Lufthansa minőségben repítjük álmai úticéljára. Egy irányú és retúr jegyáraink mindig tartalmazzák az adókat és illetékeket, valamint értékes mérföldeket is.

A Lufthansa online szolgáltatása

Mostantól árgaranciával foglalhatja le repülőútját - és csak 48 órával később kell kifizetnie.

Mostantól, ha a lufthansa.com oldalon foglalta le repülőjegyét, akár egy órával az indulás előtt is online módosíthatja foglalását.

Akár már 23 órával indulás előtt online check-in és ülőhely választás. Nyomtassa ki beszállókártyáját vagy küldesse a mobiltelefonjára.

Repülőjegy Charlotte-ba a Lufthansa-tól

Még ha nem is tervez utazást Charlotte, a Lufthansa számos más úticélra is kínál járatokat szerte Európában, Afrikában és Ázsiában. Utasaink távoli, exotikus úticélokon tölthetnek hosszabb pihenésüket, vagy foglalhatnak hétvégi bevásárló körutat, illetve meglátogathatják rokonaikat, barátaikat. Tudja meg mennyi csomagot vihet magával. Olvassa el úticéljainkra vonatkozó tippeinket és thasznos információkat, vagy írjon saját város-értékelőt.

* Az árak oda-vissza utazásra értendőek,tartalmazzák az összes adót és illetéket.
Az árak a helyek függvényében állnak rendelkezésre és az árfolyamok változása esetében módosulhatnak.