Triptype
  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Az indulás és a cél repülőtér nem lehet azonos. Kérjük, módosítsa a bevitelt.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

The contract for your accommodation is directly with our hotel partner HRS and separate to the Lufthansa flight booking.

Repülőjegy Budapest Buenos Aires

Foglaljon most repülőjegyet a Lufthansa-nál olcsón

Járatok világszerte

Buenos Aires Információk

Budapest Buenos Aires repülőjegy (BUD - BUE) - foglaljon kedvező áron repülőjegyet és utazzon Buenos Airesbe

Budapest Buenos Aires repülőjegy (BUD - BUE)! Éljen a Lufthansa kínálta lehetőségekkel és utazzon kedvező áron Argentína fővárosába, Buenos Airesbe. A tangó szülővárosában számos helyen megfigyelhetjük élőben is ezt a különleges táncot. Emelett Buenos Aires az a város, ahol talán a legtöbb köztéri szökőkút és szobor tekinthető meg. A város művészeti élete igazán pezsgő. Rengeteg múzeum, mozi, színházi program és operaelőadás gazdagítja a kulturális lehetőségeket. Argentína fővárosa a futballrajongóiról is ismert, a város labdarúgó klubjainak mérkőzésein a szurkolók fergeteges hangulatot képesek teremteni.

Időjárás in Buenos Aires

További járatok világszerte

A Lufthansa nagyszerű repülőjegy ajánlatokat és kedvezményeket kínál. Akár olcsó ajánlatokat keres Európába, Afrikába, Ázsiába vagy Észak-Amerikába, mi a megszokott Lufthansa minőségben repítjük álmai úticéljára. Egy irányú és retúr jegyáraink mindig tartalmazzák az adókat és illetékeket, valamint értékes mérföldeket is.

Repülőjegy Buenos Aires-ba a Lufthansa-tól

Még ha nem is tervez utazást Buenos Aires, a Lufthansa számos más úticélra is kínál járatokat szerte Európában, Afrikában és Ázsiában. Utasaink távoli, exotikus úticélokon tölthetnek hosszabb pihenésüket, vagy foglalhatnak hétvégi bevásárló körutat, illetve meglátogathatják rokonaikat, barátaikat. Tudja meg mennyi csomagot vihet magával. Olvassa el úticéljainkra vonatkozó tippeinket és thasznos információkat, vagy írjon saját város-értékelőt.