• Please enter the origin.
 • Please enter the destination.
 • Az indulás és a cél repülőtér nem lehet azonos. Kérjük, módosítsa a bevitelt.
 • Please enter the departure date.
 • Please enter the return date.
Travel with children

Repülőjegy Budapest Brüsszel

Foglaljon most repülőjegyet a Lufthansa-nál olcsón

Lufthansa

már 46.400 HUF*

Járatok világszerte

Brüsszel Információk

Budapest Brüsszel repülőjegy (BUD - BRU) - foglaljon kedvezményes árú repülőjegyet

Utazzon kedvezményes áron Brüsszelbe a Lufthansa-val! Budapest Brüsszel repülőjegy (BUD - BRU)! Brüsszel lélegzetelállító városa Önre vár! Látogasson el a NATO és az EU székhelyére - a város számtalan látnivalót kínál. Tekintse meg a híres Atomiumot, a hatalmasra nagyított kristályrácsot, majd pár lépéssel odébb gyönyörködjön a Mini Európa makettben. Sétáljon a Grand' Place-en, a város főterén, és ne feledkezzen meg a Manneken Pis-ről, a híres brüsszeli pisilő kisfiúról sem. A számos gyönyörű palota, csokoládé- és sörmúzeum megannyi látnivalót kínál. Ne habozzon, foglalja le kedvezményes árú repülőjegyét még ma, és utazzon Belgium felejthetetlen fővárosába, Brüsszelbe!

Időjárás in Brüsszel

 • Időjárás Мa
  Мa
  10°C
  /
  6°C
 • Szombat
  Időjárás Szombat
  11°C
  /
  5°C
 • Vasárnap
  Időjárás Vasárnap
  11°C
  /
  3°C
 • Hétfő
  Időjárás Hétfő
  12°C
  /
  6°C

További európai járatok

A Lufthansa nagyszerű repülőjegy ajánlatokat és kedvezményeket kínál. Akár olcsó ajánlatokat keres Európába, Afrikába, Ázsiába vagy Észak-Amerikába, mi a megszokott Lufthansa minőségben repítjük álmai úticéljára. Egy irányú és retúr jegyáraink mindig tartalmazzák az adókat és illetékeket, valamint értékes mérföldeket is.

A Lufthansa online szolgáltatása

Mostantól árgaranciával foglalhatja le repülőútját - és csak 48 órával később kell kifizetnie.

Mostantól, ha a lufthansa.com oldalon foglalta le repülőjegyét, akár egy órával az indulás előtt is online módosíthatja foglalását.

Akár már 23 órával indulás előtt online check-in és ülőhely választás. Nyomtassa ki beszállókártyáját vagy küldesse a mobiltelefonjára.

Repülőjegy Brüsszel-ba a Lufthansa-tól

Még ha nem is tervez utazást Brüsszel, a Lufthansa számos más úticélra is kínál járatokat szerte Európában, Afrikában és Ázsiában. Utasaink távoli, exotikus úticélokon tölthetnek hosszabb pihenésüket, vagy foglalhatnak hétvégi bevásárló körutat, illetve meglátogathatják rokonaikat, barátaikat. Tudja meg mennyi csomagot vihet magával. Olvassa el úticéljainkra vonatkozó tippeinket és thasznos információkat, vagy írjon saját város-értékelőt.

* Az árak oda-vissza utazásra értendőek,tartalmazzák az összes adót és illetéket.
Az árak a helyek függvényében állnak rendelkezésre és az árfolyamok változása esetében módosulhatnak.