Triptype
  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Az indulás és a cél repülőtér nem lehet azonos. Kérjük, módosítsa a bevitelt.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

The contract for your accommodation is directly with our hotel partner HRS and separate to the Lufthansa flight booking.

Repülőjegy Budapest Brüsszel

Foglaljon most repülőjegyet a Lufthansa-nál olcsón

Járatok világszerte

Brüsszel Információk

Budapest Brüsszel repülőjegy (BUD - BRU) - foglaljon kedvezményes árú repülőjegyet

Utazzon kedvezményes áron Brüsszelbe a Lufthansa-val! Budapest Brüsszel repülőjegy (BUD - BRU)! Brüsszel lélegzetelállító városa Önre vár! Látogasson el a NATO és az EU székhelyére - a város számtalan látnivalót kínál. Tekintse meg a híres Atomiumot, a hatalmasra nagyított kristályrácsot, majd pár lépéssel odébb gyönyörködjön a Mini Európa makettben. Sétáljon a Grand' Place-en, a város főterén, és ne feledkezzen meg a Manneken Pis-ről, a híres brüsszeli pisilő kisfiúról sem. A számos gyönyörű palota, csokoládé- és sörmúzeum megannyi látnivalót kínál. Ne habozzon, foglalja le kedvezményes árú repülőjegyét még ma, és utazzon Belgium felejthetetlen fővárosába, Brüsszelbe!

Időjárás in Brüsszel

További európai járatok

A Lufthansa nagyszerű repülőjegy ajánlatokat és kedvezményeket kínál. Akár olcsó ajánlatokat keres Európába, Afrikába, Ázsiába vagy Észak-Amerikába, mi a megszokott Lufthansa minőségben repítjük álmai úticéljára. Egy irányú és retúr jegyáraink mindig tartalmazzák az adókat és illetékeket, valamint értékes mérföldeket is.

Repülőjegy Brüsszel-ba a Lufthansa-tól

Még ha nem is tervez utazást Brüsszel, a Lufthansa számos más úticélra is kínál járatokat szerte Európában, Afrikában és Ázsiában. Utasaink távoli, exotikus úticélokon tölthetnek hosszabb pihenésüket, vagy foglalhatnak hétvégi bevásárló körutat, illetve meglátogathatják rokonaikat, barátaikat. Tudja meg mennyi csomagot vihet magával. Olvassa el úticéljainkra vonatkozó tippeinket és thasznos információkat, vagy írjon saját város-értékelőt.