Repülőjegy
Budapest Bréma

A legjobb választás, ha minőségi repülőutat szeretne kedvező áron
már 59.000 HUF*

További járatok

Conditions for this offer
* Az árak oda-vissza utazásra értendőek,tartalmazzák az összes adót és illetéket.
Az árak a helyek függvényében állnak rendelkezésre és az árfolyamok változása esetében módosulhatnak.

Bréma Információk

Image

Budapest Bréma repülőjegy (BUD - BRE) - foglalja le repülőjegyét és repüljön Brémába


Budapest Bréma repülőjegy (BUD - BRE). Éljen a lehetőséggel, és repüljön kedvező áron Brémába a Lufthansával! Bréma Németország tizedik legnagyobb városa. Nagy múltra visszatekintő Hanza-város kikötőjének köszönhetően a tengerentúli kereskedelmi központja. Nézze meg a régi városházát, a Szent Péter-dómot és a Brémai Muzsikusok című meséből ismert állatok híres szobrát! Barangolja be a varázslatos hangulatú Schnoor negyed utcácskáit, és pihenjen meg az 1500-as és 1900-as évek között épült apró házakban, amelyek ma étteremként vagy műteremként működnek. Kíváncsi Németország legkisebb szállodájára? Itt megtalálja: a mindössze 20 négyzetméteres minihotel egyszerre két vendég fogadására alkalmas.

Időjárás: Bréma

  Мa Szerda Csütörtök Péntek
28°C

Мa
28°C | 13°C 21°C | 12°C 18°C | 10°C 20°C | 9°C

További járatok Németországba

A Lufthansa nagyszerű repülőjegy ajánlatokat és kedvezményeket kínál. Akár olcsó ajánlatokat keres Európába, Afrikába, Ázsiába vagy Észak-Amerikába, mi a megszokott Lufthansa minőségben repítjük álmai úticéljára. Egy irányú és retúr jegyáraink mindig tartalmazzák az adókat és illetékeket, valamint értékes mérföldeket is.

 

Lufthansa Foglalás halasztott hizetéssel

Foglalás halasztott hizetéssel

Mostantól árgaranciával foglalhatja le repülőútját - és csak 48 órával később kell kifizetnie.
További információk a halasztott fizetésről

Lufthansa Check-In Service

Online check-in és ülőhely választás

Csekkoljon be kényelmesen online, válasszon ülőhelyet és nyomtassa ki beszállítókártyáját - akár már 23 órával indulás előtt.
Online check-in

Foglalás módosítása

Foglalás módosítása

Mostantól, ha a lufthansa.com oldalon foglalta le repülőjegyét, akár egy órával az indulás előttig online módosíthatja foglalását.
További módosítási információk

Repülőjegy az Bréma a Lufthansa

Még ha nem is tervez utazást Bréma, a Lufthansa számos más úticélra is kínál járatokat szerte Európában, Afrikában és Ázsiában. Utasaink távoli, exotikus úticélokon tölthetnek hosszabb pihenésüket, vagy foglalhatnak hétvégi bevásárló körutat, illetve meglátogathatják rokonaikat, barátaikat. Tudja meg mennyi csomagot vihet magával. Olvassa el úticéljainkra vonatkozó tippeinket és thasznos információkat, vagy írjon saját város-értékelőt.

Flights

  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children
Search with more options

Segítség & Kapcsolat

PLNR_951352
PLNR_951361

* Az árak oda-vissza utazásra értendőek,tartalmazzák az összes adót és illetéket. Az árak a helyek függvényében állnak rendelkezésre és az árfolyamok változása esetében módosulhatnak.