• Please enter the origin.
 • Please enter the destination.
 • Az indulás és a cél repülőtér nem lehet azonos. Kérjük, módosítsa a bevitelt.
 • Please enter the departure date.
 • Please enter the return date.
Travel with children
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

Repülőjegy Budapest Bréma

Foglaljon most repülőjegyet a Lufthansa-nál olcsón

Lufthansa

már 59.000 HUF*

Járatok világszerte

Bréma Információk

Budapest Bréma repülőjegy (BUD - BRE) - foglalja le repülőjegyét és repüljön Brémába

Budapest Bréma repülőjegy (BUD - BRE). Éljen a lehetőséggel, és repüljön kedvező áron Brémába a Lufthansával! Bréma Németország tizedik legnagyobb városa. Nagy múltra visszatekintő Hanza-város kikötőjének köszönhetően a tengerentúli kereskedelmi központja. Nézze meg a régi városházát, a Szent Péter-dómot és a Brémai Muzsikusok című meséből ismert állatok híres szobrát! Barangolja be a varázslatos hangulatú Schnoor negyed utcácskáit, és pihenjen meg az 1500-as és 1900-as évek között épült apró házakban, amelyek ma étteremként vagy műteremként működnek. Kíváncsi Németország legkisebb szállodájára? Itt megtalálja: a mindössze 20 négyzetméteres minihotel egyszerre két vendég fogadására alkalmas.

Időjárás in Bréma

 • Időjárás Мa
  Мa
  20°C
  /
  12°C
 • Vasárnap
  Időjárás Vasárnap
  22°C
  /
  13°C
 • Hétfő
  Időjárás Hétfő
  22°C
  /
  15°C
 • Kedd
  Időjárás Kedd
  22°C
  /
  14°C

További járatok Németországba

A Lufthansa nagyszerű repülőjegy ajánlatokat és kedvezményeket kínál. Akár olcsó ajánlatokat keres Európába, Afrikába, Ázsiába vagy Észak-Amerikába, mi a megszokott Lufthansa minőségben repítjük álmai úticéljára. Egy irányú és retúr jegyáraink mindig tartalmazzák az adókat és illetékeket, valamint értékes mérföldeket is.

Mostantól árgaranciával foglalhatja le repülőútját - és csak 48 órával később kell kifizetnie.

Mostantól, ha a lufthansa.com oldalon foglalta le repülőjegyét, akár egy órával az indulás előtt is online módosíthatja foglalását.

Akár már 23 órával indulás előtt online check-in és ülőhely választás. Nyomtassa ki beszállókártyáját vagy küldesse a mobiltelefonjára.

Repülőjegy Bréma-ba a Lufthansa-tól

Még ha nem is tervez utazást Bréma, a Lufthansa számos más úticélra is kínál járatokat szerte Európában, Afrikában és Ázsiában. Utasaink távoli, exotikus úticélokon tölthetnek hosszabb pihenésüket, vagy foglalhatnak hétvégi bevásárló körutat, illetve meglátogathatják rokonaikat, barátaikat. Tudja meg mennyi csomagot vihet magával. Olvassa el úticéljainkra vonatkozó tippeinket és thasznos információkat, vagy írjon saját város-értékelőt.

* Az árak oda-vissza utazásra értendőek,tartalmazzák az összes adót és illetéket.
Az árak a helyek függvényében állnak rendelkezésre és az árfolyamok változása esetében módosulhatnak.