Triptype
  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Az indulás és a cél repülőtér nem lehet azonos. Kérjük, módosítsa a bevitelt.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

The contract for your accommodation is directly with our hotel partner HRS and separate to the Lufthansa flight booking.

Repülőjegy Budapest Bologna

Foglaljon most repülőjegyet a Lufthansa-nál olcsón

Járatok világszerte

Bologna Információk

Budapest Bologna repülőjegy (BUD - BQL) - foglaljon helyet megfizethető áron Bolognába repülő járatainkra

Éljen a kedvező áron kínált ajánlatunkkal és látogasson el az észak-olaszországi Bolognaba. Budapest Bologna repülőjegy (BUD - BQL)! A város az Emilia-Romagna tartomány központja, az Apenninek és a Pó-folyó szomszédságában fekszik. Számos látnivalót és érdekességet kínál az idelátogatók számára, itt találhatjuk a San Petronio Bazilikát, amely a világ egyik legnagyobb bazilikája. Számos palota közül válogathatunk, ellátogathatunk például a Palazzo Communaleba, sőt akár a lenyűgöző Lamborghini Múzeumot is megtekinthetjük. Ne késlekedjen, foglalja le jegyét már most Bolognába a Lufthansánál, hogy kedvező áron repülhessen, és megkóstolhassa a híres bolognai ízeket is!

Időjárás in Bologna

További európai járatok

A Lufthansa nagyszerű repülőjegy ajánlatokat és kedvezményeket kínál. Akár olcsó ajánlatokat keres Európába, Afrikába, Ázsiába vagy Észak-Amerikába, mi a megszokott Lufthansa minőségben repítjük álmai úticéljára. Egy irányú és retúr jegyáraink mindig tartalmazzák az adókat és illetékeket, valamint értékes mérföldeket is.

Repülőjegy Bologna-ba a Lufthansa-tól

Még ha nem is tervez utazást Bologna, a Lufthansa számos más úticélra is kínál járatokat szerte Európában, Afrikában és Ázsiában. Utasaink távoli, exotikus úticélokon tölthetnek hosszabb pihenésüket, vagy foglalhatnak hétvégi bevásárló körutat, illetve meglátogathatják rokonaikat, barátaikat. Tudja meg mennyi csomagot vihet magával. Olvassa el úticéljainkra vonatkozó tippeinket és thasznos információkat, vagy írjon saját város-értékelőt.