Triptype
  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Az indulás és a cél repülőtér nem lehet azonos. Kérjük, módosítsa a bevitelt.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

The contract for your accommodation is directly with our hotel partner HRS and separate to the Lufthansa flight booking.

Repülőjegy Budapest Birmingham

Foglaljon most repülőjegyet a Lufthansa-nál olcsón

Járatok világszerte

Birmingham Információk

Budapest Birmingham repülőjegy (BUD - BHX) - foglaljon kedvező árú repülőjegyet és utazzon Birminghambe

Budapest Birmingham repülőjegy (BUD - BHX)! Használja ki a Lufthansa kedvező ajánlatait és utazzon velünk Birminghambe. Tegyen egy sétát az óvárosban, ahol meglátogathatja a Szent Martin templomot, a Városházát vagy a Perrott’s Folly nevű tornyot, amely állítólag Tolkien ihletője volt. A vásárlás szerelmesei mindenképpen ejtsék útba a központban található Bull Ring Centre bevásárlóközpontot. Kulturális központ révén a város színházi és zenei élete is jelentős. Birmingham nem csak a heavy metal szülőhelye volt - innen indult a Duran Duran és a Dire Straits együttes is. Foglalja le még ma repülőjegyét Birminghambe a Lufthansa járatára.

Időjárás in Birmingham

További európai járatok

A Lufthansa nagyszerű repülőjegy ajánlatokat és kedvezményeket kínál. Akár olcsó ajánlatokat keres Európába, Afrikába, Ázsiába vagy Észak-Amerikába, mi a megszokott Lufthansa minőségben repítjük álmai úticéljára. Egy irányú és retúr jegyáraink mindig tartalmazzák az adókat és illetékeket, valamint értékes mérföldeket is.

Repülőjegy Birmingham-ba a Lufthansa-tól

Még ha nem is tervez utazást Birmingham, a Lufthansa számos más úticélra is kínál járatokat szerte Európában, Afrikában és Ázsiában. Utasaink távoli, exotikus úticélokon tölthetnek hosszabb pihenésüket, vagy foglalhatnak hétvégi bevásárló körutat, illetve meglátogathatják rokonaikat, barátaikat. Tudja meg mennyi csomagot vihet magával. Olvassa el úticéljainkra vonatkozó tippeinket és thasznos információkat, vagy írjon saját város-értékelőt.