• Please enter the origin.
 • Please enter the destination.
 • Az indulás és a cél repülőtér nem lehet azonos. Kérjük, módosítsa a bevitelt.
 • Please enter the departure date.
 • Please enter the return date.
Travel with children

Repülőjegy Budapest Birmingham

Foglaljon most repülőjegyet a Lufthansa-nál olcsón

Lufthansa

már 50.500 HUF*

Járatok világszerte

Birmingham Információk

Budapest Birmingham repülőjegy (BUD - BHX) - foglaljon kedvező árú repülőjegyet és utazzon Birminghambe

Budapest Birmingham repülőjegy (BUD - BHX)! Használja ki a Lufthansa kedvező ajánlatait és utazzon velünk Birminghambe. Tegyen egy sétát az óvárosban, ahol meglátogathatja a Szent Martin templomot, a Városházát vagy a Perrott’s Folly nevű tornyot, amely állítólag Tolkien ihletője volt. A vásárlás szerelmesei mindenképpen ejtsék útba a központban található Bull Ring Centre bevásárlóközpontot. Kulturális központ révén a város színházi és zenei élete is jelentős. Birmingham nem csak a heavy metal szülőhelye volt - innen indult a Duran Duran és a Dire Straits együttes is. Foglalja le még ma repülőjegyét Birminghambe a Lufthansa járatára.

Időjárás in Birmingham

 • Időjárás Мa
  Мa
  12°C
  /
  5°C
 • Vasárnap
  Időjárás Vasárnap
  11°C
  /
  5°C
 • Hétfő
  Időjárás Hétfő
  11°C
  /
  5°C
 • Kedd
  Időjárás Kedd
  12°C
  /
  6°C

További európai járatok

A Lufthansa nagyszerű repülőjegy ajánlatokat és kedvezményeket kínál. Akár olcsó ajánlatokat keres Európába, Afrikába, Ázsiába vagy Észak-Amerikába, mi a megszokott Lufthansa minőségben repítjük álmai úticéljára. Egy irányú és retúr jegyáraink mindig tartalmazzák az adókat és illetékeket, valamint értékes mérföldeket is.

A Lufthansa online szolgáltatása

Mostantól árgaranciával foglalhatja le repülőútját - és csak 48 órával később kell kifizetnie.

Mostantól, ha a lufthansa.com oldalon foglalta le repülőjegyét, akár egy órával az indulás előtt is online módosíthatja foglalását.

Akár már 23 órával indulás előtt online check-in és ülőhely választás. Nyomtassa ki beszállókártyáját vagy küldesse a mobiltelefonjára.

Repülőjegy Birmingham-ba a Lufthansa-tól

Még ha nem is tervez utazást Birmingham, a Lufthansa számos más úticélra is kínál járatokat szerte Európában, Afrikában és Ázsiában. Utasaink távoli, exotikus úticélokon tölthetnek hosszabb pihenésüket, vagy foglalhatnak hétvégi bevásárló körutat, illetve meglátogathatják rokonaikat, barátaikat. Tudja meg mennyi csomagot vihet magával. Olvassa el úticéljainkra vonatkozó tippeinket és thasznos információkat, vagy írjon saját város-értékelőt.

* Az árak oda-vissza utazásra értendőek,tartalmazzák az összes adót és illetéket.
Az árak a helyek függvényében állnak rendelkezésre és az árfolyamok változása esetében módosulhatnak.