Triptype
  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Az indulás és a cél repülőtér nem lehet azonos. Kérjük, módosítsa a bevitelt.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

The contract for your accommodation is directly with our hotel partner HRS and separate to the Lufthansa flight booking.

Repülőjegy Budapest Bilbao

Foglaljon most repülőjegyet a Lufthansa-nál olcsón

Járatok világszerte

Bilbao Információk

Budapest Bilbao repülőjegy (BUD - BIO) - foglaljon kedvező áron kínált repülőjegyet és látogasson el Bilbaóba

Budapest Bilbao repülőjegy (BUD - BIO). Éljen a lehetőséggel, és látogasson el a Lufthansával Bilbaóba, Spanyolország egyik ipari központjába, Baszkföld legfontosabb városába. Az Atlanti-óceán partján és Franciaország szomszédságában fekvő Bilbao az 1997-ben épült Guggenheim múzeumnak köszönhetően lett kedvelt turisztikai célpont. A modern és kortárs művészet legnagyobbjait bemutató intézmény épülete is szemet gyönyörködtető, a hajót ábrázoló épületet a modern építészet egyik legszebb remekműveként tartják számon. Emelett kiemelhető az óvárosban található Katedrális és a San Antón templom is. Repüljön a Lufthansával Bilbaóba, vásároljon a kontinens egyik legnagyobb fedett piacán, vagy látogasson ki egy Athletic futballmérkőzésre.

Időjárás in Bilbao

További európai járatok

A Lufthansa nagyszerű repülőjegy ajánlatokat és kedvezményeket kínál. Akár olcsó ajánlatokat keres Európába, Afrikába, Ázsiába vagy Észak-Amerikába, mi a megszokott Lufthansa minőségben repítjük álmai úticéljára. Egy irányú és retúr jegyáraink mindig tartalmazzák az adókat és illetékeket, valamint értékes mérföldeket is.

Repülőjegy Bilbao-ba a Lufthansa-tól

Még ha nem is tervez utazást Bilbao, a Lufthansa számos más úticélra is kínál járatokat szerte Európában, Afrikában és Ázsiában. Utasaink távoli, exotikus úticélokon tölthetnek hosszabb pihenésüket, vagy foglalhatnak hétvégi bevásárló körutat, illetve meglátogathatják rokonaikat, barátaikat. Tudja meg mennyi csomagot vihet magával. Olvassa el úticéljainkra vonatkozó tippeinket és thasznos információkat, vagy írjon saját város-értékelőt.