Repülőjegy
Budapest Bilbao

A legjobb választás, ha minőségi repülőutat szeretne kedvező áron
már 65.800 HUF*

További járatok

Conditions for this offer
* Az árak oda-vissza utazásra értendőek,tartalmazzák az összes adót és illetéket.
Az árak a helyek függvényében állnak rendelkezésre és az árfolyamok változása esetében módosulhatnak.

Bilbao Információk

Image

Budapest Bilbao repülőjegy (BUD - BIO) - foglaljon kedvező áron kínált repülőjegyet és látogasson el Bilbaóba


Budapest Bilbao repülőjegy (BUD - BIO). Éljen a lehetőséggel, és látogasson el a Lufthansával Bilbaóba, Spanyolország egyik ipari központjába, Baszkföld legfontosabb városába. Az Atlanti-óceán partján és Franciaország szomszédságában fekvő Bilbao az 1997-ben épült Guggenheim múzeumnak köszönhetően lett kedvelt turisztikai célpont. A modern és kortárs művészet legnagyobbjait bemutató intézmény épülete is szemet gyönyörködtető, a hajót ábrázoló épületet a modern építészet egyik legszebb remekműveként tartják számon. Emelett kiemelhető az óvárosban található Katedrális és a San Antón templom is. Repüljön a Lufthansával Bilbaóba, vásároljon a kontinens egyik legnagyobb fedett piacán, vagy látogasson ki egy Athletic futballmérkőzésre.

Időjárás: Bilbao

  Мa Csütörtök Péntek Szombat
23°C

Мa
23°C | 17°C 23°C | 15°C 20°C | 15°C 25°C | 15°C

További európai járatok

A Lufthansa nagyszerű repülőjegy ajánlatokat és kedvezményeket kínál. Akár olcsó ajánlatokat keres Európába, Afrikába, Ázsiába vagy Észak-Amerikába, mi a megszokott Lufthansa minőségben repítjük álmai úticéljára. Egy irányú és retúr jegyáraink mindig tartalmazzák az adókat és illetékeket, valamint értékes mérföldeket is.

 

Lufthansa Foglalás halasztott hizetéssel

Foglalás halasztott hizetéssel

Mostantól árgaranciával foglalhatja le repülőútját - és csak 48 órával később kell kifizetnie.
További információk a halasztott fizetésről

Lufthansa Check-In Service

Online check-in és ülőhely választás

Csekkoljon be kényelmesen online, válasszon ülőhelyet és nyomtassa ki beszállítókártyáját - akár már 23 órával indulás előtt.
Online check-in

Foglalás módosítása

Foglalás módosítása

Mostantól, ha a lufthansa.com oldalon foglalta le repülőjegyét, akár egy órával az indulás előttig online módosíthatja foglalását.
További módosítási információk

Repülőjegy az Bilbao a Lufthansa

Még ha nem is tervez utazást Bilbao, a Lufthansa számos más úticélra is kínál járatokat szerte Európában, Afrikában és Ázsiában. Utasaink távoli, exotikus úticélokon tölthetnek hosszabb pihenésüket, vagy foglalhatnak hétvégi bevásárló körutat, illetve meglátogathatják rokonaikat, barátaikat. Tudja meg mennyi csomagot vihet magával. Olvassa el úticéljainkra vonatkozó tippeinket és thasznos információkat, vagy írjon saját város-értékelőt.

Flights

  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children
Search with more options

Segítség & Kapcsolat

További európai járatok

PLNR_951352
PLNR_951361

* Az árak oda-vissza utazásra értendőek,tartalmazzák az összes adót és illetéket. Az árak a helyek függvényében állnak rendelkezésre és az árfolyamok változása esetében módosulhatnak.