• Please enter the origin.
 • Please enter the destination.
 • The departure and arrival airports cannot be the same. Please correct your entry.
 • Please enter the departure date.
 • Please enter the return date.
Travel with children
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

Repülőjegy Budapest Bécs

Foglaljon most repülőjegyet a Lufthansa-nál olcsón

Lufthansa

már 76.600 HUF*

Járatok világszerte

Bécs Információk

Budapest Bécs repülőjegy (BUD - VIE) - foglalja le repülőjegyét Bécsbe és legyen egy csodálatos élménnyel gazdagabb!

Használja ki a kedvező lehetőséget a Lufthansánál és repüljön a varázslatos Bécsbe! Budapest Bécs repülőjegy (BUD - VIE)! Tekintse meg Bécs legismertebb nevezetességét, a Schönbrunn kastélyt, a hajdani Osztrák-Magyar Monarchia udvari életének központját. Sétáljon a csodálatos kertben. Látogasson el a Práterbe, a világ egyik legrégebbi vidámparkjába és üljön fel a bécsi óriáskerékre! Ne hagyja ki se a színes Hundertwasserhaust, se Bécs legfontosabb szakrális épületét, a Stephansdomot. Közben pedig pihenjen meg egy régimódi bécsi kávéházban vagy kóstolja meg az eredeti Sacher-tortát a Sacher cukrászdában! Ne habozzon, foglalja le repülőjegyét és repüljön a Lufthansával Bécsbe!

Időjárás in Bécs

 • Időjárás Мa
  Мa
  20°C
  /
  14°C
 • Csütörtök
  Időjárás Csütörtök
  25°C
  /
  15°C
 • Péntek
  Időjárás Péntek
  24°C
  /
  16°C
 • Szombat
  Időjárás Szombat
  25°C
  /
  17°C

További európai járatok

A Lufthansa nagyszerű repülőjegy ajánlatokat és kedvezményeket kínál. Akár olcsó ajánlatokat keres Európába, Afrikába, Ázsiába vagy Észak-Amerikába, mi a megszokott Lufthansa minőségben repítjük álmai úticéljára. Egy irányú és retúr jegyáraink mindig tartalmazzák az adókat és illetékeket, valamint értékes mérföldeket is.

Mostantól árgaranciával foglalhatja le repülőútját - és csak 48 órával később kell kifizetnie.

Mostantól, ha a lufthansa.com oldalon foglalta le repülőjegyét, akár egy órával az indulás előtt is online módosíthatja foglalását.

Akár már 23 órával indulás előtt online check-in és ülőhely választás. Nyomtassa ki beszállókártyáját vagy küldesse a mobiltelefonjára.

Repülőjegy Bécs-ba a Lufthansa-tól

Még ha nem is tervez utazást Bécs, a Lufthansa számos más úticélra is kínál járatokat szerte Európában, Afrikában és Ázsiában. Utasaink távoli, exotikus úticélokon tölthetnek hosszabb pihenésüket, vagy foglalhatnak hétvégi bevásárló körutat, illetve meglátogathatják rokonaikat, barátaikat. Tudja meg mennyi csomagot vihet magával. Olvassa el úticéljainkra vonatkozó tippeinket és thasznos információkat, vagy írjon saját város-értékelőt.

* Az árak oda-vissza utazásra értendőek,tartalmazzák az összes adót és illetéket.
Az árak a helyek függvényében állnak rendelkezésre és az árfolyamok változása esetében módosulhatnak.