Triptype
  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Az indulás és a cél repülőtér nem lehet azonos. Kérjük, módosítsa a bevitelt.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

The contract for your accommodation is directly with our hotel partner HRS and separate to the Lufthansa flight booking.

Repülőjegy Budapest Bécs

Foglaljon most repülőjegyet a Lufthansa-nál olcsón

Járatok világszerte

Bécs Információk

Budapest Bécs repülőjegy (BUD - VIE) - foglalja le repülőjegyét Bécsbe és legyen egy csodálatos élménnyel gazdagabb!

Használja ki a kedvező lehetőséget a Lufthansánál és repüljön a varázslatos Bécsbe! Budapest Bécs repülőjegy (BUD - VIE)! Tekintse meg Bécs legismertebb nevezetességét, a Schönbrunn kastélyt, a hajdani Osztrák-Magyar Monarchia udvari életének központját. Sétáljon a csodálatos kertben. Látogasson el a Práterbe, a világ egyik legrégebbi vidámparkjába és üljön fel a bécsi óriáskerékre! Ne hagyja ki se a színes Hundertwasserhaust, se Bécs legfontosabb szakrális épületét, a Stephansdomot. Közben pedig pihenjen meg egy régimódi bécsi kávéházban vagy kóstolja meg az eredeti Sacher-tortát a Sacher cukrászdában! Ne habozzon, foglalja le repülőjegyét és repüljön a Lufthansával Bécsbe!

Időjárás in Bécs

További európai járatok

A Lufthansa nagyszerű repülőjegy ajánlatokat és kedvezményeket kínál. Akár olcsó ajánlatokat keres Európába, Afrikába, Ázsiába vagy Észak-Amerikába, mi a megszokott Lufthansa minőségben repítjük álmai úticéljára. Egy irányú és retúr jegyáraink mindig tartalmazzák az adókat és illetékeket, valamint értékes mérföldeket is.

Repülőjegy Bécs-ba a Lufthansa-tól

Még ha nem is tervez utazást Bécs, a Lufthansa számos más úticélra is kínál járatokat szerte Európában, Afrikában és Ázsiában. Utasaink távoli, exotikus úticélokon tölthetnek hosszabb pihenésüket, vagy foglalhatnak hétvégi bevásárló körutat, illetve meglátogathatják rokonaikat, barátaikat. Tudja meg mennyi csomagot vihet magával. Olvassa el úticéljainkra vonatkozó tippeinket és thasznos információkat, vagy írjon saját város-értékelőt.