Triptype
  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Az indulás és a cél repülőtér nem lehet azonos. Kérjük, módosítsa a bevitelt.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

The contract for your accommodation is directly with our hotel partner HRS and separate to the Lufthansa flight booking.

Repülőjegy Budapest Barcelona

Foglaljon most repülőjegyet a Lufthansa-nál olcsón

Járatok világszerte

Barcelona Információk

Barcelona repülőjegy (BUD - BCN) - foglalja le repülőjegyét Barcelonába és legyen egy csodálatos élménnyel gazdagabb!

Budapest Barcelona repülőjegy (BUD - BCN). Használja ki a Lufthansa kedvező ajánlatát és foglaljon repülőjegyet a varázslatos Barcelonába, a Katalán fővárosba. Tekintse meg Gaudi élete fő művét, a Szent Család templomát vagy az UNESCO Világörökség részét képező Güell parkot. Sétáljon végig a lélegzetelállító Passeig de Gracián, ami Barcelona legszebb és legimpozánsabb sugárútja, ahol a két híres Gaudi épületet a Casa Batllót és a Casa Milát is szemügyre veheti. Ne hagyja ki a mindenkit elkápráztató zenés víz- és színjátékot szolgáltató Placa de Espanya szökőkutakat se! Hagyja, hogy a Lufthansa elrepítse ebbe a csodálatos városba!

Időjárás in Barcelona

További európai járatok

A Lufthansa nagyszerű repülőjegy ajánlatokat és kedvezményeket kínál. Akár olcsó ajánlatokat keres Európába, Afrikába, Ázsiába vagy Észak-Amerikába, mi a megszokott Lufthansa minőségben repítjük álmai úticéljára. Egy irányú és retúr jegyáraink mindig tartalmazzák az adókat és illetékeket, valamint értékes mérföldeket is.

Repülőjegy Barcelona-ba a Lufthansa-tól

Még ha nem is tervez utazást Barcelona, a Lufthansa számos más úticélra is kínál járatokat szerte Európában, Afrikában és Ázsiában. Utasaink távoli, exotikus úticélokon tölthetnek hosszabb pihenésüket, vagy foglalhatnak hétvégi bevásárló körutat, illetve meglátogathatják rokonaikat, barátaikat. Tudja meg mennyi csomagot vihet magával. Olvassa el úticéljainkra vonatkozó tippeinket és thasznos információkat, vagy írjon saját város-értékelőt.