Repülőjegy
Budapest Bangkok

A legjobb választás, ha minőségi repülőutat szeretne kedvező áron

További járatok

Conditions for this offer
* Az árak oda-vissza utazásra értendőek,tartalmazzák az összes adót és illetéket.
Az árak a helyek függvényében állnak rendelkezésre és az árfolyamok változása esetében módosulhatnak.

Bangkok Információk

Image

Budapest Bangkok repülőjegy (BUD - BKK) - foglaljon most kedvező árú repülőjegyet és utazzon Bangkokba


Fedezze fel Bangkok városát a Lufthansával! Budapest Bangkok repülőjegy (BUD - BKK)! Thaiföld fővárosában több, mint 400 buddhista templom található, az egyik leghíresebb a Wat Phra Kaew szentély, ahol a híres Smaragd Buddhát is őrzik. Ne hagyja ki a Királyi Palotát és Délkelet-Ázsia egyik legnagyobb nemzeti múzeumát sem! A történelmi épületek meglátogatása után megpihenhetünk a számos park egyikében, vagy megkóstolhatjuk a Thai konyha remek ízeit. A vásárlás szerelmesei garantáltan kedvüket lelik majd a bevásárlóközpontokban vagy az éjszakai piacon. Legyen Ön is egy izgalmas keleti kaland részese! Használja ki a Lufthansa kedvező árait és foglalja le repülőjegyét Bangkokba még ma!

Időjárás: Bangkok

  Мa Csütörtök Péntek Szombat
37°C

Мa
37°C | 27°C 37°C | 27°C 37°C | 27°C 36°C | 27°C

További járatok világszerte

A Lufthansa nagyszerű repülőjegy ajánlatokat és kedvezményeket kínál. Akár olcsó ajánlatokat keres Európába, Afrikába, Ázsiába vagy Észak-Amerikába, mi a megszokott Lufthansa minőségben repítjük álmai úticéljára. Egy irányú és retúr jegyáraink mindig tartalmazzák az adókat és illetékeket, valamint értékes mérföldeket is.

 

Lufthansa Foglalás halasztott hizetéssel

Foglalás halasztott hizetéssel

Mostantól árgaranciával foglalhatja le repülőútját - és csak 48 órával később kell kifizetnie.
További információk a halasztott fizetésről

Lufthansa Check-In Service

Online check-in és ülőhely választás

Csekkoljon be kényelmesen online, válasszon ülőhelyet és nyomtassa ki beszállítókártyáját - akár már 23 órával indulás előtt.
Online check-in

Foglalás módosítása

Foglalás módosítása

Mostantól, ha a lufthansa.com oldalon foglalta le repülőjegyét, akár egy órával az indulás előttig online módosíthatja foglalását.
További módosítási információk

Repülőjegy az Bangkok a Lufthansa

Még ha nem is tervez utazást Bangkok, a Lufthansa számos más úticélra is kínál járatokat szerte Európában, Afrikában és Ázsiában. Utasaink távoli, exotikus úticélokon tölthetnek hosszabb pihenésüket, vagy foglalhatnak hétvégi bevásárló körutat, illetve meglátogathatják rokonaikat, barátaikat. Tudja meg mennyi csomagot vihet magával. Olvassa el úticéljainkra vonatkozó tippeinket és thasznos információkat, vagy írjon saját város-értékelőt.

Flights

  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children
Search with more options

Segítség & Kapcsolat

PLNR_951352
PLNR_951361

* Az árak oda-vissza utazásra értendőek,tartalmazzák az összes adót és illetéket. Az árak a helyek függvényében állnak rendelkezésre és az árfolyamok változása esetében módosulhatnak.