• Please enter the origin.
 • Please enter the destination.
 • Az indulás és a cél repülőtér nem lehet azonos. Kérjük, módosítsa a bevitelt.
 • Please enter the departure date.
 • Please enter the return date.
Travel with children

Repülőjegy Budapest Bangkok

Foglaljon most repülőjegyet a Lufthansa-nál olcsón

Lufthansa

már 163.000 HUF*

Járatok világszerte

Bangkok Információk

Budapest Bangkok repülőjegy (BUD - BKK) - foglaljon most kedvező árú repülőjegyet és utazzon Bangkokba

Fedezze fel Bangkok városát a Lufthansával! Budapest Bangkok repülőjegy (BUD - BKK)! Thaiföld fővárosában több, mint 400 buddhista templom található, az egyik leghíresebb a Wat Phra Kaew szentély, ahol a híres Smaragd Buddhát is őrzik. Ne hagyja ki a Királyi Palotát és Délkelet-Ázsia egyik legnagyobb nemzeti múzeumát sem! A történelmi épületek meglátogatása után megpihenhetünk a számos park egyikében, vagy megkóstolhatjuk a Thai konyha remek ízeit. A vásárlás szerelmesei garantáltan kedvüket lelik majd a bevásárlóközpontokban vagy az éjszakai piacon. Legyen Ön is egy izgalmas keleti kaland részese! Használja ki a Lufthansa kedvező árait és foglalja le repülőjegyét Bangkokba még ma!

Időjárás in Bangkok

 • Időjárás Мa
  Мa
  30°C
  /
  25°C
 • Szerda
  Időjárás Szerda
  30°C
  /
  25°C
 • Csütörtök
  Időjárás Csütörtök
  30°C
  /
  24°C
 • Péntek
  Időjárás Péntek
  30°C
  /
  25°C

További járatok világszerte

A Lufthansa nagyszerű repülőjegy ajánlatokat és kedvezményeket kínál. Akár olcsó ajánlatokat keres Európába, Afrikába, Ázsiába vagy Észak-Amerikába, mi a megszokott Lufthansa minőségben repítjük álmai úticéljára. Egy irányú és retúr jegyáraink mindig tartalmazzák az adókat és illetékeket, valamint értékes mérföldeket is.

A Lufthansa online szolgáltatása

Mostantól árgaranciával foglalhatja le repülőútját - és csak 48 órával később kell kifizetnie.

Mostantól, ha a lufthansa.com oldalon foglalta le repülőjegyét, akár egy órával az indulás előtt is online módosíthatja foglalását.

Akár már 23 órával indulás előtt online check-in és ülőhely választás. Nyomtassa ki beszállókártyáját vagy küldesse a mobiltelefonjára.

Repülőjegy Bangkok-ba a Lufthansa-tól

Még ha nem is tervez utazást Bangkok, a Lufthansa számos más úticélra is kínál járatokat szerte Európában, Afrikában és Ázsiában. Utasaink távoli, exotikus úticélokon tölthetnek hosszabb pihenésüket, vagy foglalhatnak hétvégi bevásárló körutat, illetve meglátogathatják rokonaikat, barátaikat. Tudja meg mennyi csomagot vihet magával. Olvassa el úticéljainkra vonatkozó tippeinket és thasznos információkat, vagy írjon saját város-értékelőt.

* Az árak oda-vissza utazásra értendőek,tartalmazzák az összes adót és illetéket.
Az árak a helyek függvényében állnak rendelkezésre és az árfolyamok változása esetében módosulhatnak.