• Please enter the origin.
 • Please enter the destination.
 • Az indulás és a cél repülőtér nem lehet azonos. Kérjük, módosítsa a bevitelt.
 • Please enter the departure date.
 • Please enter the return date.
Travel with children

Repülőjegy Budapest Ankara

Foglaljon most repülőjegyet a Lufthansa-nál olcsón

Lufthansa

már 50.200 HUF*

Járatok világszerte

Ankara Információk

Budapest Ankara repülőjegy (BUD - ANK)- foglalja le kedvező árú repülőjegyét és repüljön Ankara városába

Budapest Ankara repülőjegy (BUD - ANK)! Éljen a kedvező lehetőséggel, és repüljön ma a Lufthansával Törökország fővárosába, Ankarába! Fedezze fel ezt a magyar turisták számára egyelőre ismeretlen várost, amely oly sok meglepetést tartogat. Tekintse meg a barlangokban a bizánci korban kialakított barlanglakásokat és a keresztény templomot. Nézze meg a köztársaság alapítójának, a máig nagy tisztelettel övezett Kemal Atatürknek a mauzóleumát, vagy az Augustus császárnak szentelt templomot. Ne lepődjön meg akkor sem, ha a sok exotikum mellett néhány ismerős dolgot is lát Ankara városában: törökfürdőket, Bauhaus épületeket, vagy az esztergomi vár és bazilika példájára épült Estergon Kalesi-t.

Időjárás in Ankara

 • Időjárás Мa
  Мa
  19°C
  /
  8°C
 • Vasárnap
  Időjárás Vasárnap
  18°C
  /
  10°C
 • Hétfő
  Időjárás Hétfő
  18°C
  /
  7°C
 • Kedd
  Időjárás Kedd
  14°C
  /
  5°C

További európai járatok

A Lufthansa nagyszerű repülőjegy ajánlatokat és kedvezményeket kínál. Akár olcsó ajánlatokat keres Európába, Afrikába, Ázsiába vagy Észak-Amerikába, mi a megszokott Lufthansa minőségben repítjük álmai úticéljára. Egy irányú és retúr jegyáraink mindig tartalmazzák az adókat és illetékeket, valamint értékes mérföldeket is.

A Lufthansa online szolgáltatása

Mostantól árgaranciával foglalhatja le repülőútját - és csak 48 órával később kell kifizetnie.

Mostantól, ha a lufthansa.com oldalon foglalta le repülőjegyét, akár egy órával az indulás előtt is online módosíthatja foglalását.

Akár már 23 órával indulás előtt online check-in és ülőhely választás. Nyomtassa ki beszállókártyáját vagy küldesse a mobiltelefonjára.

Repülőjegy Ankara-ba a Lufthansa-tól

Még ha nem is tervez utazást Ankara, a Lufthansa számos más úticélra is kínál járatokat szerte Európában, Afrikában és Ázsiában. Utasaink távoli, exotikus úticélokon tölthetnek hosszabb pihenésüket, vagy foglalhatnak hétvégi bevásárló körutat, illetve meglátogathatják rokonaikat, barátaikat. Tudja meg mennyi csomagot vihet magával. Olvassa el úticéljainkra vonatkozó tippeinket és thasznos információkat, vagy írjon saját város-értékelőt.

* Az árak oda-vissza utazásra értendőek,tartalmazzák az összes adót és illetéket.
Az árak a helyek függvényében állnak rendelkezésre és az árfolyamok változása esetében módosulhatnak.