Triptype
  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Az indulás és a cél repülőtér nem lehet azonos. Kérjük, módosítsa a bevitelt.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

The contract for your accommodation is directly with our hotel partner HRS and separate to the Lufthansa flight booking.

Repülőjegy Budapest Amszterdam

Foglaljon most repülőjegyet a Lufthansa-nál olcsón

Járatok világszerte

Amszterdam Információk

Budapest Amszterdam repülőjegy (BUD - AMS) - foglalja le repülőjegyét és legyen egy csodálatos élménnyel gazdagabb!

Budapest Amszterdam repülőjegy (BUD - AMS)! Használja ki a Lufthansa kedvező lehetőségét és repüljön a színes és nyüzsgő Amszterdamba! Itt mindenki megtalálja az érdeklődésének megfelelő programot. A város vonzerejét a múzeumoknak köszönheti, így a Rijkmuseumnak vagy a híres Van Gogh-múzeumnak. Az Amszterdamban található számos csatorna miatt a várost az észak Velencéjének is nevezik. A vásárlást kedvelők látogassanak el az Albert Cuyp piacra, ami Európa egyik leghíresebb és legforgalmasabb szabadtéri piaca, vagy tekintsék meg a belvárosban található Waterlooplein marktot, ahol sok használt holmi, szuvenír, könyv, lemez és lakberendezési tárgy található. Ne hagyja ki a Lufthansa jutányos ajánlatát és foglalja le repülőjegyét.

Időjárás in Amszterdam

További európai járatok

A Lufthansa nagyszerű repülőjegy ajánlatokat és kedvezményeket kínál. Akár olcsó ajánlatokat keres Európába, Afrikába, Ázsiába vagy Észak-Amerikába, mi a megszokott Lufthansa minőségben repítjük álmai úticéljára. Egy irányú és retúr jegyáraink mindig tartalmazzák az adókat és illetékeket, valamint értékes mérföldeket is.

Repülőjegy Amszterdam-ba a Lufthansa-tól

Még ha nem is tervez utazást Amszterdam, a Lufthansa számos más úticélra is kínál járatokat szerte Európában, Afrikában és Ázsiában. Utasaink távoli, exotikus úticélokon tölthetnek hosszabb pihenésüket, vagy foglalhatnak hétvégi bevásárló körutat, illetve meglátogathatják rokonaikat, barátaikat. Tudja meg mennyi csomagot vihet magával. Olvassa el úticéljainkra vonatkozó tippeinket és thasznos információkat, vagy írjon saját város-értékelőt.