Repülőjegy
Budapest Abu Dhabi

A legjobb választás, ha minőségi repülőutat szeretne kedvező áron

További járatok

Conditions for this offer
* Az árak oda-vissza utazásra értendőek,tartalmazzák az összes adót és illetéket.
Az árak a helyek függvényében állnak rendelkezésre és az árfolyamok változása esetében módosulhatnak.

Abu Dhabi Információk

Image

Abu Dhabi repülőjegy (BUD - AUH) - foglalja le repülőjegyét Abu Dhabiba!


Használja ki a Lufthansa kedvező lehetőségét és repüljön a varázslatos Abu Dhabiba! Budapest Abu Dhabi repülőjegy (BUD - AUH). Látogassa meg ezt a hihetetlen gyorsasággal fejlődő várost! Csodálja meg a fényűző, modern felhőkarcolókat és luxusszállodákat vagy az újonnan megépített Forma 1-es pályát! A régebbi épületek közül az Al-Husn palotát mindenképpen érdemes meglátogatni. A metropoliszból nem fog üres kézzel hazatérni: a Marina Mall bevásárlóközpont több száz üzlettel várja látogatóit. De hagyományos piacot is talál a turista bőségesen: itt főleg halat, fűszereket valamint arany ékszereket vásárolhat. Még ma foglalja le repülőjegyét és utazzon a Lufthansával Abu Dhabiba!

Időjárás: Abu Dhabi

  Мa Hétfő Kedd Szerda
45°C

Мa
45°C | 33°C 43°C | 31°C 41°C | 31°C 41°C | 30°C

További járatok világszerte

A Lufthansa nagyszerű repülőjegy ajánlatokat és kedvezményeket kínál. Akár olcsó ajánlatokat keres Európába, Afrikába, Ázsiába vagy Észak-Amerikába, mi a megszokott Lufthansa minőségben repítjük álmai úticéljára. Egy irányú és retúr jegyáraink mindig tartalmazzák az adókat és illetékeket, valamint értékes mérföldeket is.

 

Lufthansa Foglalás halasztott hizetéssel

Foglalás halasztott hizetéssel

Mostantól árgaranciával foglalhatja le repülőútját - és csak 48 órával később kell kifizetnie.
További információk a halasztott fizetésről

Lufthansa Check-In Service

Online check-in és ülőhely választás

Csekkoljon be kényelmesen online, válasszon ülőhelyet és nyomtassa ki beszállítókártyáját - akár már 23 órával indulás előtt.
Online check-in

Foglalás módosítása

Foglalás módosítása

Mostantól, ha a lufthansa.com oldalon foglalta le repülőjegyét, akár egy órával az indulás előttig online módosíthatja foglalását.
További módosítási információk

Repülőjegy az Abu Dhabi a Lufthansa

Még ha nem is tervez utazást Abu Dhabi, a Lufthansa számos más úticélra is kínál járatokat szerte Európában, Afrikában és Ázsiában. Utasaink távoli, exotikus úticélokon tölthetnek hosszabb pihenésüket, vagy foglalhatnak hétvégi bevásárló körutat, illetve meglátogathatják rokonaikat, barátaikat. Tudja meg mennyi csomagot vihet magával. Olvassa el úticéljainkra vonatkozó tippeinket és thasznos információkat, vagy írjon saját város-értékelőt.

Flights

  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children
Search with more options

Segítség & Kapcsolat

PLNR_951352
PLNR_951361

* Az árak oda-vissza utazásra értendőek,tartalmazzák az összes adót és illetéket. Az árak a helyek függvényében állnak rendelkezésre és az árfolyamok változása esetében módosulhatnak.