• Please enter the origin.
 • Please enter the destination.
 • Please enter the departure date.
 • Please enter the return date.
Travel with children

Repülőjegy Budapest Abu Dhabi

Foglaljon most repülőjegyet a Lufthansa-nál olcsón

Lufthansa

Járatok világszerte

Abu Dhabi Információk

Abu Dhabi repülőjegy (BUD - AUH) - foglalja le repülőjegyét Abu Dhabiba!

Használja ki a Lufthansa kedvező lehetőségét és repüljön a varázslatos Abu Dhabiba! Budapest Abu Dhabi repülőjegy (BUD - AUH). Látogassa meg ezt a hihetetlen gyorsasággal fejlődő várost! Csodálja meg a fényűző, modern felhőkarcolókat és luxusszállodákat vagy az újonnan megépített Forma 1-es pályát! A régebbi épületek közül az Al-Husn palotát mindenképpen érdemes meglátogatni. A metropoliszból nem fog üres kézzel hazatérni: a Marina Mall bevásárlóközpont több száz üzlettel várja látogatóit. De hagyományos piacot is talál a turista bőségesen: itt főleg halat, fűszereket valamint arany ékszereket vásárolhat. Még ma foglalja le repülőjegyét és utazzon a Lufthansával Abu Dhabiba!

Időjárás in Abu Dhabi

 • Időjárás Мa
  Мa
  29°C
  /
  22°C
 • Szombat
  Időjárás Szombat
  28°C
  /
  21°C
 • Vasárnap
  Időjárás Vasárnap
  28°C
  /
  20°C
 • Hétfő
  Időjárás Hétfő
  28°C
  /
  19°C

További járatok világszerte

A Lufthansa nagyszerű repülőjegy ajánlatokat és kedvezményeket kínál. Akár olcsó ajánlatokat keres Európába, Afrikába, Ázsiába vagy Észak-Amerikába, mi a megszokott Lufthansa minőségben repítjük álmai úticéljára. Egy irányú és retúr jegyáraink mindig tartalmazzák az adókat és illetékeket, valamint értékes mérföldeket is.

Mostantól árgaranciával foglalhatja le repülőútját - és csak 48 órával később kell kifizetnie.

Mostantól, ha a lufthansa.com oldalon foglalta le repülőjegyét, akár egy órával az indulás előtt is online módosíthatja foglalását.

Akár már 23 órával indulás előtt online check-in és ülőhely választás. Nyomtassa ki beszállókártyáját vagy küldesse a mobiltelefonjára.

Repülőjegy Abu Dhabi-ba a Lufthansa-tól

Még ha nem is tervez utazást Abu Dhabi, a Lufthansa számos más úticélra is kínál járatokat szerte Európában, Afrikában és Ázsiában. Utasaink távoli, exotikus úticélokon tölthetnek hosszabb pihenésüket, vagy foglalhatnak hétvégi bevásárló körutat, illetve meglátogathatják rokonaikat, barátaikat. Tudja meg mennyi csomagot vihet magával. Olvassa el úticéljainkra vonatkozó tippeinket és thasznos információkat, vagy írjon saját város-értékelőt.

* Az árak oda-vissza utazásra értendőek,tartalmazzák az összes adót és illetéket.
Az árak a helyek függvényében állnak rendelkezésre és az árfolyamok változása esetében módosulhatnak.