• Please enter the origin.
 • Please enter the destination.
 • The departure and arrival airports cannot be the same. Please correct your entry.
 • Please enter the departure date.
 • Please enter the return date.
Travel with children
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

Flyreiser Wien

Bestill fly med Lufthansa

Lufthansa Flyreiser

Informasjon om Wien

Fly til Wien (VIE) - Billig fly til Wien

Fly til Wien (VIE): Bestill din flyreise til Wien nå og opplev den vakre hovedstaden i Østerrike. Wien har mye å by på: arkitektur-elskere lar seg forføre av Stefansdomen, Hofburg og Hundertwasser haus. Hvis du er interessert i kunst,har du mye å oppleve i Belvedere, Secession og Kunsthaus. I tillegg holder hele Museumskvarteret dørene åpne for deg. Fly med Lufthansa direkte til Wien, eller via Frankfurt og München . Og når skal du fly til Wien?

Vær in Wien

 • Vær I dag
  I dag
  16°C
  /
  12°C
 • Onsdag
  Vær Onsdag
  21°C
  /
  13°C
 • Torsdag
  Vær Torsdag
  25°C
  /
  16°C
 • Fredag
  Vær Fredag
  25°C
  /
  16°C

Flere Europa flybilletter

Selv om du ikke planlegger en tur til Wien, flyr Lufthansa til en rekke andre steder i Europa, Afrika og Asia. Oppdag skjønnheten i Europa's rike kulturarv med våre fly til Europa spesielt fly Tyskland er mye verdsatt fordi de fører til strålende byer med levende urban livsstil. En annen stor destinasjon er India. Fly til Asia og oppdage krydder, farger av det asiatiske kontinentet. Slik at reisende kan nyte lengre turer til langt unna, og eksotiske reisemål. Eller bestille en weekend tur eller et enkelt besøk for å se venner og familie. Finn ut hvor mye bagasje du kan ta .

Nå kan du reservere ønsket flyreise med prisgaranti - og betale 48 timer senere.

Umiddelbart kan bli booket opp til en time før avgang online eller mobile billetter som ble bestilt på lufthansa.com, om nødvendig.

Allerede 23 timer før avreise kan du sjekke inn her, velge sete og skrive ut ombordstigningskortet eller kan sendes til mobiltelefonen din.

Opplev keiserens by - fly med Lufthansa til Wien (VIE)

Ingen by i Europa kan måle seg med Wien når det kommer til skjønnhet og sjarm. Og få steder kan tilby mer når det gjelder kunst og kultur. Wien er en ekte keiserby, noe byens arkitektur bærer tydelig preg av. Her finner du flotte plasser og staselige bygg i tillegg til alt du forventer av en moderne storby når det gjelder mat, shopping og uteliv. Opplev keiserens gemakker og den spanske rideskole før du avslutter dagen med wienerschnitzel og sachertorte på en av byens mange flotte restauranter.

* Economy Class returreisene inkludert skatter, avgifter og gebyrer. Antall passasjerer og datoer kan endres på neste side ved å bruke "endre" funksjonalitet på toppen. Alle viste priser er tur-retur per passasjer og inkluderer skatter og avgifter. Som alle data er oppdatert basert på en daglig frekvens, kan det skje at den vist fare avviker fra de tilgjengelige fares på tidspunktet for bestilling forespørsel basert på de tilgjengelige seter og takster. Ekstra bagasje avgifter kan påløpe.