Triptype
  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Avgangs- og ankomstflyplass kan ikke være like. Vennligst endre oppføringen.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

The contract for your accommodation is directly with our hotel partner HRS and separate to the Lufthansa flight booking.

Flyreiser Wien

Bestill fly med Lufthansa

Internasjonale flyreiser

Informasjon om Wien

Fly til Wien (VIE) - Billig fly til Wien

Fly til Wien (VIE): Bestill din flyreise til Wien nå og opplev den vakre hovedstaden i Østerrike. Wien har mye å by på: arkitektur-elskere lar seg forføre av Stefansdomen, Hofburg og Hundertwasser haus. Hvis du er interessert i kunst,har du mye å oppleve i Belvedere, Secession og Kunsthaus. I tillegg holder hele Museumskvarteret dørene åpne for deg. Fly med Lufthansa direkte til Wien, eller via Frankfurt og München . Og når skal du fly til Wien?

Vær in Wien

Flere Europa flybilletter

Selv om du ikke planlegger en tur til Wien, flyr Lufthansa til en rekke andre steder i Europa, Afrika og Asia. Oppdag skjønnheten i Europa's rike kulturarv med våre fly til Europa spesielt fly Tyskland er mye verdsatt fordi de fører til strålende byer med levende urban livsstil. En annen stor destinasjon er India. Fly til Asia og oppdage krydder, farger av det asiatiske kontinentet. Slik at reisende kan nyte lengre turer til langt unna, og eksotiske reisemål. Eller bestille en weekend tur eller et enkelt besøk for å se venner og familie. Finn ut hvor mye bagasje du kan ta .

Opplev keiserens by - fly med Lufthansa til Wien (VIE)

Ingen by i Europa kan måle seg med Wien når det kommer til skjønnhet og sjarm. Og få steder kan tilby mer når det gjelder kunst og kultur. Wien er en ekte keiserby, noe byens arkitektur bærer tydelig preg av. Her finner du flotte plasser og staselige bygg i tillegg til alt du forventer av en moderne storby når det gjelder mat, shopping og uteliv. Opplev keiserens gemakker og den spanske rideskole før du avslutter dagen med wienerschnitzel og sachertorte på en av byens mange flotte restauranter.