Triptype
  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Avgangs- og ankomstflyplass kan ikke være like. Vennligst endre oppføringen.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

The contract for your accommodation is directly with our hotel partner HRS and separate to the Lufthansa flight booking.

Flyreiser Porto

Bestill fly med Lufthansa

Internasjonale flyreiser

Informasjon om Porto

Porto flyreiser – reis til Porto (OPO)

Finn billige flyreiser til Porto. Porto er en av de eldste byene i Europa, og regnes som en del av verdensarven til UNESCO. En av byens mest kjente eksporter er portvin, som oprinnelig kommer fra denne portugisiske kystjuvelen. Skjem deg bort med en vandretur gjennom byens sentrum – Avenida dos Aliados – og nyt den flotte barokkinspirerte arkitekturen som ennå lever i dag. Fortsett turen oppover i byens bratte , men flotte terreng, og opplev en utsikt som du sjelden finner i andre byer. Besøk byens mange barer og restauranter, og ta deg til til å snakke med den gjestfrie lokalbefolkningen. Det er en opplevelse du ikke vil gå glipp av!

Vær in Porto

Flere Europa flybilletter

Selv om du ikke planlegger en tur til Porto, flyr Lufthansa til en rekke andre steder i Europa, Afrika og Asia. Oppdag skjønnheten i Europa's rike kulturarv med våre fly til Europa spesielt fly Tyskland er mye verdsatt fordi de fører til strålende byer med levende urban livsstil. En annen stor destinasjon er India. Fly til Asia og oppdage krydder, farger av det asiatiske kontinentet. Slik at reisende kan nyte lengre turer til langt unna, og eksotiske reisemål. Eller bestille en weekend tur eller et enkelt besøk for å se venner og familie. Finn ut hvor mye bagasje du kan ta .

Bestille flybillett til Porto med Lufthansa

Enten avslappende ferie, storbyferie eller kort tur, forretning eller fornøyelse: Bestill fly til Porto billig med Lufthansa og fly direkte eller via vår Frankfurt og München huber, eller med en av våre partnere og oppdage verden's mest spennende reisemål. Har du lyst til å avansere mer informasjon? Her finner du videoer, høydepunkter, reiseinformasjon og vurderinger av våre reisemål. La deg inspirere av oss.