Triptype
  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Avgangs- og ankomstflyplass kan ikke være like. Vennligst endre oppføringen.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children

Flyreiser Lyon

Internasjonale flyreiser

Informasjon om Lyon

Fly til Lyon (LYS) – reis til Lyon

Fly til Lyon (LYS). Oppdag våre gunstige priser på flyreiser til Lyon, Frankrike. Nyt en weekend i Lyon med en gåtur gjennom den gamle delen av byen, og ta deg en drink på en av de mange berømte kaféene. Besøk byens mange interessante muséer, og gå en tur til toppen av byen og nyt panoramautsikten over denne franske perlen om natten. Gå ikke glipp av denne muligheten til å oppdage våre utrolige tilbud på flyreiser til Lyon. Bestill nå og gled deg til en behagelig reise med Lufthansa.

Vær in Lyon

Flere Europa flybilletter

Selv om du ikke planlegger en tur til Lyon, flyr Lufthansa til en rekke andre steder i Europa, Afrika og Asia. Oppdag skjønnheten i Europa's rike kulturarv med våre fly til Europa spesielt fly Tyskland er mye verdsatt fordi de fører til strålende byer med levende urban livsstil. En annen stor destinasjon er India. Fly til Asia og oppdage krydder, farger av det asiatiske kontinentet. Slik at reisende kan nyte lengre turer til langt unna, og eksotiske reisemål. Eller bestille en weekend tur eller et enkelt besøk for å se venner og familie. Finn ut hvor mye bagasje du kan ta .

Bestille flybillett til Lyon med Lufthansa

Enten avslappende ferie, storbyferie eller kort tur, forretning eller fornøyelse: Bestill fly til Lyon billig med Lufthansa og fly direkte eller via vår Frankfurt og München huber, eller med en av våre partnere og oppdage verden's mest spennende reisemål. Har du lyst til å avansere mer informasjon? Her finner du videoer, høydepunkter, reiseinformasjon og vurderinger av våre reisemål. La deg inspirere av oss.

* Economy Class returreisene inkludert skatter, avgifter og gebyrer. Antall passasjerer og datoer kan endres på neste side ved å bruke "endre" funksjonalitet på toppen. Alle viste priser er tur-retur per passasjer og inkluderer skatter og avgifter. Som alle data er oppdatert basert på en daglig frekvens, kan det skje at den vist fare avviker fra de tilgjengelige fares på tidspunktet for bestilling forespørsel basert på de tilgjengelige seter og takster. Ekstra bagasje avgifter kan påløpe.