Triptype
  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Avgangs- og ankomstflyplass kan ikke være like. Vennligst endre oppføringen.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

The contract for your accommodation is directly with our hotel partner HRS and separate to the Lufthansa flight booking.

Venezuela

Please check before traveling to Venezuela on the current information of the Foreign Office. Foreign Travel Advice

Flyreiser Caracas

Bestill fly med Lufthansa

Venezuela

Please check before traveling to Venezuela on the current information of the Foreign Office. Foreign Travel Advice

Internasjonale flyreiser

Informasjon om Caracas

Caracas flyreiser – reis til Caracas (CCS)

Oppdag våre gunstige priser på flyreiser til Caracas. Caracas – velkommen til Venezuelas hovedstad. Caracas er ikke bare den politiske, men også den kulturelle hovedstaden i Venezuela. Det har vært en by med store kulturelle aspirasjoner gjennom historiens forløp. Besøk Palace of the Academies eller the Federation Arch for å vitne dens effekt på venezuelansk kultur. Eller besøk Nasjonalteatret, gå en tur gjennom de livlige gatene i byen eller bare nyt en kald drink på en av byens mange kaféer. Caracas er en by du ikke bør gå glipp av hvis du vil på en eksotisk ferie.

Vær in Caracas

Flere internasjonale flyreiser

Selv om du ikke planlegger en tur til Caracas, flyr Lufthansa til en rekke andre steder i Europa, Afrika og Asia. Oppdag skjønnheten i Europa's rike kulturarv med våre fly til Europa spesielt fly Tyskland er mye verdsatt fordi de fører til strålende byer med levende urban livsstil. En annen stor destinasjon er India. Fly til Asia og oppdage krydder, farger av det asiatiske kontinentet. Slik at reisende kan nyte lengre turer til langt unna, og eksotiske reisemål. Eller bestille en weekend tur eller et enkelt besøk for å se venner og familie. Finn ut hvor mye bagasje du kan ta .

Bestille flybillett til Caracas med Lufthansa

Enten avslappende ferie, storbyferie eller kort tur, forretning eller fornøyelse: Bestill fly til Caracas billig med Lufthansa og fly direkte eller via vår Frankfurt og München huber, eller med en av våre partnere og oppdage verden's mest spennende reisemål. Har du lyst til å avansere mer informasjon? Her finner du videoer, høydepunkter, reiseinformasjon og vurderinger av våre reisemål. La deg inspirere av oss.