• Please enter the origin.
 • Please enter the destination.
 • Avgangs- og ankomstflyplass kan ikke være like. Vennligst endre oppføringen.
 • Please enter the departure date.
 • Please enter the return date.
Travel with children

Flyreiser Buenos Aires

Bestill fly med Lufthansa

Lufthansa Flyreiser

fra 8.039 kr*

Internasjonale flyreiser

Informasjon om Buenos Aires

Fly til Buenos Aires (BUE) – reis til Buenos Aires

Fly til Buenos Aires (BUE) - bestill nå billige flybilletter til Buenos Aires. Buenos Aires – en spennende og livlig by som du har mange grunner til å besøke. Besøk det berømte Teatro Colón, eller Museo de Arte Latinoamericano de Buenos Aires, eller oppdag de utrolige mulighetene som byen har å tilby. Enten med familie eller som nysgjerrig globetrotter, Buenos Aires vil ikke skuffe, men imponere deg ved enhver sjanse. Det er det kulturelle, kommersielle og politiske hjertet i Argentina, og bærer tittelen "Designens By", som byen har fått tildelt av UNESCO.

Vær in Buenos Aires

 • Vær I dag
  I dag
  20°C
  /
  12°C
 • Torsdag
  Vær Torsdag
  17°C
  /
  8°C
 • Fredag
  Vær Fredag
  19°C
  /
  6°C
 • Lørdag
  Vær Lørdag
  24°C
  /
  11°C

Flere internasjonale flyreiser

Selv om du ikke planlegger en tur til Buenos Aires, flyr Lufthansa til en rekke andre steder i Europa, Afrika og Asia. Oppdag skjønnheten i Europa's rike kulturarv med våre fly til Europa spesielt fly Tyskland er mye verdsatt fordi de fører til strålende byer med levende urban livsstil. En annen stor destinasjon er India. Fly til Asia og oppdage krydder, farger av det asiatiske kontinentet. Slik at reisende kan nyte lengre turer til langt unna, og eksotiske reisemål. Eller bestille en weekend tur eller et enkelt besøk for å se venner og familie. Finn ut hvor mye bagasje du kan ta .

Lufthansa Online Service

Nå kan du reservere ønsket flyreise med prisgaranti - og betale 48 timer senere.

Umiddelbart kan bli booket opp til en time før avgang online eller mobile billetter som ble bestilt på lufthansa.com, om nødvendig.

Allerede 23 timer før avreise kan du sjekke inn her, velge sete og skrive ut ombordstigningskortet eller kan sendes til mobiltelefonen din.

Bestille flybillett til Buenos Aires med Lufthansa

Enten avslappende ferie, storbyferie eller kort tur, forretning eller fornøyelse: Bestill fly til Buenos Aires billig med Lufthansa og fly direkte eller via vår Frankfurt og München huber, eller med en av våre partnere og oppdage verden's mest spennende reisemål. Har du lyst til å avansere mer informasjon? Her finner du videoer, høydepunkter, reiseinformasjon og vurderinger av våre reisemål. La deg inspirere av oss.

* Economy Class returreisene inkludert skatter, avgifter og gebyrer. Antall passasjerer og datoer kan endres på neste side ved å bruke "endre" funksjonalitet på toppen. Alle viste priser er tur-retur per passasjer og inkluderer skatter og avgifter. Som alle data er oppdatert basert på en daglig frekvens, kan det skje at den vist fare avviker fra de tilgjengelige fares på tidspunktet for bestilling forespørsel basert på de tilgjengelige seter og takster. Ekstra bagasje avgifter kan påløpe.