• Please enter the origin.
 • Please enter the destination.
 • Avgangs- og ankomstflyplass kan ikke være like. Vennligst endre oppføringen.
 • Please enter the departure date.
 • Please enter the return date.
Travel with children

Flyreise Milano

Bestill fly med Lufthansa

Lufthansa Flyreise

fra 1.337 kr*

Internasjonale flyreiser

Informasjon om Milano

Fly til Milano (MIL) – bestill billige flyreiser til Milano

Fly til Milano (MIL)! Milano er den ultimate byen å besøke, og ikke bare under fashion week. Utover haute couture og usedvanlige moter, har byen ved elven Po også et enormt utvalg av turistattraksjoner ifølge våre reiserapporter. Kunstelskere vil sette pris på det overdådige synet av Milanos katedral, operaelskere kan ta seg en tur til Teatro alla Scala, mens tilhengere av moderne arkitektur kan nyte synet av Pirelli-tårnet som strekker seg mot skyene. Reiserapportene er også entusiastiske om den fantastiske italienske matkulturen, og de overdriver ikke, da det er et utall av fornøyelige restauranter i Milano som du kan prøve selv. Opplev Bella Italia og dens attraksjon med våre reiser!

Vær in Milano

 • Vær I dag
  I dag
  12°C
  /
  11°C
 • Mandag
  Vær Mandag
  13°C
  /
  11°C
 • Tirsdag
  Vær Tirsdag
  15°C
  /
  12°C
 • Onsdag
  Vær Onsdag
  17°C
  /
  12°C

Flere Europa flybilletter

Selv om du ikke planlegger en tur til Milano, flyr Lufthansa til en rekke andre steder i Europa, Afrika og Asia. Oppdag skjønnheten i Europa's rike kulturarv med våre fly til Europa spesielt fly Tyskland er mye verdsatt fordi de fører til strålende byer med levende urban livsstil. En annen stor destinasjon er India. Fly til Asia og oppdage krydder, farger av det asiatiske kontinentet. Slik at reisende kan nyte lengre turer til langt unna, og eksotiske reisemål. Eller bestille en weekend tur eller et enkelt besøk for å se venner og familie. Finn ut hvor mye bagasje du kan ta .

Lufthansa Online Service

Nå kan du reservere ønsket flyreise med prisgaranti - og betale 48 timer senere.

Umiddelbart kan bli booket opp til en time før avgang online eller mobile billetter som ble bestilt på lufthansa.com, om nødvendig.

Allerede 23 timer før avreise kan du sjekke inn her, velge sete og skrive ut ombordstigningskortet eller kan sendes til mobiltelefonen din.

Bestille flybillett til Milano med Lufthansa

Enten avslappende ferie, storbyferie eller kort tur, forretning eller fornøyelse: Bestill fly til Milano billig med Lufthansa og fly direkte eller via vår Frankfurt og München huber, eller med en av våre partnere og oppdage verden's mest spennende reisemål. Har du lyst til å avansere mer informasjon? Her finner du videoer, høydepunkter, reiseinformasjon og vurderinger av våre reisemål. La deg inspirere av oss.

* Economy Class returreisene inkludert skatter, avgifter og gebyrer. Antall passasjerer og datoer kan endres på neste side ved å bruke "endre" funksjonalitet på toppen. Alle viste priser er tur-retur per passasjer og inkluderer skatter og avgifter. Som alle data er oppdatert basert på en daglig frekvens, kan det skje at den vist fare avviker fra de tilgjengelige fares på tidspunktet for bestilling forespørsel basert på de tilgjengelige seter og takster. Ekstra bagasje avgifter kan påløpe.