• Please enter the origin.
 • Please enter the destination.
 • Please enter the departure date.
 • Please enter the return date.
Travel with children

Fly til Mumbai

Bestill fly med Lufthansa

Lufthansa Fly til

Informasjon om Mumbai

Fly til Mumbai - billige flybilletter til Mumbai

Ikke gå glipp av Luftahansas gunstige priser på fly til Mumbai. Mumbai har rundt 15 millioner innbyggere og ligger på Indias vestkyst. Byen ligger på sju øyer som opprinnelig var bebodd av fiskerfolket Koli. Mumbai har en god økonomi grunnet at byen er Indias forretnings- og underholdningssentrum. Byen er hjem for Indias ekstremt produktive filmindustri, best kjent som Bollywood. Besøk Fort-området hvor den store gotiske Victoria Terminus og Gandhis gamle residens Mani Bhavan ligger. Opplev ulike markeder hvor du kan prute og shoppe gull, parfyme eller krydder. Nyt den indiske maten med lokale produkter, og ta turen over til øyen Elephanta Island som kan lokke uforglemmelige grotter. Et „must“ i Mumbai er å få med seg noen av de historiske templene. Bestill flyreisen til Mumbai i dag og dra fordel av våre billige flybilletter. Utenom turer til Mumbai, flyr Lufthansa til utrolig mange steder over hele verden. Opplev eksotiske destinasjoner, bestill en storby-weekend og få med deg spennende kulturelle begivenheter og shopping, eller besøk venner og familie. Uansett hvor du vil reise, Lufthansa tar deg dit.

Vær in Mumbai

 • Vær I dag
  I dag
  32°C
  /
  24°C
 • Søndag
  Vær Søndag
  33°C
  /
  24°C
 • Mandag
  Vær Mandag
  34°C
  /
  25°C
 • Tirsdag
  Vær Tirsdag
  33°C
  /
  24°C

Flere internasjonale flyreiser

Selv om du ikke planlegger en tur til Mumbai, flyr Lufthansa til en rekke andre steder i Europa, Afrika og Asia. Oppdag skjønnheten i Europa's rike kulturarv med våre fly til Europa spesielt fly Tyskland er mye verdsatt fordi de fører til strålende byer med levende urban livsstil. En annen stor destinasjon er India. Fly til Asia og oppdage krydder, farger av det asiatiske kontinentet. Slik at reisende kan nyte lengre turer til langt unna, og eksotiske reisemål. Eller bestille en weekend tur eller et enkelt besøk for å se venner og familie. Finn ut hvor mye bagasje du kan ta .

Nå kan du reservere ønsket flyreise med prisgaranti - og betale 48 timer senere.

Umiddelbart kan bli booket opp til en time før avgang online eller mobile billetter som ble bestilt på lufthansa.com, om nødvendig.

Allerede 23 timer før avreise kan du sjekke inn her, velge sete og skrive ut ombordstigningskortet eller kan sendes til mobiltelefonen din.

Bestille flybillett til Mumbai med Lufthansa

Enten avslappende ferie, storbyferie eller kort tur, forretning eller fornøyelse: Bestill fly til Mumbai billig med Lufthansa og fly direkte eller via vår Frankfurt og München huber, eller med en av våre partnere og oppdage verden's mest spennende reisemål. Har du lyst til å avansere mer informasjon? Her finner du videoer, høydepunkter, reiseinformasjon og vurderinger av våre reisemål. La deg inspirere av oss.

* Economy Class returreisene inkludert skatter, avgifter og gebyrer. Antall passasjerer og datoer kan endres på neste side ved å bruke "endre" funksjonalitet på toppen. Alle viste priser er tur-retur per passasjer og inkluderer skatter og avgifter. Som alle data er oppdatert basert på en daglig frekvens, kan det skje at den vist fare avviker fra de tilgjengelige fares på tidspunktet for bestilling forespørsel basert på de tilgjengelige seter og takster. Ekstra bagasje avgifter kan påløpe.