Fly til Mumbai

Bestill fly med Lufthansa

Oslo - Mumbai
fra 4701 NOK*

Fly til Mumbai - billige flybilletter til Mumbai

Ikke gå glipp av Luftahansas gunstige priser på fly til Mumbai. Mumbai har rundt 15 millioner innbyggere og ligger på Indias vestkyst. Byen ligger på sju øyer som opprinnelig var bebodd av fiskerfolket Koli. Mumbai har en god økonomi grunnet at byen er Indias forretnings- og underholdningssentrum. Byen er hjem for Indias ekstremt produktive filmindustri, best kjent som Bollywood. Besøk Fort-området hvor den store gotiske Victoria Terminus og Gandhis gamle residens Mani Bhavan ligger. Opplev ulike markeder hvor du kan prute og shoppe gull, parfyme eller krydder. Nyt den indiske maten med lokale produkter, og ta turen over til øyen Elephanta Island som kan lokke uforglemmelige grotter. Et „must“ i Mumbai er å få med seg noen av de historiske templene. Bestill flyreisen til Mumbai i dag og dra fordel av våre billige flybilletter. Utenom turer til Mumbai, flyr Lufthansa til utrolig mange steder over hele verden. Opplev eksotiske destinasjoner, bestill en storby-weekend og få med deg spennende kulturelle begivenheter og shopping, eller besøk venner og familie. Uansett hvor du vil reise, Lufthansa tar deg dit.

I dag
31°C / 28°C
Lørdag
30°C / 27°C
Søndag
33°C / 27°C
Mandag
34°C / 27°C


Mer flyreiser til Asia

Selv om du ikke planlegger en tur til Mumbai, flyr Lufthansa til en rekke andre steder i Europa, Afrika og Asia. Oppdag skjønnheten i Europa's rike kulturarv med våre fly til Europa spesielt fly Tyskland er mye verdsatt fordi de fører til strålende byer med levende urban livsstil. En annen stor destinasjon er India. Fly til Asia og oppdage krydder, farger av det asiatiske kontinentet. Slik at reisende kan nyte lengre turer til langt unna, og eksotiske reisemål. Eller bestille en weekend tur eller et enkelt besøk for å se venner og familie. Finn ut hvor mye bagasje du kan ta .

Lufthansa Online Service

Flight reservasjoner

Nå kan du reservere ønsket flyreise med prisgaranti - og betale 48 timer senere.

Booke flybilletter online

Umiddelbart kan bli booket opp til en time før avgang online eller mobile billetter som ble bestilt på lufthansa.com, om nødvendig.

Ta en titt på nå enkelt kjøpe en

Allerede 23 timer før avreise kan du sjekke inn her, velge sete og skrive ut ombordstigningskortet eller kan sendes til mobiltelefonen din.

Bestille flybillett til Mumbai med Lufthansa

Enten avslappende ferie, storbyferie eller kort tur, forretning eller fornøyelse: Bestill fly til Mumbai billig med Lufthansa og fly direkte eller via vår Frankfurt og München huber, eller med en av våre partnere og oppdage verden's mest spennende reisemål. Har du lyst til å avansere mer informasjon? Her finner du videoer, høydepunkter, reiseinformasjon og vurderinger av våre reisemål. La deg inspirere av oss.