Triptype
  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Avgangs- og ankomstflyplass kan ikke være like. Vennligst endre oppføringen.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

The contract for your accommodation is directly with our hotel partner HRS and separate to the Lufthansa flight booking.

Fly Tyskland

Bestill nå rimelige flybilletter med Lufthansa

Internasjonale flyreiser

Flybilletter til Tyskland

Selv om du ikke planlegger en tur til Tyskland, flyr Lufthansa til en rekke andre steder i Europa, Afrika og Asia. Oppdag skjønnheten i Europa's rike kulturarv med våre fly til Europa spesielt fly Tyskland er mye verdsatt fordi de fører til strålende byer med levende urban livsstil. En annen stor destinasjon er India. Fly til Asia og oppdage krydder, farger av det asiatiske kontinentet. Slik at reisende kan nyte lengre turer til langt unna, og eksotiske reisemål. Eller bestille en weekend tur eller et enkelt besøk for å se venner og familie. Finn ut hvor mye bagasje du kan ta .

Informasjon om Tyskland

Billige flybilletter til Tyskland

Oppdag våre gunstige priser på flyreiser fra Norge til Tyskland. Ikke gå glipp av Lufthansas gunstige priser på flybilletter til Tyskland. Fly med Lufthansa til München, Køln, Hamburg og Berlin, eller kanskje Düsseldorf frister? Disse byene er ypperlige reisemål for en langhelg, De bavariske alper er glimrende for skientusiaster, og de gamle kongelige byene Heidelberg og Potsdam har en fascinerende historie med et mangfold av kultur. Frister det heller med skyskrapere og en amerikansk atmosfære, samtidig som bratwürsten ikke er langt unna, så er turen til Frankfurt verdt et besøk. Ikke glem at Tyskland også er et perfekt sted å tilbringe sommerferien. Sylt er et av de mest kjente og spennende sommerdestinasjoner for både tyskere og turister. Bestill flybilletten til en av Tyskland byer i dag og dra fordel av våre billige billetter.

Fly til Tyskland med Lufthansa

Med Lufthansa kan du fly rimelig og raskt til hele verden – enten direkte eller via Frankfurt (FRA) eller München (MUC) til Europa, Asia og Amerika. Når du velger Lufthansa, velger du kvalitet og trygghet. Det merker du så snart du går om bord i flyet. Nå finner du mange gode tilbud hos Lufthansa. Bestill billetter i dag, og opplev mer av verden. Vi gjør reisen din til en opplevelse. Hos Lufthansa kan du bestille i god tid, eller kaste deg på neste fly. Lufthansa har uansett en gunstig avgang.