Triptype
 • Please enter the origin.
 • Please enter the destination.
 • Avgangs- og ankomstflyplass kan ikke være like. Vennligst endre oppføringen.
 • Please enter the departure date.
 • Please enter the return date.
Travel with children

Fly Tunis

Bestill fly med Lufthansa

Lufthansa Fly

fra 2.434 NOK*

Internasjonale flyreiser

Informasjon om Tunis

Fly Lufthansa til Tunis og føl ørkenvinden

Tunis ligger nær kysten i den nordlige delen av landet. Byen har rundt 700 000 innbyggere og fortsatt er sporene etter den franske kolonitiden svært synlige både i arkitektur og gastronomi. Tunis har en perfekt beliggenhet ved Middelhavet, og gamlebyen har stått på UNESCOs verdensarvliste siden 1979. Her kan du gå deg vill i trange smug eller nyte folkelivet fra en byens mange fortausrestauranter. Fra Tunis er det heller ikke langt til den sagnomsuste, romerske byen Kartago hvor de godt bevarte ruinene vitner om en svunnen storhetstid. På Lufthansas hjemmeside kan du enkelt og raskt bestille billetter til Tunis.

Vær in Tunis

 • Vær I dag
  I dag
  27°C
  /
  18°C
 • Fredag
  Vær Fredag
  23°C
  /
  18°C
 • Lørdag
  Vær Lørdag
  23°C
  /
  17°C
 • Søndag
  Vær Søndag
  25°C
  /
  17°C

Flere internasjonale flyreiser

Selv om du ikke planlegger en tur til Tunis, flyr Lufthansa til en rekke andre steder i Europa, Afrika og Asia. Oppdag skjønnheten i Europa's rike kulturarv med våre fly til Europa spesielt fly Tyskland er mye verdsatt fordi de fører til strålende byer med levende urban livsstil. En annen stor destinasjon er India. Fly til Asia og oppdage krydder, farger av det asiatiske kontinentet. Slik at reisende kan nyte lengre turer til langt unna, og eksotiske reisemål. Eller bestille en weekend tur eller et enkelt besøk for å se venner og familie. Finn ut hvor mye bagasje du kan ta .

Lufthansa Online Service

Nå kan du reservere ønsket flyreise med prisgaranti - og betale 48 timer senere.

Umiddelbart kan bli booket opp til en time før avgang online eller mobile billetter som ble bestilt på lufthansa.com, om nødvendig.

Allerede 23 timer før avreise kan du sjekke inn her, velge sete og skrive ut ombordstigningskortet eller kan sendes til mobiltelefonen din.

Bestille flybillett til Tunis med Lufthansa

Enten avslappende ferie, storbyferie eller kort tur, forretning eller fornøyelse: Bestill fly til Tunis billig med Lufthansa og fly direkte eller via vår Frankfurt og München huber, eller med en av våre partnere og oppdage verden's mest spennende reisemål. Har du lyst til å avansere mer informasjon? Her finner du videoer, høydepunkter, reiseinformasjon og vurderinger av våre reisemål. La deg inspirere av oss.

* Economy Class returreisene inkludert skatter, avgifter og gebyrer. Antall passasjerer og datoer kan endres på neste side ved å bruke "endre" funksjonalitet på toppen. Alle viste priser er tur-retur per passasjer og inkluderer skatter og avgifter. Som alle data er oppdatert basert på en daglig frekvens, kan det skje at den vist fare avviker fra de tilgjengelige fares på tidspunktet for bestilling forespørsel basert på de tilgjengelige seter og takster. Ekstra bagasje avgifter kan påløpe.