• Please enter the origin.
 • Please enter the destination.
 • Avgangs- og ankomstflyplass kan ikke være like. Vennligst endre oppføringen.
 • Please enter the departure date.
 • Please enter the return date.
Travel with children
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

Fly Roma

Bestill fly med Lufthansa

Lufthansa Fly

Informasjon om Roma

Fly til Roma (ROM) - bestill billige billetter og fly til Roma

Fly til Roma (ROM) - finn billige flybilletter til Roma. Benytt deg av våre gode tilbud på reiser til Roma. Bestill din reise med Lufthansa for ferien eller for en helg i Roma. Nyt en helg i Roma, der du kan se det kjente Colosseum og St. Peters Katedralen i Vatikanstaten, eller sett deg ned og nyt en bedre middag på en av Romas mange tradisjonsrike restauranter med romerske spesialiteter. Ikke gå glipp av våre tilbud på flybilletter til Roma. Bestill nå og nyt en behagelig reise med Lufthansa.

Vær in Roma

 • Vær I dag
  I dag
  23°C
  /
  15°C
 • Tirsdag
  Vær Tirsdag
  24°C
  /
  14°C
 • Onsdag
  Vær Onsdag
  25°C
  /
  12°C
 • Torsdag
  Vær Torsdag
  25°C
  /
  13°C

Flere Europa flybilletter

Selv om du ikke planlegger en tur til Roma, flyr Lufthansa til en rekke andre steder i Europa, Afrika og Asia. Oppdag skjønnheten i Europa's rike kulturarv med våre fly til Europa spesielt fly Tyskland er mye verdsatt fordi de fører til strålende byer med levende urban livsstil. En annen stor destinasjon er India. Fly til Asia og oppdage krydder, farger av det asiatiske kontinentet. Slik at reisende kan nyte lengre turer til langt unna, og eksotiske reisemål. Eller bestille en weekend tur eller et enkelt besøk for å se venner og familie. Finn ut hvor mye bagasje du kan ta .

Nå kan du reservere ønsket flyreise med prisgaranti - og betale 48 timer senere.

Umiddelbart kan bli booket opp til en time før avgang online eller mobile billetter som ble bestilt på lufthansa.com, om nødvendig.

Allerede 23 timer før avreise kan du sjekke inn her, velge sete og skrive ut ombordstigningskortet eller kan sendes til mobiltelefonen din.

Bestille flybillett til Roma med Lufthansa

Enten avslappende ferie, storbyferie eller kort tur, forretning eller fornøyelse: Bestill fly til Roma billig med Lufthansa og fly direkte eller via vår Frankfurt og München huber, eller med en av våre partnere og oppdage verden's mest spennende reisemål. Har du lyst til å avansere mer informasjon? Her finner du videoer, høydepunkter, reiseinformasjon og vurderinger av våre reisemål. La deg inspirere av oss.

* Economy Class returreisene inkludert skatter, avgifter og gebyrer. Antall passasjerer og datoer kan endres på neste side ved å bruke "endre" funksjonalitet på toppen. Alle viste priser er tur-retur per passasjer og inkluderer skatter og avgifter. Som alle data er oppdatert basert på en daglig frekvens, kan det skje at den vist fare avviker fra de tilgjengelige fares på tidspunktet for bestilling forespørsel basert på de tilgjengelige seter og takster. Ekstra bagasje avgifter kan påløpe.