Triptype
  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Avgangs- og ankomstflyplass kan ikke være like. Vennligst endre oppføringen.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

The contract for your accommodation is directly with our hotel partner HRS and separate to the Lufthansa flight booking.

Fly Praha

Bestill fly med Lufthansa

Internasjonale flyreiser

Informasjon om Praha

Fly Lufthansa til Praha (PRG) nå

Praha er en av Europas aller vakreste byer. Med sin rike historie, flotte bygninger og trange gater er det mange grunner til å besøke Praha. Det er ikke for ingenting at byen ofte kalles Europas hjerte. Det er lite i dagens Praha som minner om kommunisttiden, og sentrum er pietetsfullt restaurert. Her kan du blant annet se velholdte bygninger fra barokken og renessansen. La livet gå sin skjeve gang mens du lytter til en gatemusikant på Karlsbroen, slukker tørsten med byens berømte øl eller besøker den berømte jødiske kirkegården. Bestill billetter hos Lufthansa i dag

Vær in Praha

Flere Europa flybilletter

Selv om du ikke planlegger en tur til Praha, flyr Lufthansa til en rekke andre steder i Europa, Afrika og Asia. Oppdag skjønnheten i Europa's rike kulturarv med våre fly til Europa spesielt fly Tyskland er mye verdsatt fordi de fører til strålende byer med levende urban livsstil. En annen stor destinasjon er India. Fly til Asia og oppdage krydder, farger av det asiatiske kontinentet. Slik at reisende kan nyte lengre turer til langt unna, og eksotiske reisemål. Eller bestille en weekend tur eller et enkelt besøk for å se venner og familie. Finn ut hvor mye bagasje du kan ta .

Bestille flybillett til Praha med Lufthansa

Enten avslappende ferie, storbyferie eller kort tur, forretning eller fornøyelse: Bestill fly til Praha billig med Lufthansa og fly direkte eller via vår Frankfurt og München huber, eller med en av våre partnere og oppdage verden's mest spennende reisemål. Har du lyst til å avansere mer informasjon? Her finner du videoer, høydepunkter, reiseinformasjon og vurderinger av våre reisemål. La deg inspirere av oss.