• Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • The departure and arrival airports cannot be the same. Please correct your entry.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

Norge Fly

Bestill nå rimelige flybilletter med Lufthansa

Lufthansa

Flybilletter til Norge

Selv om du ikke planlegger en tur til Norge, flyr Lufthansa til en rekke andre steder i Europa, Afrika og Asia. Oppdag skjønnheten i Europa's rike kulturarv med våre fly til Europa spesielt fly Tyskland er mye verdsatt fordi de fører til strålende byer med levende urban livsstil. En annen stor destinasjon er India. Fly til Asia og oppdage krydder, farger av det asiatiske kontinentet. Slik at reisende kan nyte lengre turer til langt unna, og eksotiske reisemål. Eller bestille en weekend tur eller et enkelt besøk for å se venner og familie. Finn ut hvor mye bagasje du kan ta .

Fly Lufthansa til Norge og se midnattssolen

Lufthansa fly til Norge fra mange steder i verden, og en reise hit er noe du sent vil glemme. Opplev Bryggen i Bergen eller ta en spasertur på operataket i Oslo. Tromsø har Ishavskatedralen, og i Trondheim kan du besøke Nidarosdomen. I vinterhalvåret kan du gå på ski og skøyter og oppleve det flotte nordlyset, og reiser du til Nord-Norge om vinteren kan du også oppleve mørketid og reinsdyrkjøring. Om sommeren kan du nyte lange dager der kvelden aldri bli mørk. En reise til Norge gir deg det beste av Skandinavia enten du ønsker kultur- eller naturopplevelser. Og med Lufthansa kommer du raskt dit du vil. Bestill billige billetter i dag.

Nå kan du reservere ønsket flyreise med prisgaranti - og betale 48 timer senere.

Umiddelbart kan bli booket opp til en time før avgang online eller mobile billetter som ble bestilt på lufthansa.com, om nødvendig.

Allerede 23 timer før avreise kan du sjekke inn her, velge sete og skrive ut ombordstigningskortet eller kan sendes til mobiltelefonen din.

Bestille flybillett til Norge med Lufthansa

Enten avslappende ferie, storbyferie eller kort tur, forretning eller fornøyelse: Bestill fly til Norge billig med Lufthansa og fly direkte eller via vår Frankfurt og München huber, eller med en av våre partnere og oppdage verden's mest spennende reisemål. Har du lyst til å avansere mer informasjon? Her finner du videoer, høydepunkter, reiseinformasjon og vurderinger av våre reisemål. La deg inspirere av oss.

* Economy Class returreisene inkludert skatter, avgifter og gebyrer. Antall passasjerer og datoer kan endres på neste side ved å bruke "endre" funksjonalitet på toppen. Alle viste priser er tur-retur per passasjer og inkluderer skatter og avgifter. Som alle data er oppdatert basert på en daglig frekvens, kan det skje at den vist fare avviker fra de tilgjengelige fares på tidspunktet for bestilling forespørsel basert på de tilgjengelige seter og takster. Ekstra bagasje avgifter kan påløpe.