Triptype
  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Avgangs- og ankomstflyplass kan ikke være like. Vennligst endre oppføringen.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

The contract for your accommodation is directly with our hotel partner HRS and separate to the Lufthansa flight booking.

Fly New York

Bestill fly med Lufthansa

Internasjonale flyreiser

Informasjon om New York

Fly til New York (NYC) - bestill billige flyreiser til New York

Fly til New York (NYC): oppdag våre gunstige priser på flyreiser til New York. Bestill din flyreise til New York nå og oppdag hvor vakker The Big Apple er. Spaser rundt i de travle gatene i Manhatten eller besøk arkitekturen i Brooklyn.Hvis du er kunstinteressert, har du mye å oppleve i de mange galleriene byen har å by på. I tillegg innbyr Central Parkbåde til avslappning og aktiviteter. Fly med Lufthansa for å oppleve New York, USAs største metropol. Og når skal du dra til New York?

Vær in New York

Flere internasjonale flyreiser

Selv om du ikke planlegger en tur til New York, flyr Lufthansa til en rekke andre steder i Europa, Afrika og Asia. Oppdag skjønnheten i Europa's rike kulturarv med våre fly til Europa spesielt fly Tyskland er mye verdsatt fordi de fører til strålende byer med levende urban livsstil. En annen stor destinasjon er India. Fly til Asia og oppdage krydder, farger av det asiatiske kontinentet. Slik at reisende kan nyte lengre turer til langt unna, og eksotiske reisemål. Eller bestille en weekend tur eller et enkelt besøk for å se venner og familie. Finn ut hvor mye bagasje du kan ta .

Fly rimelig til New York (NYC) med Lufthansa

Det er ikke uten grunn av New York (NYC) er en av verdens mest populære byer, og når du flyr med Lufthansa rekker budsjettet til mye mer enn bare reisen. Ingen steder er utvalget av museer, butikker og restauranter større og mer mangfoldig enn her. For mange er et besøk på Museum of Modern Art verd reisen alene, og langs 5th Avenue ligger alle de kjente butikkene på rekke og rad. Opplev også folkelivet i Central Park og nyt utsikten fra Empire State Building eller Rockefeller Center.