• Please enter the origin.
 • Please enter the destination.
 • Please enter the departure date.
 • Please enter the return date.
Travel with children
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

Fly Los Angeles

Bestill fly med Lufthansa

Lufthansa Fly

Informasjon om Los Angeles

Fly Los Angeles (LAX)- Gode tilbud til Englenes by

Los Angeles er solens by og et fantastisk reisemål hele året. Dette er en av USAs aller mest populære byer, og det er ikke uten grunn. Her finner du kunst og kultur og aktiviteter for mennesker i alle aldre. Opplev Hollywood og Beverly Hills. Møt Donald Duck, Mikke Mus og vennene deres i Disneyland. Eller nyt det yrende folkelivet mens du spiser verdens beste hamburger på en fortausrestaurant. Ønsker du litt mer aktivitet? Gjør som de innfødte og stå på rulleskøyter langs strandpromenaden, eller hvorfor ikke kaste seg ut i de herlige bølgene? Surfing er Californias nasjonalsport, og du vil raskt forstå hvorfor. Fly Los Angeles (LAX) - Lufthansa har alltid gode tilbud til Los Angeles. Bestill billetter i dag.

Vær in Los Angeles

 • Vær I dag
  I dag
  23°C
  /
  15°C
 • Onsdag
  Vær Onsdag
  21°C
  /
  15°C
 • Torsdag
  Vær Torsdag
  20°C
  /
  15°C
 • Fredag
  Vær Fredag
  19°C
  /
  14°C

Flere internasjonale flyreiser

Selv om du ikke planlegger en tur til Los Angeles, flyr Lufthansa til en rekke andre steder i Europa, Afrika og Asia. Oppdag skjønnheten i Europa's rike kulturarv med våre fly til Europa spesielt fly Tyskland er mye verdsatt fordi de fører til strålende byer med levende urban livsstil. En annen stor destinasjon er India. Fly til Asia og oppdage krydder, farger av det asiatiske kontinentet. Slik at reisende kan nyte lengre turer til langt unna, og eksotiske reisemål. Eller bestille en weekend tur eller et enkelt besøk for å se venner og familie. Finn ut hvor mye bagasje du kan ta .

Nå kan du reservere ønsket flyreise med prisgaranti - og betale 48 timer senere.

Umiddelbart kan bli booket opp til en time før avgang online eller mobile billetter som ble bestilt på lufthansa.com, om nødvendig.

Allerede 23 timer før avreise kan du sjekke inn her, velge sete og skrive ut ombordstigningskortet eller kan sendes til mobiltelefonen din.

Bestille flybillett til Los Angeles med Lufthansa

Enten avslappende ferie, storbyferie eller kort tur, forretning eller fornøyelse: Bestill fly til Los Angeles billig med Lufthansa og fly direkte eller via vår Frankfurt og München huber, eller med en av våre partnere og oppdage verden's mest spennende reisemål. Har du lyst til å avansere mer informasjon? Her finner du videoer, høydepunkter, reiseinformasjon og vurderinger av våre reisemål. La deg inspirere av oss.

* Economy Class returreisene inkludert skatter, avgifter og gebyrer. Antall passasjerer og datoer kan endres på neste side ved å bruke "endre" funksjonalitet på toppen. Alle viste priser er tur-retur per passasjer og inkluderer skatter og avgifter. Som alle data er oppdatert basert på en daglig frekvens, kan det skje at den vist fare avviker fra de tilgjengelige fares på tidspunktet for bestilling forespørsel basert på de tilgjengelige seter og takster. Ekstra bagasje avgifter kan påløpe.