Triptype
 • Please enter the origin.
 • Please enter the destination.
 • Avgangs- og ankomstflyplass kan ikke være like. Vennligst endre oppføringen.
 • Please enter the departure date.
 • Please enter the return date.
Travel with children

Fly Istanbul

Bestill fly med Lufthansa

Lufthansa Fly

fra 1.355 NOK*

Internasjonale flyreiser

Informasjon om Istanbul

Fly Istanbul (IST)- Billig fly til Istanbul

Fly Istanbul (IST). Ikke gå glipp av Lufthansas gunstige flybilletter til Istanbul. Finn billige flyreiser fra Oslo til den største byen i Tyrkia, Istanbul. Istanbul er den perfekte by for en frihelg eller en shoppingtur. Hagia Sofia og Grand Bazaar er severdigheter som vil ta pusten fra deg. Med Lufthansa vil du få en uforglemmelig ferie. Så bestill din billige flyreise nå og nyt denne fantastiske byen.

Vær in Istanbul

 • Vær I dag
  I dag
  16°C
  /
  12°C
 • Fredag
  Vær Fredag
  15°C
  /
  12°C
 • Lørdag
  Vær Lørdag
  15°C
  /
  11°C
 • Søndag
  Vær Søndag
  16°C
  /
  11°C

Flere Europa flybilletter

Selv om du ikke planlegger en tur til Istanbul, flyr Lufthansa til en rekke andre steder i Europa, Afrika og Asia. Oppdag skjønnheten i Europa's rike kulturarv med våre fly til Europa spesielt fly Tyskland er mye verdsatt fordi de fører til strålende byer med levende urban livsstil. En annen stor destinasjon er India. Fly til Asia og oppdage krydder, farger av det asiatiske kontinentet. Slik at reisende kan nyte lengre turer til langt unna, og eksotiske reisemål. Eller bestille en weekend tur eller et enkelt besøk for å se venner og familie. Finn ut hvor mye bagasje du kan ta .

Lufthansa Online Service

Nå kan du reservere ønsket flyreise med prisgaranti - og betale 48 timer senere.

Umiddelbart kan bli booket opp til en time før avgang online eller mobile billetter som ble bestilt på lufthansa.com, om nødvendig.

Allerede 23 timer før avreise kan du sjekke inn her, velge sete og skrive ut ombordstigningskortet eller kan sendes til mobiltelefonen din.

Lufthansa flyr deg billig til Istanbul (IST)

Istanbul er Tyrkias største by. Hele 13 millioner mennesker bor i byen som har en historie som strekker seg 2700 år tilbake i tid. Som den eneste by i verden med beliggenhet i to forskjellige verdensdeler, er kulturen blitt en fascinerende blanding av europeisk og asiatisk, kristendom og islam. Arkitekturen er fantastisk med trange smug, spennende basarer og fantastiske palasser. I tillegg gjør nærheten til sjøen at byen er et perfekt utgangspunkt for badelivets gleder og andre utflukter.

* Economy Class returreisene inkludert skatter, avgifter og gebyrer. Antall passasjerer og datoer kan endres på neste side ved å bruke "endre" funksjonalitet på toppen. Alle viste priser er tur-retur per passasjer og inkluderer skatter og avgifter. Som alle data er oppdatert basert på en daglig frekvens, kan det skje at den vist fare avviker fra de tilgjengelige fares på tidspunktet for bestilling forespørsel basert på de tilgjengelige seter og takster. Ekstra bagasje avgifter kan påløpe.