Triptype
  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Avgangs- og ankomstflyplass kan ikke være like. Vennligst endre oppføringen.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

The contract for your accommodation is directly with our hotel partner HRS and separate to the Lufthansa flight booking.

Fly Istanbul

Bestill fly med Lufthansa

Internasjonale flyreiser

Informasjon om Istanbul

Fly Istanbul (IST)- Billig fly til Istanbul

Fly Istanbul (IST). Ikke gå glipp av Lufthansas gunstige flybilletter til Istanbul. Finn billige flyreiser fra Oslo til den største byen i Tyrkia, Istanbul. Istanbul er den perfekte by for en frihelg eller en shoppingtur. Hagia Sofia og Grand Bazaar er severdigheter som vil ta pusten fra deg. Med Lufthansa vil du få en uforglemmelig ferie. Så bestill din billige flyreise nå og nyt denne fantastiske byen.

Vær in Istanbul

Flere Europa flybilletter

Selv om du ikke planlegger en tur til Istanbul, flyr Lufthansa til en rekke andre steder i Europa, Afrika og Asia. Oppdag skjønnheten i Europa's rike kulturarv med våre fly til Europa spesielt fly Tyskland er mye verdsatt fordi de fører til strålende byer med levende urban livsstil. En annen stor destinasjon er India. Fly til Asia og oppdage krydder, farger av det asiatiske kontinentet. Slik at reisende kan nyte lengre turer til langt unna, og eksotiske reisemål. Eller bestille en weekend tur eller et enkelt besøk for å se venner og familie. Finn ut hvor mye bagasje du kan ta .

Lufthansa flyr deg billig til Istanbul (IST)

Istanbul er Tyrkias største by. Hele 13 millioner mennesker bor i byen som har en historie som strekker seg 2700 år tilbake i tid. Som den eneste by i verden med beliggenhet i to forskjellige verdensdeler, er kulturen blitt en fascinerende blanding av europeisk og asiatisk, kristendom og islam. Arkitekturen er fantastisk med trange smug, spennende basarer og fantastiske palasser. I tillegg gjør nærheten til sjøen at byen er et perfekt utgangspunkt for badelivets gleder og andre utflukter.