• Please enter the origin.
 • Please enter the destination.
 • Avgangs- og ankomstflyplass kan ikke være like. Vennligst endre oppføringen.
 • Please enter the departure date.
 • Please enter the return date.
Travel with children

Fly Dubai

Bestill fly med Lufthansa

Lufthansa Fly

fra 3.043 kr*

Internasjonale flyreiser

Informasjon om Dubai

Fly til Dubai (DXB) - Billig fly til Dubai

Fly til Dubai (DXB): Finn billige flyreiser fra Oslo til den mest folkerike byen i De forente arabiske emirater, Dubai. Dubai er den perfekte byen for en langhelg eller shoppingtur. Jumeirah Moskeen og Jumeirah-palmen er severdigheter som vil ta pusten fra deg. Med Lufthansa vil du få en uforglemmelig ferie. Så bestill din billige flyreise nå og nyt denne fantastiske byen.

Vær in Dubai

 • Vær I dag
  I dag
  34°C
  /
  27°C
 • Tirsdag
  Vær Tirsdag
  34°C
  /
  26°C
 • Onsdag
  Vær Onsdag
  36°C
  /
  26°C
 • Torsdag
  Vær Torsdag
  35°C
  /
  26°C

Flere internasjonale flyreiser

Selv om du ikke planlegger en tur til Dubai, flyr Lufthansa til en rekke andre steder i Europa, Afrika og Asia. Oppdag skjønnheten i Europa's rike kulturarv med våre fly til Europa spesielt fly Tyskland er mye verdsatt fordi de fører til strålende byer med levende urban livsstil. En annen stor destinasjon er India. Fly til Asia og oppdage krydder, farger av det asiatiske kontinentet. Slik at reisende kan nyte lengre turer til langt unna, og eksotiske reisemål. Eller bestille en weekend tur eller et enkelt besøk for å se venner og familie. Finn ut hvor mye bagasje du kan ta .

Lufthansa Online Service

Nå kan du reservere ønsket flyreise med prisgaranti - og betale 48 timer senere.

Umiddelbart kan bli booket opp til en time før avgang online eller mobile billetter som ble bestilt på lufthansa.com, om nødvendig.

Allerede 23 timer før avreise kan du sjekke inn her, velge sete og skrive ut ombordstigningskortet eller kan sendes til mobiltelefonen din.

Opplev fantastiske Dubai (DXB) – bestill billige billetter hos Lufthansa i dag

Lufthansa flyr regelmessig til Dubai (DXB) og har alltid gode tilbud. Kamelsafari, magedans, bilkjøring i gylne sanddyner, og uendelige shoppingmuligheter – det er Dubai. Dubai ligger i den Persiske gulf og kan tilby et varmt og godt klima året rundt. Her finner du Burj Khalifa, verdens høyeste bygning, og i januar arrangerer en egen shoppingfestival. Du kan bo på verdens eneste syvstjernes hotell, Burj-al-Arab, eller overnatte i telt hos beduiner. Bestill billetter hos Lufthansa nå.

* Economy Class returreisene inkludert skatter, avgifter og gebyrer. Antall passasjerer og datoer kan endres på neste side ved å bruke "endre" funksjonalitet på toppen. Alle viste priser er tur-retur per passasjer og inkluderer skatter og avgifter. Som alle data er oppdatert basert på en daglig frekvens, kan det skje at den vist fare avviker fra de tilgjengelige fares på tidspunktet for bestilling forespørsel basert på de tilgjengelige seter og takster. Ekstra bagasje avgifter kan påløpe.