• Please enter the origin.
 • Please enter the destination.
 • Avgangs- og ankomstflyplass kan ikke være like. Vennligst endre oppføringen.
 • Please enter the departure date.
 • Please enter the return date.
Travel with children

Fly Bangkok

Bestill fly med Lufthansa

Lufthansa Fly

fra 5.088 kr*

Internasjonale flyreiser

Informasjon om Bangkok

Fly til Bangkok (BKK) - Billig fly til Bangkok

Fly til Bangkok (BKK). Reis på oppdagelsestur til Bangkoks magiske verden. I denne byen er det så mye å oppleve. På hvert gatehjørne venter en overraskelse: besøk de utallige templene på Grand Palace, og hvorfor ikke oppleve Den liggende buddha - den største i Thailand. Her kan du skjemme deg selv bort med massasje fra Wat Po massasjeskolen- det gamleste templet i Bangkok. Eller hvorfor ikke utforske de mange gamle butikkene på Chatuchak-markedet, hvor man finner noe for enhver smak. Bestill din flyreise til Bangkok med Lufthansa i dag og benytt deg av de utrolig gode tilbudene.

Vær in Bangkok

 • Vær I dag
  I dag
  31°C
  /
  26°C
 • Søndag
  Vær Søndag
  31°C
  /
  26°C
 • Mandag
  Vær Mandag
  30°C
  /
  25°C
 • Tirsdag
  Vær Tirsdag
  30°C
  /
  25°C

Flere internasjonale flyreiser

Selv om du ikke planlegger en tur til Bangkok, flyr Lufthansa til en rekke andre steder i Europa, Afrika og Asia. Oppdag skjønnheten i Europa's rike kulturarv med våre fly til Europa spesielt fly Tyskland er mye verdsatt fordi de fører til strålende byer med levende urban livsstil. En annen stor destinasjon er India. Fly til Asia og oppdage krydder, farger av det asiatiske kontinentet. Slik at reisende kan nyte lengre turer til langt unna, og eksotiske reisemål. Eller bestille en weekend tur eller et enkelt besøk for å se venner og familie. Finn ut hvor mye bagasje du kan ta .

Lufthansa Online Service

Nå kan du reservere ønsket flyreise med prisgaranti - og betale 48 timer senere.

Umiddelbart kan bli booket opp til en time før avgang online eller mobile billetter som ble bestilt på lufthansa.com, om nødvendig.

Allerede 23 timer før avreise kan du sjekke inn her, velge sete og skrive ut ombordstigningskortet eller kan sendes til mobiltelefonen din.

Bestille flybillett til Bangkok med Lufthansa

Enten avslappende ferie, storbyferie eller kort tur, forretning eller fornøyelse: Bestill fly til Bangkok billig med Lufthansa og fly direkte eller via vår Frankfurt og München huber, eller med en av våre partnere og oppdage verden's mest spennende reisemål. Har du lyst til å avansere mer informasjon? Her finner du videoer, høydepunkter, reiseinformasjon og vurderinger av våre reisemål. La deg inspirere av oss.

* Economy Class returreisene inkludert skatter, avgifter og gebyrer. Antall passasjerer og datoer kan endres på neste side ved å bruke "endre" funksjonalitet på toppen. Alle viste priser er tur-retur per passasjer og inkluderer skatter og avgifter. Som alle data er oppdatert basert på en daglig frekvens, kan det skje at den vist fare avviker fra de tilgjengelige fares på tidspunktet for bestilling forespørsel basert på de tilgjengelige seter og takster. Ekstra bagasje avgifter kan påløpe.