• Please enter the origin.
 • Please enter the destination.
 • Avgangs- og ankomstflyplass kan ikke være like. Vennligst endre oppføringen.
 • Please enter the departure date.
 • Please enter the return date.
Travel with children

Fly Athen

Bestill fly med Lufthansa

Lufthansa Fly

fra 1.426 kr*

Internasjonale flyreiser

Informasjon om Athen

Fly til Athen - bestill billige billetter og fly til Athen (ATH)

Bestill billige flybilletter til Athen fra Oslo. Besøk byen med utrolig historie, arkeologiske monumenter og en magisk kultur. Ikke gå glipp av Akropolis, en av verdens syv underverker. Athen er også et fint utgangspunkt for å besøke mange av de vakre greske øyene, eller du kan bare slappe av på en av Athens mange strender. Nyt Lufhansas service på din flyreise til Athen.

Vær in Athen

 • Vær I dag
  I dag
  23°C
  /
  17°C
 • Onsdag
  Vær Onsdag
  23°C
  /
  16°C
 • Torsdag
  Vær Torsdag
  20°C
  /
  16°C
 • Fredag
  Vær Fredag
  18°C
  /
  15°C

Flere Europa flybilletter

Selv om du ikke planlegger en tur til Athen, flyr Lufthansa til en rekke andre steder i Europa, Afrika og Asia. Oppdag skjønnheten i Europa's rike kulturarv med våre fly til Europa spesielt fly Tyskland er mye verdsatt fordi de fører til strålende byer med levende urban livsstil. En annen stor destinasjon er India. Fly til Asia og oppdage krydder, farger av det asiatiske kontinentet. Slik at reisende kan nyte lengre turer til langt unna, og eksotiske reisemål. Eller bestille en weekend tur eller et enkelt besøk for å se venner og familie. Finn ut hvor mye bagasje du kan ta .

Lufthansa Online Service

Nå kan du reservere ønsket flyreise med prisgaranti - og betale 48 timer senere.

Umiddelbart kan bli booket opp til en time før avgang online eller mobile billetter som ble bestilt på lufthansa.com, om nødvendig.

Allerede 23 timer før avreise kan du sjekke inn her, velge sete og skrive ut ombordstigningskortet eller kan sendes til mobiltelefonen din.

Bestille flybillett til Athen med Lufthansa

Enten avslappende ferie, storbyferie eller kort tur, forretning eller fornøyelse: Bestill fly til Athen billig med Lufthansa og fly direkte eller via vår Frankfurt og München huber, eller med en av våre partnere og oppdage verden's mest spennende reisemål. Har du lyst til å avansere mer informasjon? Her finner du videoer, høydepunkter, reiseinformasjon og vurderinger av våre reisemål. La deg inspirere av oss.

* Economy Class returreisene inkludert skatter, avgifter og gebyrer. Antall passasjerer og datoer kan endres på neste side ved å bruke "endre" funksjonalitet på toppen. Alle viste priser er tur-retur per passasjer og inkluderer skatter og avgifter. Som alle data er oppdatert basert på en daglig frekvens, kan det skje at den vist fare avviker fra de tilgjengelige fares på tidspunktet for bestilling forespørsel basert på de tilgjengelige seter og takster. Ekstra bagasje avgifter kan påløpe.