Triptype
  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Avgangs- og ankomstflyplass kan ikke være like. Vennligst endre oppføringen.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

The contract for your accommodation is directly with our hotel partner HRS and separate to the Lufthansa flight booking.

Billige Flybilletter USA

Bestill nå rimelige flybilletter med Lufthansa

Internasjonale flyreiser

Flybilletter til USA

Selv om du ikke planlegger en tur til USA, flyr Lufthansa til en rekke andre steder i Europa, Afrika og Asia. Oppdag skjønnheten i Europa's rike kulturarv med våre fly til Europa spesielt fly Tyskland er mye verdsatt fordi de fører til strålende byer med levende urban livsstil. En annen stor destinasjon er India. Fly til Asia og oppdage krydder, farger av det asiatiske kontinentet. Slik at reisende kan nyte lengre turer til langt unna, og eksotiske reisemål. Eller bestille en weekend tur eller et enkelt besøk for å se venner og familie. Finn ut hvor mye bagasje du kan ta .

Informasjon om USA

Billige flybilletter til Amerika

Ikke gå glipp av Lufthansas gunstige priser på flybilletter til Amerika. Ser du etter en lang-weekend destinasjon, en rundreise eller en opplevelsesreise du aldri kommer til å glemme? I Amerika kan du oppleve det meste, og Lufthansa kan ta deg dit! La deg friste av en shopping-tur til New York, en tur i Central Park eller opplev utsikten fra den kjente Empire State Building. Ta med familien til Florida og møt Mikke Mus og Donald Duck i Disney World, og gjør aktiviteter barna vil huske resten av livet Enten det er det med venner, familie eller kjæreste, San Fransisco, Miami, Washington og Boston har og et uttallig utbud av attraksjoner, for enhver smak. Bestill flybilletten til en USA i dag og dra fordel av våre billige billetter.

Fly med Lufthansa til USA - alltid gode tilbud og gunstige priser

Lufthansa er et klart førstevalg når du skal deg USA. Lufthansa tilbyr direkte ruter fra Europa til byer over hele kontinentet, fra New York i øst og Los Angeles i vest. Opplev Chicago, San Fransisco, Miami og Boston. Enten du reiser med jobben eller skal på ferie, kan du slappe av i Lufthansas moderne fly og bare nyte turen og glede deg til å komme frem.