Triptype
  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Avgangs- og ankomstflyplass kan ikke være like. Vennligst endre oppføringen.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children

Billige Flybilletter Asia

Nyt gode tilbud på Lufthansa


fra 4.679 NOK*

Internasjonale flyreiser

Informasjon om Asia

Billige flybilletter til Asia

Fly til Asia. Ikke gå glipp av Lufthansas gunstige priser på flybilletter til Asia. Opplev fascinerende India, Japan, Kina, Malaysia, Thailand eller Vietnam. Er du på utkikk etter en opplevelsesferd gjennom Kina, da burde du besøke den Kinesiske Muren eller oppleve stor-byen Shanghai med skyskrapere og uttallige markeder? Kanskje du planlegger en ferie med bading, god mat og massasje- da er Thailand det riktige stedet for deg! Japan er en attraksjon i seg selv med lange tradisjoner, Keishaer og nydelig sushi som ikke kan sammenlignes med den man får hjemme! La deg og forlokke av de nydelige botaniske hagene de tilbyr. Bestill flyreisen til en av Asias byer i dag og dra fordel av våre billige billetter.

Bestille flybillett til Asia med Lufthansa

Enten avslappende ferie, storbyferie eller kort tur, forretning eller fornøyelse: Bestill fly til Asia billig med Lufthansa og fly direkte eller via vår Frankfurt og München huber, eller med en av våre partnere og oppdage verden's mest spennende reisemål. Har du lyst til å avansere mer informasjon? Her finner du videoer, høydepunkter, reiseinformasjon og vurderinger av våre reisemål. La deg inspirere av oss.

* Economy Class returreisene inkludert skatter, avgifter og gebyrer. Antall passasjerer og datoer kan endres på neste side ved å bruke "endre" funksjonalitet på toppen. Alle viste priser er tur-retur per passasjer og inkluderer skatter og avgifter. Som alle data er oppdatert basert på en daglig frekvens, kan det skje at den vist fare avviker fra de tilgjengelige fares på tidspunktet for bestilling forespørsel basert på de tilgjengelige seter og takster. Ekstra bagasje avgifter kan påløpe.