Duitsland
vluchten

nu voordelig bij Lufthansa boeken

Flights

  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children

 

Vluchten naar Duitsland

Lufthansa biedt goedkope vluchten naar bestemmingen over de hele wereld. Vlieg direct of met een overstap in Frankfurt (FRA) of München (MUC) naar Europe, Azië of Amerika. Wij vliegen u naar de door gewenste bestemming en dat met onze bekende kwaliteit. Kies nu uw gewenste vlucht uit onze beste aanbiedingen. Boek nu uw goedkope vlucht en reis naar bestemmingen over de hele wereld. Of u nu spontaan een lastminutereis of lang tevoren wilt boeken, hier vindt u het passende vluchtaanbod.

Image

Goedkope vliegtickets voor een vlucht naar Duitsland


Boek vlucht Duitsland met Lufthansa. Duitsland, het vakantieland bij uitstek. Niet alleen de bossen en wouden, ook de vele interessante steden zijn een bezoek meer dan waard. Frankfurt am Main verenigt moderniteit en historie: de indrukwekkende skyline kenmerkt de stad net zozeer als de vakwerkhuizen rondom de Römerberg. In lokt het buitenleven. Zo gauw de zon schijnt, vullen zich de talloze terrassen en parken. En wie van bier en feesten houdt, mag het Oktoberfest niet missen! Historie en een prima uitgaansleven zijn te vinden in München. En voor kunstliefhebbers is Hamburg een must: dankzij de vele kunstcollecties wordt de stad ook wel ""Florence aan de Elbe"" genoemd. Profiteer van de aantrekkelijke Lufthansa-tarieven en vlieg naar Duitsland! Ontspan op een intercontinentale vlucht naar een exotische locatie of profiteer van onze lage tarieven en geniet van een lang weekend in een opwindende stad. Maar ook voor een vakantie in de bergen of op het strand: Lufthansa brengt u waarheen u maar wilt.

Lufthansa Economy Class

Economy class boeken en de voordelen van de business class benutten

Iedere zakelijke reiziger waardeert flexibiliteit zeer, maar niet iedereen kan business class vliegen. Daarom kunt u met onze Economy FlexTarieven dezelfde voordelen als in de business class benutten.
Vlieg economy class

Lufthansa Business Class

Business Class op korte en middellange afstanden

Aangenamer vliegen met een stijlvol cabinedesign, aangename stoelen en veel privacy, want wij houden de zitplaats naast u vrij.

Vlieg in de business class


Lufthansa First Class

Eerste klas - Reizen in volmaaktheid

Of u uw tijd boven de wolken gebruikt ter ontspanning of ter voorbereiding op uw volgende afspraak, met onze persoonlijke benadering en individuele eettijden bieden wij u daar de beste voorwaarden voor.
Vlieg in de eerste klasse

Boek uw vlucht naar Duitsland met Lufthansa

Of u nu een stedenreis, een korte of een lange vakantie, een privé- of zakelijke reis zoekt, boek nu uw vlucht naar Duitsland goedkoop met Lufthansa en vlieg direct of met een overstap in Frankfurt (FRA) of München (MUC). Wenst u vooraf nog meer informatie? Hier vindt u video's, hoogtepunten, reisinformatie en recensies over onze bestemmingen. Laat u zich door ons inspireren.


* Inclusief belastingen en toeslagen