Vlucht
Zürich

Voordelig naar vele bestemmingen wereldwijd!

Informatie over Zürich

Image

Goedkope vliegtickets Zürich (ZRH), Zwitserland


Boek vliegtickets Zürich (ZAG), Zwitserland met Lufthansa en profiteer van voordelige aanbiedingen. Zürich is de verrassing van de Alpen. Het is het economische hart van Zwitserland en heeft veel meer te bieden dan een goedbewaard bankgeheim. Meerdere keren is de stad verkozen tot een van de beste steden om te leven. Het heeft een hoge levensstandaard vanwege haar ligging vlak bij de bergen en de natuur, het culturele aanbod en aangenaam klimaat. De inwoners van Zürich genieten dan ook volop van hun stad. Voor ieder die eens een andere bestemming wil, is Zürich een parel die zeker ontdekt verdiend te worden. Zürich is een centraal gelegen uitgangspunt voor excursies naar het Limmatdal en de Uetliberg. Maar sla de stad zelf niet over: de grootste stad van Zwitserland heeft veel te bieden! Kunstliefhebbers komen aan hun trekken in de talloze galeries, het Kunsthaus en de Kunsthalle. Een wandeling over de beroemde Bahnhofstraße eindigt bij het Meer van Zürich, waar u van een idyllisch uitzicht op de Alpen kunt genieten. Ook een boottochtje over het meer is een aanrader! Er is echter ook een ‘ander’ Zürich te ontdekken: Zürich-West ontwikkelt zich de laatste jaren tot een trendy gebied met moderne bars, filmtheaters en een kunstminnende sfeer.

Weer in Zürich

  Vandaag Donderdag Vrijdag Zaterdag
32°C

Vandaag
32°C | 16°C 34°C | 19°C 35°C | 21°C 35°C | 21°C

Meer vluchten naar Europa

Vlieg nu goedkoop naar Zürich. Lufthansa biedt goedkope vluchten naar bestemmingen over de hele wereld. Vlieg direct of met een overstap in Frankfurt (FRA) of München (MUC) naar Europe, Azië of Amerika. Wij brengen u naar de door u gewenste bestemming en dat met onze bekende kwaliteit. Kies nu uw goedkope vlucht uit onze beste aanbiedingen. Of u nu spontaan een lastminutereis of lang tevoren wilt boeken, hier vindt u het passende vluchtaanbod.

 

Lufthansa Booking on hold

Vluchtreservering

U kunt direct de door u gewenste vlucht met prijsgarantie reserveren en 48 uur later betalen.

 

Meer informatie over de vluchtreservering

 

Lufthansa Rebooking

Meer informatie over het online omboeken van vluchten

U kunt uw tickets, die u op lufthansa.com heeft geboekt, desgewenst tot 1 uur voor vertrek online of mobiel omboeken
Boek uw vlucht om!

Lufthansa Check-In Service

Check nu eenvoudig online in

Vanaf 23 uur voor vertrek kunt u hier inchecken, uw zitplaats reserveren en uw online instapkaart afdrukken of naar uw mobiele telefoon laten versturen.
Online inchecken

 

Boek uw vlucht naar Zürich met Lufthansa

Of u nu een stedenreis, een korte of een lange vakantie, een privé- of zakelijke reis zoekt, boek nu uw vlucht naar Zürich goedkoop met Lufthansa en vlieg direct of met een overstap in Frankfurt (FRA) of München (MUC). Wenst u vooraf nog meer informatie? Hier vindt u video's, hoogtepunten, reisinformatie en recensies over onze bestemmingen. Laat u zich door ons inspireren.

Flights

  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children
Search with more options

* Inclusief belastingen en toeslagen