• Please enter the origin.
 • Please enter the destination.
 • De vertrek- en aankomstluchthavens mogen niet hetzelfde zijn. Pas aan wat u heeft ingevoerd.
 • Please enter the departure date.
 • Please enter the return date.
Travel with children

Vlucht Wenen

Boek nu goedkoop bij Lufthansa

Lufthansa Vlucht

van 96 €*

Internationale Vluchten

Informatie over Wenen

Goedkope vliegtickets Wenen (VIE) - Stedentrip Wenen

Stedentrip Wenen: Wenen is een klassieker. Deze stad aan de Donau is het zeker waard om te bezoeken. Wenen is geheel gebouwd in een klassieke barokke stijl en heeft daarbij een unieke sfeer. Bekende bezienswaardigheden van de stad zijn natuurlijk het stadspark Prater met het reuzenrad en de Spaanse Rijschool. Muziek en kunst gaan hand in hand in Wenen vanwege de vele musea, schouwburgen en galleries. Proef het echte Wenen is de vele kleine restaurants waar men een echte Wiener Schnitzel serveert of geniet van Sachertorte in een autentiek Wiener Koffiehuis. Uiteraard kunt u in Wenen ook goed winkelen. Wenen, de stad van de wals, zal u zeker bevallen. Boek daarom nu vliegtickets Wenen (VIE) bij Lufthansa geniet van deze stad.

Weer in Wenen

 • Weer Vandaag
  Vandaag
  14°C
  /
  10°C
 • Woensdag
  Weer Woensdag
  13°C
  /
  9°C
 • Donderdag
  Weer Donderdag
  11°C
  /
  8°C
 • Vrijdag
  Weer Vrijdag
  13°C
  /
  8°C

Meer vluchten naar Europa

Zelfs als je niet van plan bent een reis naar Wenen, Lufthansa vliegt naar een aantal andere plaatsen in Europa, Afrika en Azie. Ontdek de schoonheid van Europa's rijke culturele erfgoed met onze vluchten naar Europa vooral vluchten naar Duitsland worden alom gewaardeerd, omdat ze leiden tot een stralende steden met levendige stedelijke levensstijl. Vlieg naar Verenigde Staten en ontdek de kruiden, de kleuren van het continent. Zodat reizigers kunnen genieten van langere reizen naar verre en exotische bestemmingen. Of boek een weekendje winkelen of een simpel bezoek aan uw vrienden en familie te zien. Zoek uit hoeveel bagage kunt u nemen.

De Lufthansa online dienst

U kunt direct de door u gewenste vlucht met prijsgarantie reserveren en 48 uur later betalen.

U kunt uw tickets, die u op lufthansa.com heeft geboekt, desgewenst tot 1 uur voor vertrek online of mobiel omboeken

Vanaf 23 uur voor vertrek kunt u hier inchecken, uw zitplaats reserveren en uw online instapkaart afdrukken of naar uw mobiele telefoon laten versturen.

Boek uw vlucht naar Wenen met Lufthansa

Of het nu ontspannende vakantie, stedentrip of korte reis, zaken of plezier: Boek uw vlucht naar Wenen goedkoop met Lufthansa en vliegen rechtstreeks of via onze Frankfurt en München hubs, of met een van onze partners en ontdek de wereld's meest spannende bestemmingen. Wilt u graag meer informatie te bevorderen? Hier vindt u video's, hoogtepunten vind, reisinformatie en reviews van onze bestemmingen. Laat u inspireren door ons.

* Economy Class retourvluchten inclusief belastingen, toeslagen en kosten. Het aantal passagiers en de data kan worden aangepast op de volgende pagina met behulp van de "wijzigen" functionaliteit aan de top. Alle getoonde tarieven zijn round-trip per passagier en zijn inclusief alle belastingen. Als alle gegevens zijn bijgewerkt op basis van een dagelijkse frequentie, kan het voorkomen dat de getoonde tarief afwijkt van de beschikbare tarieven op het moment van de reserveringsaanvraag op basis van de beschikbare plaatsen en tarieven. Extra bagage toeslagen van toepassing zijn.