Triptype
  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • De vertrek- en aankomstluchthavens mogen niet hetzelfde zijn. Pas aan wat u heeft ingevoerd.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

The contract for your accommodation is directly with our hotel partner HRS and separate to the Lufthansa flight booking.

Vlucht Vilnius

Boek nu goedkoop bij Lufthansa

Internationale Vluchten

Informatie over Vilnius

Goedkope vliegtickets Vilnius (VNO) - Stedentrip Vilnius

Vliegtickets Vilnius (VNO), Litouwen! Met recht is Vilnius een geliefde reisbestemming. De Litouwse hoofdstad is sprookjesachtig en groen. De middeleeuwse stadskern, sinds 1994 op de UNESCO Werelderfgoedlijst, is een van de grootste van Europa. U kunt er heerlijk dwalen door nauwe straatjes met ambachtswinkeltjes, kerken en paleizen. Niet te missen is het kasteelcomplex aan de rivier de Neris; het huisvest onder andere het koninklijk paleis, verschillende collecties van het Nationaal Museum en de Gediminas-toren, het symbool van Vilnius. De buste van Frank Zappa en de ‘Onafhankelijke Republiek van Užupis’ in de gelijknamige kunstenaarswijk getuigen van de tolerante en licht-tegendraadse instelling van de inwoners van Vilnius. Deze stad is onvergetelijk!

Weer in Vilnius

Meer vluchten naar Europa

Zelfs als je niet van plan bent een reis naar Vilnius, Lufthansa vliegt naar een aantal andere plaatsen in Europa, Afrika en Azie. Ontdek de schoonheid van Europa's rijke culturele erfgoed met onze vluchten naar Europa vooral vluchten naar Duitsland worden alom gewaardeerd, omdat ze leiden tot een stralende steden met levendige stedelijke levensstijl. Vlieg naar Verenigde Staten en ontdek de kruiden, de kleuren van het continent. Zodat reizigers kunnen genieten van langere reizen naar verre en exotische bestemmingen. Of boek een weekendje winkelen of een simpel bezoek aan uw vrienden en familie te zien. Zoek uit hoeveel bagage kunt u nemen.

Boek uw vlucht naar Vilnius met Lufthansa

Of het nu ontspannende vakantie, stedentrip of korte reis, zaken of plezier: Boek uw vlucht naar Vilnius goedkoop met Lufthansa en vliegen rechtstreeks of via onze Frankfurt en München hubs, of met een van onze partners en ontdek de wereld's meest spannende bestemmingen. Wilt u graag meer informatie te bevorderen? Hier vindt u video's, hoogtepunten vind, reisinformatie en reviews van onze bestemmingen. Laat u inspireren door ons.