Triptype
  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • De vertrek- en aankomstluchthavens mogen niet hetzelfde zijn. Pas aan wat u heeft ingevoerd.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children

The contract for your rental car is booked directly with our car partners Avis, Budget or Hertz and is separate to the Lufthansa flight booking.

The contract for your accommodation is directly with our hotel partner HRS and separate to the Lufthansa flight booking.

Vlucht Verenigde Staten

Boek nu goedkoop bij Lufthansa

Internationale Vluchten

Vluchten naar Verenigde Staten

Zelfs als je niet van plan bent een reis naar Verenigde Staten, Lufthansa vliegt naar een aantal andere plaatsen in Europa, Afrika en Azie. Ontdek de schoonheid van Europa's rijke culturele erfgoed met onze vluchten naar Europa vooral vluchten naar Duitsland worden alom gewaardeerd, omdat ze leiden tot een stralende steden met levendige stedelijke levensstijl. Vlieg naar Verenigde Staten en ontdek de kruiden, de kleuren van het continent. Zodat reizigers kunnen genieten van langere reizen naar verre en exotische bestemmingen. Of boek een weekendje winkelen of een simpel bezoek aan uw vrienden en familie te zien. Zoek uit hoeveel bagage kunt u nemen.

Informatie over Verenigde Staten

Goedkope vliegtickets voor een vlucht naar de Verenigde Staten (VS)

Vlucht Verenigde Staten (VS). Een rondreis door de nationale parken, sightseeing in New York of een strandvakantie aan de Westkust of in Florida; in de Verenigde Staten is alles mogelijk! Wolkenkrabbers, glitter en glamour, het snelle leven, maar ook betoverende landschappen en oneindige woestijnen. Ontdek niet alleen metropolen als Chicago, Washington en Miami, maar ook kleine plaatsjes waar de tijd heeft stilgestaan. De hoofdattractie in de Verenigde Staten is en blijft de ongelooflijke veelzijdigheid. Ga op ontdekkingsreis in het land van de onbegrensde vakantiemogelijkheden! Behalve Verenigde Staten kunt u met Lufthansa andere bestemmingen over de hele wereld ontdekken. Ontspan op een intercontinentale vlucht naar een exotische locatie of profiteer van onze lage tarieven en geniet van een lang weekend in een opwindende stad. Lufthansa brengt u waarheen u maar wilt.

Vlieg met Lufthansa naar de Verenigde Staten, het land van veelzijdigheid en waar alles mogelijk is

Vlieg met Lufthansa naar de Verenigde Staten, het land van de onbegrensde mogelijkheden en een van de grootste lander ter wereld. Iedereen kent de Verenigde Staten. De Verenigde Staten zijn zeer divers en heeft de meest uiteenlopende landschappen, natuur en cultuur. Van het tropische strand van Miami tot de ruige rotspartijen van de Grand Canyon. Van het jazzy New Orleans tot het bruisende New York. Of u nu wilt surfen in Californië, shoppen in Chicago of familie bezoeken in Seattle. Bezoek beroemde bezienswaardigheden zoals het Witte Huis in Washington D.C, de Golden Gate Bridge in San Francisco, de Niagara Watervallen of een van de schitterende nationale parken zoals Yosemite of Yellowstone. Waar u ook heen wilt in de Verenigde Staten, Lufthansa vliegt direct op vele bestemmingen. Ontdek dit facinerende land met zijn vele facetten en diversiteit. Voor een zakelijke trip of een vakantie, de Verenigde Staten heeft voor ieder wat wils. Ontdek het echte Amerika en boek nu uw ticket naar de Verenigde Staten met Lufthansa.