Verenigde Staten
vluchten

nu voordelig bij Lufthansa boeken

Flights

  • Please enter the origin.
  • Please enter the destination.
  • Please enter the departure date.
  • Please enter the return date.
Travel with children

 

Vluchten naar Verenigde Staten

Lufthansa biedt goedkope vluchten naar bestemmingen over de hele wereld. Vlieg direct of met een overstap in Frankfurt (FRA) of München (MUC) naar Europe, Azië of Amerika. Wij vliegen u naar de door gewenste bestemming en dat met onze bekende kwaliteit. Kies nu uw gewenste vlucht uit onze beste aanbiedingen. Boek nu uw goedkope vlucht en reis naar bestemmingen over de hele wereld. Of u nu spontaan een lastminutereis of lang tevoren wilt boeken, hier vindt u het passende vluchtaanbod.

Image

Goedkope vliegtickets voor een vlucht naar de Verenigde Staten (VS)


Vlucht Verenigde Staten (VS). Een rondreis door de nationale parken, sightseeing in New York of een strandvakantie aan de Westkust of in Florida; in de Verenigde Staten is alles mogelijk! Wolkenkrabbers, glitter en glamour, het snelle leven, maar ook betoverende landschappen en oneindige woestijnen. Ontdek niet alleen metropolen als Chicago, Washington en Miami, maar ook kleine plaatsjes waar de tijd heeft stilgestaan. De hoofdattractie in de Verenigde Staten is en blijft de ongelooflijke veelzijdigheid. Ga op ontdekkingsreis in het land van de onbegrensde vakantiemogelijkheden! Behalve Verenigde Staten kunt u met Lufthansa andere bestemmingen over de hele wereld ontdekken. Ontspan op een intercontinentale vlucht naar een exotische locatie of profiteer van onze lage tarieven en geniet van een lang weekend in een opwindende stad. Lufthansa brengt u waarheen u maar wilt.

Lufthansa Economy Class

Economy class boeken en de voordelen van de business class benutten

Iedere zakelijke reiziger waardeert flexibiliteit zeer, maar niet iedereen kan business class vliegen. Daarom kunt u met onze Economy FlexTarieven dezelfde voordelen als in de business class benutten.
Vlieg economy class

Lufthansa Business Class

Business Class op korte en middellange afstanden

Aangenamer vliegen met een stijlvol cabinedesign, aangename stoelen en veel privacy, want wij houden de zitplaats naast u vrij.

Vlieg in de business class


Lufthansa First Class

Eerste klas - Reizen in volmaaktheid

Of u uw tijd boven de wolken gebruikt ter ontspanning of ter voorbereiding op uw volgende afspraak, met onze persoonlijke benadering en individuele eettijden bieden wij u daar de beste voorwaarden voor.
Vlieg in de eerste klasse

Vlieg met Lufthansa naar de Verenigde Staten, het land van veelzijdigheid en waar alles mogelijk is

Vlieg met Lufthansa naar de Verenigde Staten, het land van de onbegrensde mogelijkheden en een van de grootste lander ter wereld. Iedereen kent de Verenigde Staten. De Verenigde Staten zijn zeer divers en heeft de meest uiteenlopende landschappen, natuur en cultuur. Van het tropische strand van Miami tot de ruige rotspartijen van de Grand Canyon. Van het jazzy New Orleans tot het bruisende New York. Of u nu wilt surfen in Californië, shoppen in Chicago of familie bezoeken in Seattle. Bezoek beroemde bezienswaardigheden zoals het Witte Huis in Washington D.C, de Golden Gate Bridge in San Francisco, de Niagara Watervallen of een van de schitterende nationale parken zoals Yosemite of Yellowstone. Waar u ook heen wilt in de Verenigde Staten, Lufthansa vliegt direct op vele bestemmingen. Ontdek dit facinerende land met zijn vele facetten en diversiteit. Voor een zakelijke trip of een vakantie, de Verenigde Staten heeft voor ieder wat wils. Ontdek het echte Amerika en boek nu uw ticket naar de Verenigde Staten met Lufthansa.


* Inclusief belastingen en toeslagen